Şimdi Ara

Yeni Ford Kuga Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford kuga düşünen biri olarak hayal kırıklığına uğradım. Bu fiyatlar ne böyle? Bu ülkede araba sahibi olmak çok lüks oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gürcistan yolcusu kalmasın

• 23 bin sterlin yani örnek İngiltere için 23 bin TL olarak gör orda bide orda demeyeyim tüm Avrupa ülkesi ülkelerde faizsiz taksite alabiliyorsun ayda 1000 çok rahat ödenerek 2 yılda ödeme biter.

Yeni Ford Kuga Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Diyen kişi top fiyattan iPhone X aldı. Oruç oruç ağzımı bozdurtmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet de yeni çıkan araç daha ucuza çıkar mı diye psokoz sonrası travma yaşamış ne olacaktı da? At arabası dingilli torsiyon çucubuklu süspansiyona sahip pejo 3008 citroen c5 cross ta bu fiyatlarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 22 Mayıs 2020; 18:28:28 >
  • Yeni Mercedes GLB fiyatı 400 ile 440 bin TL. Bmw X1 de bu civarda.

Bu fiyatlar kuga için çok yüksek.
  • Görüntüsü güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 22 Mayıs 2020; 19:54:9 >
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    İthal olduğu için vergisi fazla olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 22 Mayıs 2020; 20:3:19 >
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    O ülkeler senelerdir araba üretiyor ama Türkiye'de böyle bişey yok.

Hepsi sırayla.
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Cidden 10 liralık telefonun hesabını mı yapıyosun ?

Size fazla gelebilir herkesin kazandığı para aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 22 Mayıs 2020; 20:7:1 >
  • 4 çeker de değildir şimdi bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

İthal olduğu için vergisi fazla olacaktır.
    Türkiye'de üretilen modellerde neden yüksek vergi var? Sizi parayla mı gönderiyorlar bizi delirtmek için? Yüksek vergiyi, pahalılığı nasıl savunabiliyorsunuz? Yurt dışında arabanın ucuz olmasının sebebi onların üretmesi değil. Hollanda'da hangi marka var ki orada böyle fahiş vergi yok? Sanki burada markamız olsa arabada ucuz olacak. Buna inanıyorsanız harbi uyutulmuşsunuz demektir. Allah gözünüzü en kısa sürede açsın.
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Avruba baddı baddı sen ne dion

Türkiye şahlaniyi şahlaniyi

• şu aqtrolle niye cevap veriyorsunuz
  • O iç mekanla seni kim alır ?????

• berk768 kullanıcısına yanıt
    1. O ülkeler araba üretiyor demişsin ama o ülkeler isterse başka ülkenin markasını da alabiliyorlar. Araba üretmeyen ülkeler de var. O ülkelerin bazılarınin vatandaşları da isterlerse araba sahibi oluyorlar.

2. Sen Türkiye de yerli araç yapılırsa bunu halkın genelinin alabileceğini cidden düşünüyor musun? Ben en başa dönüyorum, araba uretilecegini düşünmüyorum. Ha üretilirse de fiyatının oldukça yüksek olacağına adım gibi eminim.

• Ford Kuga 2019 (Ocak-Kasım) 2.973 adet sattı. 2020'de max 1500 satar.

• Xagdas kullanıcısına yanıt
    mümkün değil hocam, daha özellikli daha SUV görünümlü rakipleri peugeot 3008 , renault kadjar , nissan qashqai gibi araçlar varken bunu bu tiple ve fiyatla kim ne yapsın..

emin olun eski kuga devam etse o daha çok satardı çünkü tam arazi aracı gibi maskülen bir duruşu vardı.

bunun şansı yok, ford tasarım konusunda çok fazla çuvalladı, ecosport, yeni focus ve yeni fiesta da iğrenç ayrıca fiyatları da rakiplerine göre çok pahalı ve boş özellikteler..

ecosport berbat bunu zaten herkes kabul ediyor ford da zaten yakında adını sanını anmaz ama güzelim focustan ne istediniz, o ne biçim sedan, eski sportif duruşlu köpek balığı görünümlü haşin araba gitmiş yerine sümsük, bagaj tasarımı garip acayip bir araba gelmiş.

fiesta desen rakipleri içinde en alçak tavanlı yani en klostrofobik olanı..

fordun şu an tek modelini tasarım olarak beğeniyorum o da ford fmax tır.. binekte artık şansı pek kalmadı.. peugeot bu tarz orta segment araba üreticisinden baya baya pay kapacak buraya yazıyorum

• Tasarimi onceki kasasindan daha iyi
    Style donanım oldukça dolu
    20 bin ucuza çıksa kapisilir bu araba

• O birime burada 5lt v8 rr-sv aliniyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.