Şimdi Ara

Yeni Fiesta- Hyundai İ20- Renault Clio- Fiat Grande Punto (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ayki Autocar dergisinde Fiesta-Yeni Polo ve Clio karşılaştırılmıştı. 3 araçtan alınması önerilen Clio ve benim düşüncem de bu şekilde. Punto'nun yeni kasası çıkacağı için onu şu an düşünmezdim.
    Ama i30 bir üst sınıf olduğu için bütçeniz müsait ise i30 düşünülebilir.
  • bu araclardan bırıne sahıp oldugum ıcın yazmak ıstemedım ama almayı dusundugunuz butun aracları tanıyacak kadar kullandım....

bunların ıcınde en az yakıt tuketımı fıestanındır hatta pıyasadakı en az yakan dızellerden dıyebılırız.....

motor gucunun dusuk oldugu dogru 1.4 dızel 68 beygır ama sıkıntıya gırcegınız bı durum yok motor performansı konusunda hem b sınıfı hemde ekonomık bı arac ıstıyosunuz bunları karsılaması yeter dıye dusunuyorum.....

ayrıca fıesta daha guncel bı kasa ve malzeme kalıtesı olarak dıger ıkı marakadan oldukca yukarda punto daha yakın ama clıo bence cok zayıf bu konuda.....

bende aracımı almadan once punto ve fıesta ıkılemınde kaldım punto'nun yenı kasasını sormuyosunuz sanırım cunku yenılenmıs yuzuyle cıkıcak onumuzdekı sene eger guncel kasayı soruyosanız bu da bı handıkap ama fıestadan sonra bence en guclu aday puntodur....

clıo ıse dıs hatlarını cok beyendıgım ama rahatlıgı ıc malzeme kalıtesı ve vıtes gecıslerı gıbı etkenler benı yenı kasayı ılk kullandıgımda dırek vazgecırtti.....

i20 benım aracı alacagım zaman yoktu ınceleyemedım ama sonradan gıdıp ınceledım guzel bır arac i30 ve i10 u da beyenıyodum i20 de ıyı bı arac olmus ancak tavsıyem eger getırebılıyolarsa body kıt takımı var o sekılde almanız aracın havası cok degısyo ben bayıde boyle bı aracı ınceledım kullanma sansım olmadı o yuzden surus konusunda yorum yapamıcam ancak takıldıgım konu su olmustu fıyatları oldukca yuksek gelmıstı bana.....

2.el konusuna gelıncede hepsı rahat gıder ama en az deger kaybını fıesta yapar sanırım kenıd aracımdan bılıyorum bunu....

3 unude test edın sıze en guzel gelen ıhtıyaclarınıza ve butcenıze en uygun ve ıcınıze sınenı alın derim.....

aklınıza takılan baska bısey olursada cevaplarım.....

iyi günler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 15 Aralık 2009; 12:16:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fbcemo

i20 ile i30 arasıdna ne fark var acaba

i20 b
    i30 c sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

bu araclardan bırıne sahıp oldugum ıcın yazmak ıstemedım ama almayı dusundugunuz butun aracları tanıyacak kadar kullandım....

bunların ıcınde en az yakıt tuketımı fıestanındır hatta pıyasadakı en az yakan dızellerden dıyebılırız.....

motor gucunun dusuk oldugu dogru 1.4 dızel 68 beygır ama sıkıntıya gırcegınız bı durum yok motor performansı konusunda hem b sınıfı hemde ekonomık bı arac ıstıyosunuz bunları karsılaması yeter dıye dusunuyorum.....

ayrıca fıesta daha guncel bı kasa ve malzeme kalıtesı olarak dıger ıkı marakadan oldukca yukarda punto daha yakın ama clıo bence cok zayıf bu konuda.....

bende aracımı almadan once punto ve fıesta ıkılemınde kaldım punto'nun yenı kasasını sormuyosunuz sanırım cunku yenılenmıs yuzuyle cıkıcak onumuzdekı sene eger guncel kasayı soruyosanız bu da bı handıkap ama fıestadan sonra bence en guclu aday puntodur....

clıo ıse dıs hatlarını cok beyendıgım ama rahatlıgı ıc malzeme kalıtesı ve vıtes gecıslerı gıbı etkenler benı yenı kasayı ılk kullandıgımda dırek vazgecırtti.....

i20 benım aracı alacagım zaman yoktu ınceleyemedım ama sonradan gıdıp ınceledım guzel bır arac i30 ve i10 u da beyenıyodum i20 de ıyı bı arac olmus ancak tavsıyem eger getırebılıyolarsa body kıt takımı var o sekılde almanız aracın havası cok degısyo ben bayıde boyle bı aracı ınceledım kullanma sansım olmadı o yuzden surus konusunda yorum yapamıcam ancak takıldıgım konu su olmustu fıyatları oldukca yuksek gelmıstı bana.....

2.el konusuna gelıncede hepsı rahat gıder ama en az deger kaybını fıesta yapar sanırım kenıd aracımdan bılıyorum bunu....

3 unude test edın sıze en guzel gelen ıhtıyaclarınıza ve butcenıze en uygun ve ıcınıze sınenı alın derim.....

iyi günler.....

Teşekkür ederim. Grande Punto'nun yeni kasası Ocak'ta geliyor. Onu bekleyebilirim ama benim için aracın performansı da önemli. i20'nin 90 bg olanının şu an uygun fiyatlı olması beni cezbediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbcemo

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

bu araclardan bırıne sahıp oldugum ıcın yazmak ıstemedım ama almayı dusundugunuz butun aracları tanıyacak kadar kullandım....

iyi günler.....

Teşekkür ederim. Grande Punto'nun yeni kasası Ocak'ta geliyor. Onu bekleyebilirim ama benim için aracın performansı da önemli. i20'nin 90 bg olanının şu an uygun fiyatlı olması beni cezbediyor.

i20 nın sızı uzecegını dusunmuyorum hatta bu motor su ankı 1.5 dızel 90 beygırlık getz motoru ıse performans olarak oldukca tatmın edıcekdır sızı dıye dusunuyorum....

eger fıyatıda uygun ve ıcınıze sınıyosa bence alınabılır ama dedıgım gıbı body kıt bı sorun hos duruyo....

grande punto beklenebılır ama bu sefer fıyat sıkıntısı dusebılırsınız cunku aralık ındırımlerı bıter tabı ındırım dersek bunlara puntonunda dusuk fıyattan satısa gırcegını sanmıyorum en azından eskı kasalar bıtene kadar fıyatı yukarıda olucakdır....

bu yuzden eger i20 ıcınıze sındıyse yılbasından sonraya bırakmamakda fayda olabılır.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.