Şimdi Ara

Yeni Fiyat/Performans telefonu 'GM 5 Plus video inceleme' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk markası olan bu ürün desteklenmeli hiç gm kullanmadım ama kullanan çok arkadaşım var sorun yaşayan neredeyse yok gibi telefon teknik açıdan yeterli ve fiyat olarak 1000 tl bandında gelirse başka markalara para yatırmanın anlamsız olacağını düşünüyorum ürün çin üretimi olabilir ama marka türk markası şirket türk şirketidir üretimine çin in katkısı olmayan bir marka gösterin iphone dahil oturup tekrar düşünelim ama inanıyorum ki gm yakında türkiyede de üretim amaçlı faaliyete geçecektir

• Mesut Çevik'i bir tek ben mi samimiyetsiz buluyorum ?
  • - Qualcomm 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM'den gücünü alan,
    - 13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen,
    - 3.100 mAh kapasitesine sahip,
    - Qualcomm'un hızlı şarj 3.0 teknolojisini de destekleyen,
    - 32 GB dahili depolama alanına sahip,
    - En önemlisiyse fiyatı 1000 TL altında olacak olması bence bu telefona bir şans verilmesi gerektiğini gösteriyor. F/P olarak denk görülen başka markadan telefon var mı?
  • Aynen ben şahsen indirerek izliyorum bazen, zira zamanım yok izlemeye hemen indiriyorum yolda veya evde izliyorum. Hiçbir alakası yok korsanlar ile bence umursamama.. Çünkü zaman geçtikçe yükleniyor ama ben gerçek zamanlı yüklensin diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 yıl öncesinin en iyi donanımlı telefonların özellikleri bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

1-2 yıl öncesinin en iyi donanımlı telefonların özellikleri bunlar.

1 - 2 Yıl Önce
    Usb C Type Varmıydı ?
    1 - 2 Yıl Önce
    Android One Varmıydı ?
    1 - 2 Yıl Önce
    3 GB Ram Varmıydı ?
    1 - 2 Yıl Önce
    2.5D Ekran Özelliği Varmıydı ?
  • tarayıcı basbaya kasıyor çöp alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

1-2 yıl öncesinin en iyi donanımlı telefonların özellikleri bunlar.

1 - 2 Yıl Önce
    Usb C Type Varmıydı ?
    1 - 2 Yıl Önce
    Android One Varmıydı ?
    1 - 2 Yıl Önce
    3 GB Ram Varmıydı ?
    1 - 2 Yıl Önce
    2.5D Ekran Özelliği Varmıydı ?

Telefonlarım ip5 ve note 2 den cevap vereyim.

3.5 Yıl Önce Real Racing Daha Akıcı Oynanabiliyordu.

3.5 Yıl Önce 3100mah Batarya Vardı.

3.5 Yıl Önce 2Gb 2.5 Yıl Önce de 3Gb Ram Vardı.
  • Aynı fiyatta sanki alternatif varmış gibi telefonu kötülüyorlar.

• Bence bu ürün daha kapsamlı bir incelemeyi hak ediyor. Bu tip fiyat/performans cihazlar forum ahalisi tarafından çok tutuluyor. Note 3'ten buna geçebilirim.
  • LG, Asus, Sony varken buna 500 liradan fazlası verilmez.

Güncelleme alıyor diye hak etmediği fiyatı vermem. Güncelleme konusunda Sony de cihazlarını öksüz bırakmıyor?
  • 500 liraya ikinci el g2 bile buna 1000 basar.Bariz kasıyo telefon

• Buradaki Yorumlar Gerçekten Komik General Mobile Değilde Lg amblemi bassalar 5 katı fazla satılır.
  • 4.5" telefon çıkarmalı. 5" telefon bile büyük geliyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 50 TL lik şarj cihazıyla birlikte 600 TL ye GM AndoidOne 4G telefonunu aldım. Gayet başarılı ve akıcı bir telefon. MicroSD kart destekliyor. 2500mA pil kullanıyor. Şarjımda 2 gün beni götürüyor (Facebook yüklü değil. Sadece oyun oynuyorum). Bence bu telefonda değerlendirilmesi gerekir. Cihazı gidin teknoloji firmasında deneyip, değerlendirip öyle yorum yapın! İnsanların kafasını bulandırmayın!

• bu telefonun orjinal modelini bilen varmı? orjinal çin modelini? gsmarena'da felan özelliklerine bakabilmek için orjinali lazım :)
  • parmak izi okuyucusu koymayarak büyük hata yapmışlar üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluxion

500 liraya ikinci el g2 bile buna 1000 basar.Bariz kasıyo telefon

Böyle yorum yapan birine vatan haini derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

bu telefonun orjinal modelini bilen varmı? orjinal çin modelini? gsmarena'da felan özelliklerine bakabilmek için orjinali lazım :)

Sen bunu ZTE'ye kendi damgasını basan operatör şirketleri ile mi karıştırdın yavrucum.
  • Cihazı 5.5" yapmaları şahsım adına hoşuma gitti.Lakin ekranın kenarlarında ve özellikle alt kısmında siyah boş alanla kalıyor bu hiç hoş olmamış madem büyük ekran yapıyorsun tam manasıyla bundan istfade etmemizi neden engelliyorsun ey General Mobile ??.Diğer taraftan özellikleri gayet yeterli.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.