bilmeyenkalmasın.com adlı bir domainim var ve bu ismin ruhuna uygun bir internet sitesi kurmak istiyorum fakat ne yapacağıma karar veremedim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim herkese iyi çalışmalar
çok iyi uzman tv tarzı bir site olabilir fakat o ciddi bir yatırım ister ekip falan o beni aşar
yaw niye kimse fikirlerini söylemiyor beyin fırtınası yapalım dedik kimsenin bir şey söylediği yok
online ansiklopedi gibi bişey yapabilirsin, her gün farklı bir konu hakkında detaylı bilgiler falan yeralır, bunun üzerinden yarışma falan yapabilirsin... uzar gider
Bence çok güzel bir e-ticaret sitesi olur.Fiyatları çok uygun ürünler olduğunu bilmeyen kalmasın adıyla çağrışımı çok güzel.Bu konuda hazır portallar bulabileğin firmalar var.Benim sana önerimwww.proticaret.net sitesini ziyaret edip gezmen ve referanslarını bir incelemen yönünde olur.
aslında güzel fikir fakat ben zaten ticaret işiyle uğraşıyorum şöyle insanların bildiklerini aktarabileceği uzman tv tarzı yada portal gibimi olsun arkadaşlar yawh kafayı yiyecem