Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger ve Ranger Raptor çok yakında Türkiye'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4x4 suvların mtvsi yükselince bizim millet 4x4 pick up alıp suv gibi kullanmaya başladı eskiden onların mtvside 4x2 gibiydi, ama devlet dururmu 4x4 pick uplar otomobil gibi vergi ödeyip kamyonet gibi hız ve muayeneye tabi tutuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mNotSuperman 1 kullanıcısına yanıt
    Bende sırf vergileri yüksek diye bakmıyordum pickuplara. Çok cahil kalmışım, teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Alanın elinde kalır ikinci el falan hikaye

4 te 1 fiyatına saydam yinede zorlanirsin

Servis ücretleri de kaziktir

Zengin akıllıdır buna para vermez

• Darknesia kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek, 2 yıldır pick up kullanıyorum toyota hilux için konuşursam sürüş zevki çok iyi, yerden yüksek trafikte hakimsin sıkıştırmaya yeltenen bile olmuyo, yakıt olayı benim şuan 7 lt şehir içi ama çok dikkatli kullanımda makas atayım agresif kullanayım gibi bi derdim yok ani hızlanmalardan ve frenlemeden kaçınarak bu değerleri yakalıyorum, mtvsi 6 aylık 1030 gibi bişey olması lazım yeni arabayla aynı, bakım fiyatları dizel arabayla aynı sadece yağ 7-8 lt aldığı için motor hacminden o fark var geçen sene 700-800 lira olması lazım yetkili serviste yaptırmıştım arabanın power modu var dillere destan 450 nm torku direk tekerlere aktarıyo araç içi, ön konsol suvlardan aşağı kalır yanı yok, olumsuz yanlarına gelirsek hız sınırı düşük 90 km/h şehirlerarası yollarda, ön koltuklar konfor açısından araba ile aynı ancak arka koltuklar için aynı şey söylenemez her yıl muayene denebilir merak ettiğiniz bişey olursa cevaplarım

• bu fiyatlar varken zor gelir gibi.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    2 yıldır pick up kullanıyorum dediklerinizin hiçbirini yaşamadım, bir ara satmaya niyetlendim 125 istiyodum 120 veren vardı 4te 1lere düşmedi, 2 yıldır bakımını yaptırıyorum servis ücretleri dizel araçla aynı sadece yağ hacmi fazla olduğu için yağın fiyat farkı var, zengin fakir ayrımından çok ihtiyaçların etkisi olması lazım

• 1mNotSuperman 1 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok teşekkür ederim. Bu bile benim için yeterli bir bilgi kaynağı oldu. Meğer boşu boşuna pickuplara bakmıyormuşum. Bundan sonra onları da göz ardı etmeyeceğim mutlaka onlara da bir göz atacağım.
  • Şirket üzerine alırsanız vergisi 4x2 ler ile aynı sınıfta ağırlığa göre oluyor. Yoksa zaten amarok v6 lar falan satamazdı

• Geldi. Fiyatlar ucuk durumda.

• Yeni Ford Ranger ve Ranger Raptor çok yakında Türkiye'de

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiye gelmiş? Fiyatlar Ağustos fiyat listesindekilerin aynısı bu arada.
  • Ford Ranger araçlarınızda SYNC 2 varsa NAVİGASYON aktivasyon işlemleri yapılır.. Detaylı bilgi ve iletişim için mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansefer

Şirket üzerine alırsanız vergisi 4x2 ler ile aynı sınıfta ağırlığa göre oluyor. Yoksa zaten amarok v6 lar falan satamazdı
    Hocam dediginiz durum şahıs şirketi içinde geçerli mi?

• Sekizsilindir sitesinin haberine göre raptor:380 bin lira olacakmış.
  • quote:

Şirket üzerine alırsanız vergisi 4x2 ler ile aynı sınıfta ağırlığa göre oluyor. Yoksa zaten amarok v6 lar falan satamazdı

Bu bilgi yanlış. Şirket vs. umursamadan 4x4 pickuplar motor boyutuna göre vergi veriyor. Şirket üzerine alırsanız sadece mtv'yi masraf gösterme şansınız oluyor o kadar. Amarok'un satış rakamlarını incelerseniz 3 litre motora geçip 4x2 modeller kalktıktan sonra satışların nasıl çakıldığını görürsünüz.
  • Bunların otoban hız limitleri kaç?
  • 3.2 lt rangerın ıkıncı elını cok etkiler 12 bın lira yıllık vergısı var. 2.0 motor türkiyede her türlü satar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.