Şimdi Ara

YENİ FORD FOCUS CC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C sınıfı CC ler maalesef şekilsiz oluyor.bunun dışında aklıma gelenler Megane CC ve 307 CC
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

1.6 L benzinli 100 bg manuel vites
    2.0 L benzinli 145bg otomatik vites

komedi gibi bişey bu ya 1.6 100hp nedir bu yani, eğer vw eos ve onun gibi rakipleri ile rekabet edeceksen adam gibi motor getireceksin, ford mondeo da olan 1.6 125hp güç 160nm tork üreten güçlü bir motor var elinde ve ben hala neden bu motorun makyajlı focusa konmadığına anlam veremedim artık 1.6 litrede sınır 120hp oldu..

focus cc de 1.6 125hp ve 1.6 109hp tdci motorlar hayli hayli yeterdi, motor seçenekleri gerçekten çok berbat, otomobilin standart donanımı çok yüksek ama motorda olması lazım..

ya ilk gördüğümde gerçekten inanamadım yani..elinde motor olmasa anlıcam ama mondeodaki 1.6 125bg ve 1.6 TDCI 109 bg gibi güçlü aletler varken bu eski teknoloji motorları koymalarını anlamak mümkün değil

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 7 Temmuz 2008; 18:00:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M J

C sınıfı CC ler maalesef şekilsiz oluyor.bunun dışında aklıma gelenler Megane CC ve 307 CC

c sınıfı en ıyı cc tasarım vw eos ... ustune tanımam....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

ya ilk gördüğümde gerçekten inanamadım yani..elinde motor olmasa anlıcam ama mondeodaki 1.6 125bg ve 1.6 TDCI 109 bg gibi güçlü aletler varken bu eski teknoloji motorları koymalarını anlamak mümkün değil

bende şaşırdım açıkcası ben hatta makyajlı focusta 1.6 125hp motorun kullanılacağını düşünmüştüm ama halen daha 1.6 115hp kullanıyor ford, focusu rakiplerinden geri bırakmamalı idi rakipleri 120hp ve üstüyken focus da 1.6 125hp motora sahip olmalıydı ki cc de öyle..

birde araç 4509mm uzunluğunda yani sedan focus tan bile daha uzun bunun nedeni rakiplerinin çok parçalı tavan yerine focus ta 2 parçalı tavan olması bunun nedenide daha az mekanik aksam daha az arıza oranı ve daha sessiz bir tavan sistemi olarak açıklanıyor..

• Evet EOS gerçekten güzel bir araç eee ne de olsa Alman arabası değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

quote:

C sınıfı CC ler maalesef şekilsiz oluyor.bunun dışında aklıma gelenler Megane CC ve 307 CC

• quote:

Orjinalden alıntı: cartman_c06

Evet EOS gerçekten güzel bir araç eee ne de olsa Alman arabası değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

quote:

Focus afrika üretimi

• quote:

Orjinalden alıntı: cartman_c06

Evet EOS gerçekten güzel bir araç eee ne de olsa Alman arabası değil mi?

ilginç bir yorum daha işte..
  • Bencede daha güzel olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.