Duyduğuma göre Renault önümüzdeki yıllarda powershift şansımana geçiyormuş bilgisi olan varmı
fikret3968
kullanıcısına yanıt
Marka Çin malı lastikler. Sadece öne sakıncalı deniliyor ama zincir takarken de sadece öne takıyoruz, bunun farkı ne? Bildiğimden değil düz mantık yürütüyorum. Bilen varsa açıklasın lütfen. Otobüslerde de sadece çekiş lastıgıne takıyoruz
Android auto ile bağladım sonunda navigasyonu ve ford a sövdüm; neden şunu dahili yapmıyorlar diye. Çinlıler yapmışlar mesela;
307kd
kullanıcısına yanıt
Selamünaleyküm bende Android auto kullanıyorum ben de soruyorum bu soruyu neden navigasyon yok bu araba da
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
Selamünaleyküm bende Android auto kullanıyorum ben de soruyorum bu soruyu neden navigasyon yok bu araba da
Hangi cihazı taktırdın ve uyum sorunu varmı
fikret3968
kullanıcısına yanıt
Selamünaleyküm cihaz taktırmak gerek yok cep telefonun Android ise Android auto apk yükle telefona tamamdır
fikret3968
kullanıcısına yanıt
Aracın orjinal navigasyonu neden istediğinizi tam olarak anlayamadım. Bana göre son derece gereksiz. Şu anda kullanılan orjinal sistemin haritası en fazla 2014 de üretilen haritadır ve içeriğinde trafik v.s. gibi canlı veriler yoktur. Telefondan haritayı yansıtmak her şekilde çok daha mantıkldır. Şirket aracım Nissan ve orjinal navigasyon yerine sürekli telefon kullanmak durumunda kalıyorum. Ford'a SYNC3 ile birlikte hem Android hem de IOS tarafında bağlantı yaptım ve navigasyon trafik ile birlikte son derece güzel çalışıyor.
Fiyat artışı satışlara dur diyememiş anlaşılan kasım ayı satışı 666 toplamda 4245 e ulaşmış sene sonu 5000 rakamını yakalar sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 4 Aralık 2017; 15:3:34 >
Aralık ayı fiyatları iyi zam gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: foreversenna
Aracın orjinal navigasyonu neden istediğinizi tam olarak anlayamadım. Bana göre son derece gereksiz. Şu anda kullanılan orjinal sistemin haritası en fazla 2014 de üretilen haritadır ve içeriğinde trafik v.s. gibi canlı veriler yoktur. Telefondan haritayı yansıtmak her şekilde çok daha mantıkldır. Şirket aracım Nissan ve orjinal navigasyon yerine sürekli telefon kullanmak durumunda kalıyorum. Ford'a SYNC3 ile birlikte hem Android hem de IOS tarafında bağlantı yaptım ve navigasyon trafik ile birlikte son derece güzel çalışıyor.
Renault Megan vardı kardeşimde hafıza kartına güncel haritayı atıp kullanıyordu. Sıkıntı şu, telefonu bağlıyorum araçta başkaları oluyor gorusmeni duyuyor. Ozelimiz kalmıyor. Sync3 ile ugrasacaklarina Android yukleselerdi daha pratik olmaz mıydı?
307kd
kullanıcısına yanıt
Araçta başkaları olunca telefondan açıyorum aramaları problem olmuyor
fikret3968
kullanıcısına yanıt
Aslında olay tamamen bilgi toplamak, geçen gün google etkinliklere girdim; nerede oturmuşum nereleri gezmişim, saat kaçta neredeymişim hepsi orada kayıtlı. Bu sayede de tüketici profilimizi çıkarıp reklam ürün vs dayıyorlar. Bütünleşik navigasyon olsa bunu yapamayacaklar.
Bu arada benim aracın silecekleri su fışkırtmıyor, antifrizli cam suyu koymuştum bitmiştir dedim tekrar aldım ama ağzına kadar dolu yine de atmıyor. Sıkıntı nerede olabilir?
Servis görmesi gerekiyor büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: 307kd
Aslında olay tamamen bilgi toplamak, geçen gün google etkinliklere girdim; nerede oturmuşum nereleri gezmişim, saat kaçta neredeymişim hepsi orada kayıtlı. Bu sayede de tüketici profilimizi çıkarıp reklam ürün vs dayıyorlar. Bütünleşik navigasyon olsa bunu yapamayacaklar.
Bu arada benim aracın silecekleri su fışkırtmıyor, antifrizli cam suyu koymuştum bitmiştir dedim tekrar aldım ama ağzına kadar dolu yine de atmıyor. Sıkıntı nerede olabilir?
Antifiri koyduktan sonra kullanmadıysanız, boruda kalan donmuş olabilir.
Bugun hava guzeldi biraz atti sonra tekrar gelmemeye başladı. Arka cam şakır şakır akıyor ön cam bir türlü açılmadı. Ne yapsam bilmiyorum