Şimdi Ara

YENİ FORD FOCUS CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce kuga için girmiştim ama gördüm ki fordun sitesinde focus CC de görünmeye başlamış modeller kategorisi altında..kataloğu indirebiliyorsunuz

ordan..fakat katoloğu indirip incelediğimde gördüm ki motor seçenekleri felaket

1.6 L benzinli 100 bg manuel vites
    2.0 L benzinli 145bg otomatik vites

otosan nasıl bu kadar kötü iki kombinasyonla getirir focus CC'yi inanamadım doğrusu

YENİ FORD FOCUS CC

YENİ FORD FOCUS CC

YENİ FORD FOCUS CC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 7 Temmuz 2008; 15:22:27 >

•  YENİ FORD FOCUS CC

YENİ FORD FOCUS CC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 7 Temmuz 2008; 0:46:36 >
  •  YENİ FORD FOCUS CC
  •  YENİ FORD FOCUS CC
  •  YENİ FORD FOCUS CC
  • Üstü kapalıyken ön ve arka uzunlukları orantısız duruyor gibi.
  • En çirkin ccler bence megane ile focus. Asta,307 ve eos gibi şık değiller zorlama ile yapılmış gözüküyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S60'A 1.6 DİZEL MOTOR...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Üstü kapalıyken ön ve arka uzunlukları orantısız duruyor gibi.

aynen.biraz daha kassalar aracın önü nere dötü nere anlamıcaz walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 7 Temmuz 2008; 3:07:32 >
  • Evet üstü kapalıyken arka taraf berbat görünüyo
  • Şimdi ülkemize gelmiş mi bu?

Keşke 1.6 Tdci motorlu versiyonunu da getirselermiş..
  • olmamış cabriosu
  • önden ne kadar güzelse arkadan bir o kadar kötü olmuş
  • CC hali makyajsız focus2 lerde de vardı ama türkiyeye getirmemişlerdi..bu makyajlıların CC halini ise getirmiş otosan..fakat bu kötü arka tasarım ve başarısız motor seçenekleriyle hiç şansı yok bence de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Şimdi ülkemize gelmiş mi bu?

gelmiş hocam ama bu arka tsarımına rağmen bu arabayı en çok sattırabilecek 1.6 TDCİ motor kullanılmamış hatta 2 tane çok eski teknoloji benzinli kullanılmış..
  • ıyykk bu ne öle.Önü neresi arkası neresi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

quote:

gelmiş hocam ama bu arka tsarımına rağmen bu arabayı en çok sattırabilecek 1.6 TDCİ motor kullanılmamış hatta 2 tane çok eski teknoloji benzinli kullanılmış..

Harbi bi de o var şu an focularda 1.6 115 beygir benzinli kullanılıyo sen daha lüks pahalı arabayı 1.6 100 beygir getiriyorsun tasarımda kötü aslında getrirmemişler sayabiliriz

• Tek kelimeyle zevksizlik abidesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

quote:

Harbi bi de o var şu an focularda 1.6 115 beygir benzinli kullanılıyo sen daha lüks pahalı arabayı 1.6 100 beygir getiriyorsun tasarımda kötü aslında getrirmemişler sayabiliriz

aynen öyle..elince 115 bg Ti-VCT benzinli motor varken (bu da çok başarılı bi motor değil ama en azından 100 lük gibi eski teknoloji değil) sen koy 100 lüğü,şaka gibi yani valla bu motorlarla bu arabayı kimsenin alacağını sanmıyorum..elinde ne güzel o hacim aralığı dizellerin en başarılılarından TDCI varken bu motorlarla getirmek biraz intihar olmuş bnce..

• tasarımı para etmez
  • quote:

1.6 L benzinli 100 bg manuel vites
    2.0 L benzinli 145bg otomatik vites

komedi gibi bişey bu ya 1.6 100hp nedir bu yani, eğer vw eos ve onun gibi rakipleri ile rekabet edeceksen adam gibi motor getireceksin, ford mondeo da olan 1.6 125hp güç 160nm tork üreten güçlü bir motor var elinde ve ben hala neden bu motorun makyajlı focusa konmadığına anlam veremedim artık 1.6 litrede sınır 120hp oldu..

focus cc de 1.6 125hp ve 1.6 109hp tdci motorlar hayli hayli yeterdi, motor seçenekleri gerçekten çok berbat, otomobilin standart donanımı çok yüksek ama motorda olması lazım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.