Şimdi Ara

Yeni Focus'un altında parlak parça???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Range Rover'a ben çok takılıyorum. O nasıl bir görünüş öyle arkadaş, güya SUV ama arkadan bakınca yere yapışık gibi duruyor.
  • çok kötü bi görüntü benım eskı lancerın egzoz bölümüde berbat gözüküyordu
  • ben de sevmiyorum bu tarz görüntüleri ve tasarım hatası olarak değerlendiriyorum. bir önceki kasa çok daha kötüydü. adeta aracın bütün iç organları görünüyordu.
  • Bence de önemsenecek bir ayrıntı.Arkadan bakılınca hoş gözükmüyor.
  • Benim nedense hoşuma gitti Çok ciddiyim özellikle range rover. Olsa vallahi kafaya takmam
  • s60 da çok şık duruyor bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Bu konuda şimdiye kadar tek dikkatimi çeken araç Chery Tiggo oldu.

Yeni Focus'un altında parlak parça????

• quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Yavaş yavaş bu forumda Volkswagen'den sonra Ford'a da takılmalar başladı.

Fiyatı çok arttığı içindir...
  • Ne yorucu bı foto cekmissiniz bakarken yoruldum Çok ilginç
  • reno bu konuda başarılı

• Tüketici olarak bilinçlenmemiz bence çok önemli, seviniyorum çünkğü kimse o arabada o kadar da kusur olur tarzı yaklaşım göstermedi.

Herkese tsk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagnerx

Tüketici olarak bilinçlenmemiz bence çok önemli, seviniyorum çünkğü kimse o arabada o kadar da kusur olur tarzı yaklaşım göstermedi.

Herkese tsk.

O ekzosun görünmesi kusur olmadığı için "o arabada o kadar da kusur" diyen olmuyor. Ortada "o kadar da" denilecek bir kusur yok.
  • O ekzosun görünmesi küçük de olsa bir kusur değilse niçin diğer markalar bunu kapatmak için uğraşıyor?
    Veya herkes maliyet kaygıları ile herşeyi kısarken niçin ekzosun görünmesini engellemek için plastiğe para harcıyorlar? Gerçi bu iş göreceli, Arka bagajda bence amortisör olmaması eksikliktir. Ama size göre değildir. O ayrı.

Bu arada birde Dacia'dan, Albea'dan ve Symbol'dan veya Lada'dan, bahsetmiyoruz. Base line fiyatı 45 den fazla olan bir araçtan bahsediyoruz. Tabii biz bu kafa ile gidersek avrupada ve amerikada aynı arabaları çok daha dolu görürüz. Sonra Türkiye'de sony sistem niye yok veya bu arabada kolçak niye yok diye ağlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagnerx -- 13 Ocak 2012; 11:51:42 >
  • ne oluyor burada
    arabaları hep kıç kısmından koymuşsunuz ayıpp:))))
    Tuh tuh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

hiçbir vw de göremezsiniz o egzostu

çok mu büyük konuştum ki

katılıyorum.
  • siz bide içindekileri görseniz
  • 2 Saattir anlamaya çalışıyorum resmi... Gittim yerdeki ışığa baktım sonradan neyin ne olduğunu çözdümde pek önemli bi detay değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagnerx

O ekzosun görünmesi küçük de olsa bir kusur değilse niçin diğer markalar bunu kapatmak için uğraşıyor?
    Veya herkes maliyet kaygıları ile herşeyi kısarken niçin ekzosun görünmesini engellemek için plastiğe para harcıyorlar? Gerçi bu iş göreceli, Arka bagajda bence amortisör olmaması eksikliktir. Ama size göre değildir. O ayrı.

Bu arada birde Dacia'dan, Albea'dan ve Symbol'dan veya Lada'dan, bahsetmiyoruz. Base line fiyatı 45 den fazla olan bir araçtan bahsediyoruz. Tabii biz bu kafa ile gidersek avrupada ve amerikada aynı arabaları çok daha dolu görürüz. Sonra Türkiye'de sony sistem niye yok veya bu arabada kolçak niye yok diye ağlarız.

O eksozun gözükmesi çok kötü veya eksiklik bir şeyse premium denebilecek araçlar olan Range Rover veya S60'da olmazdı. O eksozun görünüp görünmemesi eksozun yerleşimiyle ilgili. Sedan Focus'ta, S60'da, Lancer'da eksoz enlemesine yerleştirilmiş.

Focus'un HB modeline bakarsan o eksozu göremezsin çünkü Focus HB'de eksoz boylamasına yerleştirilmiş. Ford sedan ve HB'de eksozu böyle tasarlamış.

Avrupa ve özellikle ABD'de satılan My Touch'lu Full donanım Focus'larda da o eksoz görünüyor. O eksozun görünmesi TR'ye ucuz, donanımdan kısılmış Focus'ların kakalanması ile alakası yok.

• Buyrun..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.