Şimdi Ara

Yeni Fiesta- Hyundai İ20- Renault Clio- Fiat Grande Punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yukarıda yazdığım araçlardan bir tanesini almayı düşünüyorum. Alacağım araç sıfır kilometre ve dizel olacak. Bu araçları benim için fiyat/performans olarak kıyaslayabilir misiniz?

• Bütçeniz ne kadar ?
    Bütçeye göre araçların donanımınıda seçebiliriz.
    Bunları belirtirseniz yardımcı olabilirim sanırım
  • Bütçe olarak 30-32 bin TL civarı olabilir. Bundan fazlası bu sınıftaki bir araba için biraz lüks olur diye düşünüyorum açıkçası.
  • kardeş i20yi boşver i30 al şuan 28binden başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kardeş i20yi boşver i30 al şuan 28binden başlıyor

dizel demiş arkadaş

en ucuz i30 dizel 37'den başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

dizel demiş arkadaş

en ucuz i30 dizel 31 bin'den başlıyor 37'yi nerden çıkardınız.
  • http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi&menu_id=241

i30 90 hp team 31 binden başlıyor.ayrıca i30 1.4 team 28den başlıyor 2 milyarada brc marka lpg sistemi takılıyor garanti kapsamında yani 30 bine i30+lpg sahibi olabilirsiniz dizelden daha az yakarsınız gürültü çekmezsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Skoda Fabia
    17 yıl önce açıldı
    Fiat Egea- Hyundai i20 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta 68 hp , onu ordan eledim.
    Clio benim hiç hoşuma gitmeyen bir araba , onuda ordam eledim

Hyundai İ20 ve Grande Punto arasında seçim yapın diyecem. Ama Grande Punto'nun ocakta yeni kasası geliyor.

Şuan mantıklı olan Hyundai İ20 , ESP'de mevcut. Full + Full bir araç. Forumda bir abimizde vardı nickini hatırlamıyorum , imzasından yakalayabilirsiniz Hyundai bölümüne girip bir bakın derim , o sizi bilgilendirir eminimki.

İ20 benim sadece dışardan tip olarak hoşuma gitmiyor , haricinde 4*4'lük bir araç bence ve 1.4 90 hp motoru 225 nm tork üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 13 Aralık 2009; 20:10:07 >

• quote:

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi&menu_id=241

i30 90 hp team 31 binden başlıyor.ayrıca i30 1.4 team 28den başlıyor 2 milyarada brc marka lpg sistemi takılıyor garanti kapsamında yani 30 bine i30+lpg sahibi olabilirsiniz dizelden daha az yakarsınız gürültü çekmezsiniz

+1

Daha önce burada kendi albeasını değiştrip i30 1.4 team alan akadaşa söylediğim gibi mutlaka gidip test et, o zaman gönül rahatlığı ile karar verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

quote:

quote:

dizel demiş arkadaş

doğru 90 beygirli öyle de gitmediği için hep 115'liklere bakmışım

• i20'nin 90 bg olması beni en çok cezbeden tarafı. Donanımı da fena sayılmaz. LPG düşünmüyorum açıkçası, dizel olsun aldıktan sonra.
  • i20 ile i30 arasıdna ne fark var acaba
  • clio ile megane arasındaki fark var.
    yani birisi B sınıfı diğeri C sınıfı..

quote:

Orijinalden alıntı: fbcemo

i20 ile i30 arasıdna ne fark var acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

quote:

quote:

dizel demiş arkadaş

doğru 90 beygirli öyle de gitmediği için hep 115'liklere bakmışım

90 hp i30 kullandınız mı ? hatta i 30 kullandınız mı ? gitmeme dediniz olay nedir ? herkes sizin gibi 200 hplik octaviaya binmiyor

• quote:

Bende fiesta ile i20 arasında kararsızdım. dün i20 test ettim. i30 ile arasında çok ciddi bir fark yok.
    neden siz i20'yi boşver dediniz anlamadım.
  • arkadaşım bende araç arıyorum dizel ekonomik olsun die.

ama benim bütçem olmadığından puntonun 2. eline bakıyorum . ama sendeki kadar para verebilsem tercihim yeni kasa kia cerato olurdu 1.6 dizel 115hp 240 tork.

2eli yok deme hyundai satın aldı hem parçası çok hemde 2. eli pazarda çok az oyusden 2. el fiyatları hep yüksek aracın 2. elde yok pahasına gitmiyo

elbette bu benim görüşüm birasda az yaksın dersen i20 yada i 30 yerine kia ceed bak derim test sürüşünü yaptım biras sert amartisörlü ama uzun yola çıktınmı bence golf den başarılı ve az yakıyo
  • gp yada clio
  • i20 kullanıyorum memnunum ancak alıcaksanız dizel 90bg ligini tercih edin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3max

quote:

Bende fiesta ile i20 arasında kararsızdım. dün i20 test ettim. i30 ile arasında çok ciddi bir fark yok.
    neden siz i20'yi boşver dediniz anlamadım.

i 20 25den i 30 28den başlıyor c sınıf araç al diye i 20 alma dedim 3 bin için değmez diye
  • Hyundai haricinde diğerlerinin hepsini kullandım ve hala da 2 aracımdan birisi Grande punto 1.3 multijet hemen deneyimlerimi yazayım.

Fieste dizel konusunda araç pasif kalıyor ve yakıt diğer dizellere göre yüksek Clio da ise ben hiçbirşey bulamadım çok boş beleş bir araç geldi ne yol tutuş var ne gidişi var ama yakıt dersen fiestadan daha az yakıyor içlerinde en çok memnun kaldığım araç ise Grande punto oldu konfor konusunda gerçekten sıralamadaki araçlardan çok çok konforlu yol tutuşu dersen bu araçtan beklenmeyecek bir yol tutuşu var opsiyon seçeneği geniş + 1.3 motor tasarruf devri diyorum vergi avantajı en baba avantajlardan biriside hepsinden daha az yakması daha fazlasıda sayılabilir şimdilik bunlar yeterli sanırım.

Fiyata gelince 1.3 90 bg 6 ileri dynamic 5 kapı 32.360 lira tam senin fiyat aralığında ve bu fiat daki liste fiyatı bayilere gidince bu fiyat kafadan 500 lira aşağı da oluyor tanıdık bir yerler bulursan ikram daha da artıyor. Yaptırdığın indirimden düşeceğin parayı FREEDOM KIT (HI-FI MÜZİK SİSTEMİ, BLUE&ME SİSTEMİ) 1.000 lira buna vererek cam tavan v.s. sistemleride almış olursun.

İ30 kullanan ve daha öncesinden benim aracımı ara ara kullanmakta olan bir arkaşım şu sözleri söylüyor gidip punto almak varken ahhh baba ahh ahh baba ahh babasının yakınlarından dolayı aracı uygun aldılar mecburen seçimi ondn yana yaptı ama yineliyorum kullanmadığım için o konuda birşey söylemek istemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.