Şimdi Ara

Yeni Fiyat/Performans telefonu 'GM 5 Plus video inceleme' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidip samsung minilere 1000 - 1500 tl verenler şimdi gelmiş şu telefona laf atıyorlar gerçekten enteresan...
    Gm nin servisi bugün Türkiyede başka hiçbir telefonda yok. kargo ile yolluyorsun pazartesi yollasan en geç cuma elinde oluyor. İstanbulda olanlar şanslı kendileri götürdüklerinde aynı gün tamir edilebiliyor.
    Diğer yandan güncelleme sorunu uyumsuzluk sorunu vs derdi yok bu işi Google üstledi sorunlar çözüldü...
    HA 200 dolarlık mal nasıl 999 tl diyorsan onu kalem kalem dünyanın vergisini alan devlete soracaksın. Nasılmı bu ülkede 1,4 motor Mercedes le 1,4 Fiat aynı vergiyi ödüyor... Bu bin tl altı telefonlarda vegilerebir çözüm getirilmesi lazım. PC ile ilgilenenlerbilir 200 dolarlık anakart Türkiyeye nasıl 1200 tl ye geliyor vs vs vs
    Birde çamur atmaya çalışanlar vararkadaş 1000 tl altında daha iyi telefon varsa söyleyin ondan alsın millet. 3000 tl lik telefon yere düşüyor ekran pert 600 tl senden ekran parası istiyor sonra zengin olanlargidip bunlardan alsın...

• F/p olarak gm yine yapmis yapacagini daha ne yapsin. Elestrilecek yonleri yok mu var tabiki ama elestirirken karsisina 1000 tl lik samsung lg iphone gibi dev markalari koyacaksin gm altta kalirsa vur yerden yere. Bende elestiririm hem marka degeri cok kucuk hemde fiyata bak kim alir senin gibi telefonu diyerek baslayalim elestirmeye. Birde bu cihazda beni cok ceken cat7 modem olmasi. Donanim ucup kacacak degil ama kasip sinir edecekte degil. Turkcell fiyatlandirmasina gore ya iphone se yada bu cihazi alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda çift sim var mi acaba bilen bilgilendirsin lutfen

• Beyler gm 5 plusa bugun mecidiyekoydeki telpada kasadaki calisan sayesinde inceledim o siyah cerceve yok yani duzeltmisler telefon çok guzel olmus bildirim isigida var her renk yaniyo

• kesinlikle fiyat performans ürünleri değil, ilk one telefonunda bununda tek avantajı güncelleme konusu.

fiyatı ugun diyenlerin kıyasladıkları telefonlar g5, s6, s7, 6s, v10, z5 felan herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 18 Nisan 2016; 2:50:04 >
  • gm elite kullanicisi olarak bu telefona cok octen bakiyorum cok uygun fiyata piyasaya sunuyorlar suan gm elite yi degistirmemin tek sebebi, yani 2 sebebk var 1. 4,5 uyumu yok ve millet 6,1 androide gecerken biz gm elite kullanici olarak 5,1 gecemedik amiral gemi mi izin vermiyor anlamadim gitti ama bu telefonu alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

kesinlikle fiyat performans ürünleri değil, ilk one telefonunda bununda tek avantajı güncelleme konusu.

fiyatı ugun diyenlerin kıyasladıkları telefonlar g5, s6, s7, 6s, v10, z5 felan herhalde

Asus zen fone max selfie lg k10 g3 htc 820 sen bundan iyi olan bi bu segment telefonu göstersene boş yapmışsın yine

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Mercedes lüks sınıf vergisinödüyor nerden çıktı aynı senelik vergi farkı var be kardeşim neettin

• Casper miş huaweiymiş turkcellin vodafonenin telefonlarıymış alayı tırt. Helal olsun GM ye fıstık gibi telefon. Garanti hizmet kalitesi yeter. Bu kez turnayı gözünden vurmuşlar.

• furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    cihaz seçiminde 1 sene kadar kullanılacak telefonlarda 100-200 tl yi arayacaklar için bile 1200 tl ye şuan için gerçek fiyat performans telefonu lg g4 varken bu gm 1000 tl etmez. 700 - 800 tl ye dediğin Asus zen fone max selfie lg k10 g3 htc 820 yerine yurt dışı elephone s2 gibi telefonu 130 dolar yada farklı modellerine 200 dolar kadar verir mis gibi kullanırım, genede bunu allacak olan varsa güle güle kullansın.
  • G4 alıp kapak derdi batarya derdi yaşayacağıma

• 01:43 "teyip ce"
  • Telefon çok güzel ve hızlı .

En kötü yanı açıp kapama tuşu sağda ve çok hassas telefonu tutarken yanlışlıkla dokunursanız. Tuş kilidine giriyor 2 kere dokunursanız kamera açılıyor. Bildirim ışığı ekrana sızıyor ama önemsiz.

• vay mesut çevik hoca geleneksel general mobil övme şenlikleri başlamış bu sene

ben övdümde geldim allah razı olsun

siz övün
    derdin kapak, batarya olsun ki benim g3 telefonu bildirim manyağı yapmadıkca yoğun sayılabilecek internet kullanımı da dahil 2 günü bulmuştu ( ekran görüntüsü bile almıştım ) şimdi rahat 1 gün diyelim .
    çekmeyen yerde inadına 4g yi açmayın oyundu ıvırdı zıvırdı uygulamaların bildirimlerini kapatın 2k ekranda günü rahat çıkartın, çıkartamayan g4 varsa bendeki g3 le de değişirim , kızmamm yani...
  • Telefon güzel ama oyunlarda biraz ısınma yapıyor.belki güncelleme gelir.birde açık uygulamaları tek tek sağa sola iterek kaldırıyorum.bi kestirme yolu varmı acaba bilmiyorum.bilen varsa aydinlatsin.discovery de saklıyorum telefonu açık sayfalar kapanıyordu.

• G3 kullanmasak neyse şimdi v10 kullanıyprum ekran süresi ortalama 3.30 saat yedek batarya fiyatları belli kaldıki ısınma yapıyor hocam v1ü formunda da sizden vardı 7 saat süre alıom die ortalığa düşenler onlarda ekran görüntğsğ artı millet kansı aldı ağlama duvarı halep ordaysa arşın burda sallama ya gerek yok

sendeki g3 de bizdeki g3 değilde patatesmi, belli başlı uygulamalar ve e-postalar hariç her haltı kurup bildirim beklemezsen düzenlenmiş polonya 6 romunda aynen dediğim sonuç ortada . 3-4 saat ekran süresini 4g nin çekmediği yerde seneyi devirmiş g3 de ve android 5 romda bile görmedim.
    sallama derken terbiyesizlik yaptığının farkında olmayan arkadaş, inanmıyorsan sorar detayı nedir öğrenmeye çalışırsın insanları küçük düşürmeye çalışıp boşa da konuşmazsın.
  • Yav kardeşim senin gibi leri v10 formundada vardı valla sanırsın telefona kutsal güç indş bi elde kalan malı övme şevki kardeşim z3 gibi s6 serisi gibi telefonlsr hatta g2 bile bak ilk haliye coşuyor ben alıp telefona rootla şunla bunlamı uğraşcam g3 çöp bi model ısınma kasa çatlaması batatya emmesi kaldıki eski bi nesil telefonla gm5 i kıyaslıon

• şu anda gm discovery 16 yı 2 yılı aşkındır kullanıyorum gayette memnunum G4.5 için telefonumu degiştirmeyi düşündügümden yorumları inceledim,cihazı görmeyen ve kullanmayan insanlar bile yorumda bulunmuşlar bir ürün piyasaya çıkmadan yapılan yorum yapanlara ukala bilgiç denir.lütfen her hangi bir telefon hakkında yapılacak yorumlar kullanıcı ve teknik servis elemanları tarafından yapılsın böylecekarar vermede daha etkin olur.
    Aslında burada domainhabere görev düşüyor,varsayımlarla yapılan yorumlar yayınlanmamalı diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.