Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
48
Favori
171.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mayıs ayının başında büyük bir kaza geçirerek çok sevdiğim Mondeo mu pert hale getirdim. Allaha şükür burnum bile kanamdan bu kazadan kurtuldum. Olay yerine gelen görevliler ve arkadaşların hepsinin söylediği "bunun dışında herhangi bir araba olsaydı kurtulamazdın" oldu. Kısacası çok sevdiğim Mondeo m giderken bile son showunu mükemmel şekilde yaptı.

Mondeo m pert oldu. 2 gün önce yeni bir araba aldım. Ama hala onu özlüyorum....

Bunun yanında aracımdaki bazı ekipmanlar kasko kapsamında olduğu için belki yine Mondeo alırım diyerek almıştım. Aşağıda bunların açıklamaları ve listesi var. İsteyen arkadaşlara paket halinde ya da tek tek satabilirim.

1. Mondeo ma takmak için aldığı ancak takmaya vakit bulamadığım orijinal kutusunda duran aşağıdaki linkte inceleyebileceğiniz 4D led li Mavi renk FORD amblemi. Arkadaşımın aracına almıştık ilk çok güzel duruyor fotoğraflarını da paylaşabilirim. Fiyatı 40

2. DVD, GPS araç bilgilerini ekrandan takip eder hata kodlarını görür ve silebilirsiniz. (yakıt, beygir gücü vs... ekran üzerinden görebilecek ELM327 aparatı dahil) DVR kamerası ile GPS sd kartına sürekli kayıt yapar DVR kamera dahildir. GPS anteni Can BUs hepsi paket halinde herhangi bir çalışmayan unsuru yoktur. Linkten özelliklerine bakın lütfen Türkiyede satılan ucuz modellerden değildir.
    Fiyatı tüm ek aksamları dahil 1.000 TL dir. 1 yıl arabanın üzerinde takılı kalmıştır.

3. Arka Bagaj havuzu 2 yıllık, 3d Havuzlu paspas seti henüz 4 aylık (hepsiburada.com) dan alınmıştır. Toplam 100 TL

www.hepsiburada.com
    Z tech Ford Mondeo 3D Havuzlu Ekolojik Paspas (2008/2012) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/z-tech-ford-mondeo-3d-havuzlu-ekolojik-paspas-2008-2012-p-OTELF17864

www.hepsiburada.com
    Ford Mondeo Bagaj Havuzu Paspası 2008 Sornası Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/ford-mondeo-bagaj-havuzu-paspasi-2008-sornasi-p-OTERPAN14589

4. Mondeo ya uygun mini stepne özel kılıfı ile beraber hiç kullanılmamıştır. 3 Yıllıktır. 170 TL

Konu ile sorularınızı hem özelden hem de genelden cevaplayabilirim.

• zekia kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Bilgilendirme için bunları bilmiyordum. Siz Ankara'da mi yaptırdınız Eğer Ankara yaptırdıysanız bu işlemi nerede yaptırdığınızı paylaşabilirmisiniz. İlerde lazım olursa bende düşünebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Evet, Ankara'da yaptırdım. Size adresi özelden gönderdim. Forum kurallarına uygun olup olmadığını bilemediğimden burada açıklayamıyorum. Eğer yasak değilse açıklayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekia -- 15 Haziran 2016; 3:14:15 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Klima çalışırken sürekli hava deliklerinden rahatsız edici tıkırtılar geliyor. Bu sorun sizlerde de var mı? Eğer sorunsa çözümü hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler, hayırlı akşamlar...
  • farekapanı kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Benim şu ana kadar fark ettiğim en kötü tarafı uzun yolda(şehirler arası yollarda) yaptığınız hızı fark edemediğinizden trafik cezası alınması. Diğer konularda ise bu sayfaya kadar forumu okuduğunuzu farz ederek zaten neredeyse tüm sorularınızın cevabını almışsınızdır. Özellikle sormak istediğiniz spesifik sorular varsa, arkadaşlarımızda, bende elimden geldiğince cevap veririm. Düşündüğünüz araba; fiyat / performans olarak muhtemelen sahip olacağınız en iyi araç olacaktır. Umarım bir an önce alırsınız aracınızı...
  • tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Benim aracın 12000 Km ortalaması 6,3 litre. Kat ettiğim kilometrenin % 60'ı şehirler arası yollarda, kalanı ise Ankara trafiğinde (Ancak ben Eskişehir Yolu üzerinde oturduğumdan, çokta şehir içi sayılmaz). Edindiğim bilgilere göre sizin almayı düşündüğünüz araç Powershift Şanzıman olacağından, benim arabaya göre % 10 daha az yakması beklenir. Şimdiden aracınız hayırlı olsun...
  • mustillik M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    CD Çalar için; Ankara'da Anıtkabirin güney yanında Akdeniz Caddesinde Yılmaz Oto Elektronik var. Onların çözemeyeceği bir konu olacağını sanmıyorum. Baba oğul çalışıyorlar, Baba Alaylı ve Mesleğin en eskilerinden. Oğul ise hem Babasının çıraklığından Alaylı, hem de Elektronik Mühendisi.
  • orjinal 18 selective jant lastik satmayı düşünen varsa pm den bilgi verebilir.
  • Merhabalar bende 2011 Mondeo Selective 1.6Tdci var. Arabanin bakimina 6000 km var ancak yag eksik. Bakima girmeden benzincide hemen yag eklemek ve yoluma devam etmek istiyorum.

Degisim olmadan eklemek sorun yaratir mi? Hangi motor yagi kullanmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende yaklaşık 3,5 yıldır 2010 Mondeo Titanyum kullanıcısıyım, yakıt tüketimi konusunda çok fazla net bilgi yok onun için kendi tutmuş olduğum 3.5 yıllık analizi sizlerle paylaşmak istedim. Aracım benzinli olup hiç lpg takılmamıştır.

Öncelikle yaptığım toplam 18.130 km'nin 5.684 km'si şehirler arası kalan 12.446 km si şehir içi kullanımdan oluşuyor. Şehirler arası ortalama 24 krş civarıda tüketimi var şehir içinde ise tahmini 40 krş.

Umarım yakıt tüketimi konusunda aklında soru işareti olan arkadaşlara faydalı olur.

• arkadaşlar merhaba mk 4 2010 selectıve 2.0 tdcı mondeo var arabanın bagajı acılmıo hiç bi şekilde bi kaç elektrikçiye götürdüm yapamadı arabanın bagaj kilit motorunu degiştirdiler yenisiyle aynı sorun devam etti
    sigortalar kontrol edıldı saglam hepsi bagajın oraya kadar elektrik geldigini söyledir acaba bi fikri olan var mı bi yardım edebilr mi bana bide aracın bazı ince özelliklerinden bahsedebilirmiisn yardım edersenız sevinirim teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar 2012 model titanium siyah 1 parça boyalı 122 binde 63 bin tl sizce nasıl fiyat yarın alacağımda ?
  • Mondeonun en guzel yani arabayi aciyosunuz o tank kapisina agirligindaki kapiyi kapatiyorsunuz ve kaliteye hos geldiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba,

Ben 2009 Mondeo 2.0 tdci düz vites almayı düşünüyorum. Alacağım arasın titanium olduğunu söylüyor ama ben selective diye tahmin ediyorum. Selective ile Titanium arasındaki temel farklar neler nasıl anlayabiliriz?

Mesela bluetooth her ikisinde de bulunuyor mu?
  • bende 2011 1.6tdci titanium var bluetooth var
  • Merhabalar herkese
    1 hafta önce aracımı sattım. Son iki aracımda hondaydı. Allah ı var .ok memnun kaldım her ikisinden de. şikayetçi olduğum tek konu süspansiyondu. sanırım hatcback oluşundan çok kötü bir süspansiyonu vardı arabanın. o yüzden konfor odaklı bir araba almak istedim ve araştırdığımda tüm oklar beni Mondeo ya götürdü.

Hemen hemen çoğu aracı inceledim ilanlardaki. 2.0 TDCI powershift 163 bg olanlardan almak istiyorum. powershift olmayanlar 140 bg sanırım yanlış anlamadıysam.
    Sizce 140 bg olan powershift 163 bg olan arasında ciddi performans farkı var mıdır? hatta bunun yakıtada %10-15 civarı etki ettiği söyleniyor. powershift olan daha az yakıyor diye.
    Son olarakta araca bakarken özellikle dikkat etmem gereken birşeyler var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Tavsiye edebileceğiniz ya da aracını satmayı düşünen varsa onu da konuşabiliz özelden.

Selamlar saygılar.

• Merhabalar, 2008 model mk4 2.0TDCI 140hp tork konvertörlü otomatik vites olan mondeo aracım var. Lastik ile ilgili aklıma takılan bir soru oldu onu paylaşmak istiyorum. Şu anki kullandığım lastiğin dişleri neredeyse yok denecek kadar az ve beni değiştir diye bağırıyor. Daha önce bridgestone potenza s001 kullandım ve son derece memnun kaldım fakat aracın lastik ölçüsü standardın biraz dışında olduğu için 215/55r16 da iyi lastik bulmak biraz zor ve kontrol ettiğimde artık bu ölçüde s001 üretilmediğini fark ettim. Onun yerine yine bridgestone potenza ama adrenalin re002 modelinin 205/55r16 ölçüsünü bulabildim. Benim sormak istediğim 215 den 205 e geçtiğimde (lastiğin deseninin farklı olduğunu saymazsak eğer) çok büyük ve dramatik bir değişiklik yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
  • mizut M kullanıcısına yanıt
    Aynı araçtan bende var Titaniumun üst versiyonu selective koltuk ısıtma, ford power vs bulunuyor benim aracım titanium bluetooth yok sadece aux var torpito gözünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triumph58

Aynı araçtan bende var Titaniumun üst versiyonu selective koltuk ısıtma, ford power vs bulunuyor benim aracım titanium bluetooth yok sadece aux var torpito gözünde.

Sonradan orijinal bluetooth takılıyor eğer teyp uyumlu Sony model ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Triumph58

Sonradan orijinal bluetooth takılıyor eğer teyp uyumlu Sony model ise.

Sony teyp var hocam kaç lira bluetooth. Sırf bluetooth için dokunmatik ekran almayı düşünüyordum. Birde serviste takıyorlar değil mi? Sony teybin değişmesini istemiyorum serviste adam dokunmatik ekran takalım dedi 3000 lira civarında bi fiyat olunca vazgeçmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.