Bildirim
Yeni Find My uygulaması kayıp Apple cihazları internet olmadan bile bulacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aslında aynı mantıkla ücretsiz internette sunulabilir kim bilir belki bir gün :D
-
Çok yararlı olacağı kesin çünkü bazen internete bağlı olsa bile bulamıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sen öyle diyorsan öyledir admin. :)
-
Allah bilir bu internetsiz cihaz konumlama kaç yıldır var yada ekosisteme dahil edebilirlerdi ama yapmadılar. Kaç cihaz böyle hiç oldu. Gerekli ama gecikmiş bi uygulama.
Oha
Yok artık
-
Oo internetsizde takip ediyorlarmış vay be. Şarj bitse bile de ediyorlardır bence. Huawei koysa bunu olay olur ama "ippil çik givinli"
-
iOS 13’un getirdigi en iyi iki ozellikten biri bu. Digeri de konum bilgisinin uygulamalar ile “sadece bir kez” paylasilabilmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetsiz de bulması güzel. My Find da ironi olmuş. Elma el kendini bul.
Apple belki de dünya çapında operatör ve sağlayıcılar ile anlaşıp konumlama için internet sağlayacaktır.
Gdipte bulunanı duymadım daha 😂
Türkiye de bir işe yaramaz iPhone çok fazla ama Mac bilgisayarlar ne yazık ki yok denecek kadar az
Şimdi benim anlamadığım bir durum var bilen birisi beni aydınlatsın.
Şimdi bir iPhone’umuz var ve bu kayboldu, internet erişimi yok. Bende de bir Mac var ve ben “Kayıp iPhone” diye bir şey işaretledim. İnternet olmadığı zaman bu iPhone’u nasıl bulacak? Her İCihaz arasında BT ile veri gönderip ondan ona ondan ona (benim cihazıma o veri ulaşana kadar) dünyada ki her iCihaz arasında bir sinyal mi gönderecek?
Yoksa içerisinde ki donanım sayesinde bulunacak mı? Zira internetsiz GPS kullanabiliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Olay kısaca şöyle: olmasın ama diyelim ki iPhone'unuz kayboldu. İnternet paketi yok, Wifi da tabii ki bağlı olmayan bir yerde cihaz. Yeni macOS ve iOS güncellemesi ile Mac bilgisayarlar belirli bir sıklıkla etrafa Bluetooth yayını yapacak. Bu yayını yakalayan Apple cihazlar da kendi bilgilerini o bluetooth aracılığıyla Mac ile paylaşacaklar. Mac bilgisayar, muhtemelen internete bağlı olacağından sizin kayıp cihazın bilgilerini buluta yükleyecek ve siz göreceksiniz. Eğer bu Mac de internete bağlı değilse, internete bağlı bir Mac ile karşılaşana dek Bluetooth ile veri oradan oraya atlayacak.
-
bizim memlekette mac kullanan yok ki iPhone'u kaybolan yandı yine
-
çevrede iPhone cihaz çok var ama ;)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok yararlı olacağı kesin çünkü bazen internete bağlı olsa bile bulamıyorlar.
|
Türkiye de bir işe yaramaz iPhone çok fazla ama Mac bilgisayarlar ne yazık ki yok denecek kadar az
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X