Şimdi Ara

YENİ FORD TRANSİT PAYLAŞIM PLATFORMU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
81.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oguzhan54

arkadslar 6 ay transit kullandım 14+1 120 hp 2,4 tdci kulalndım musteri servisi cekiyodum bi alısveris merkezinde araclar 0 dı ve ksıaca bisi solim harikaydı yani torkuyla ben passat 1,6 ile ısıklarda zorladm adamı dusunun yani benim aracta ekstra sonradan takma klima vardı 135 de titreme yapyodu pek hızlı gidemiyordum ama arac doluyken bazen uzun yola cıkyodm personelle cok guzel gidiyor transit bence sınınfın en iyileerinden ama soyle soyliyim 2006 sonrası bu sekilde joystik vitesle transit cok guzel bi doneme giris yaptı benim aracın resimlerini ekliyecegim

merakla bekliyoruz arkadaşlar resimleri ve paylaşımları.oğuzhan,senin gibi heyecanlı arkadaşları aramızda görmek çok güzel.hoşgeldin
  • Benimde 3 ay önce kullandım 2007 transit t350 2.4 TDDİ 120 ps İstanbuldan Balıkesır Altınoluğa gıdıp geldım arabayla bı evı tasıdım dıyebılırım hersey vardı arabanın arkasında
    İstanbulda depoyu doldurdum körfezi dolaşarak gittim fazla basmadıgım halde 1 depola zor gidebildim gercekten çok yakıyor araba 6.vites dıye resmen yalvarıyor bu kesınlıkle difransiyel oranında 5.11 difransiyel oranı var belkı TDCİ olunca azalmıstır bılemıyorum ama bu kasanın Journeyde kullandım 2.2 TDCİ 140 Ps 6 İleri Gercekten Mermi gibi gidiyo ve cok büyük zevk verıyor açıkcası
    Araç yük yiyince fazla zıplamıyor fakat yüksüz aşırı zıplıyor yaprak yay olmasına ragmen cok rahatsız edıyor ama ölede olmasa bu kadar yuk tasımasıda olanaksız olurdu orası ayrı
    Genellikle arac iyiydi ama tek eksıgı Vites olayı 80-90 aşırı bagırıyor TDDİ oldugundan mı bılmıyorum hafıf yokusta bayılmaya baslıyo Ben genellıkle 2007 Tourneo 1.8 Tdcı 110 ps kullanıyorum onla hıc bole bir sorunum yok ya da ona alıstıgım ıcın bana öle geliyor bılmıyorum. İyi forumlar

• hayırlı olsun iyi forumlar
  • inş bizde magırusdan buna terfi ederiz gerçekden güzel bir ticari araç
  • arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. inşallah paylaşımlarımız artacak.transit in iyi ve kötü yönlerini,varsa kronik sorunlarını,resimlerini aklınıza ne geliyorsa paylaşalım ki bu araç hakkında almış olan arkadaşlara ve alacak olan arkadaşlara bir yararımız olsun.iyi forumlar . saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

inş bizde magırusdan buna terfi ederiz gerçekden güzel bir ticari araç

dostum bence de çok güzel bir ticari araç.sanırım dolmuşçusun.inşallah sen de istediğine kavuşursun da rahat edersin.
    eğer sormak istediğiniz birşey varsa sorun,biz de elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalışalım kardeş.saygılar.
  • haydi transitçi dostlar neredesin görüşlerinizi bekliyoruz yeni 2009 model transit journey aldık abime araç süperötesi yaww....
  • quote:

Orjinalden alıntı: civic10

haydi transitçi dostlar neredesin görüşlerinizi bekliyoruz yeni 2009 model transit journey aldık abime araç süperötesi yaww....

hoşgeldin civic10 kardeşim.uzun zamandır giremiyodum nete.evet ekle yorumlarını fotoğraflarını,iyi ve köti yanlarını.nerdeisiniz transitçi dostlar?canlandıralım burayıı
  • arkadaşım bu journey in fotoları görebilirmiyiz acaba...

quote:

Orjinalden alıntı: civic10

haydi transitçi dostlar neredesin görüşlerinizi bekliyoruz yeni 2009 model transit journey aldık abime araç süperötesi yaww....

• bu araç dehşet gidiyor.yolda ne mercedes siprinter ne crafter hiçbiri transitin tozuna yetişemiyor ama mazotuda su gibi içiyor.işi ticaret olanlar mercedesle devam etsin ford çok yakıyor .yolcu taşımada kral mercedes
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

bu araç dehşet gidiyor.yolda ne mercedes siprinter ne crafter hiçbiri transitin tozuna yetişemiyor ama mazotuda su gibi içiyor.işi ticaret olanlar mercedesle devam etsin ford çok yakıyor .yolcu taşımada kral mercedes

evet kardeş araç çok dehşet ama mesela bizde 200 hp lik uzun şasi servis olarak kullandığımız transit var,şimdilerde 190-200 ytl ye

dolduruyoruz depoyu ve genelde sakin kullanımla 650 km şehiriçinde yol yapıyoruz.

yani yaklaşık km de 300 kuruş civarı yakıyor.sizin araçta bi şey olmasın?saygılar.
  • bizdeki araçlar mercedes ve vw.transit uzun yolda fazla yaktığı için tercih etmiyoruz.belki ş.içinde fazla torku olduğu ve rahat hareket ettiği için transit az yakıyordur ama uzun yolda mercedes az yakıyor.birde yolcu mercedesi daha çok tercih ediyor.birazda o yüzden mercedesi tercih ediyoruz.ama şu bi gerçek hiçbiri transit gibi gidemiyor.bende de focus var onada kendi sınıfında hiçbir araç yetişemiyır
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

bizdeki araçlar mercedes ve vw.transit uzun yolda fazla yaktığı için tercih etmiyoruz.belki ş.içinde fazla torku olduğu ve rahat hareket ettiği için transit az yakıyordur ama uzun yolda mercedes az yakıyor.birde yolcu mercedesi daha çok tercih ediyor.birazda o yüzden mercedesi tercih ediyoruz.ama şu bi gerçek hiçbiri transit gibi gidemiyor.bende de focus var onada kendi sınıfında hiçbir araç yetişemiyır

valla rocky_m5 kardeşim.bizde bu araçtan olduğundan mıdır nedir belki bu yüzden savunmak gibi olmasın ama yeminle uzun yolda da gittik daha az yakıyor.ama benim dediğim 200 ps 3.2 lt motor için geçerli. 2008 model ve aynı kasaya sahip fakat 2.4 lt 140PS motor daha çok yakıyor bizimkinden.bunu ford da söylüyor.belki sizin kullandığınız bundandır.ve rahatlık konusuna gelince ben mercedes e de bindim crafter e de bindim onlarla yarışabilecek düzeyde konforu var.ilk aldığımızda ben bile şaşırdım transitin konforuna.ama kısa şasiler biraz zıplatıyo malesef. saygılar.

• slm arkadaşlar, bizim transit e ben metal jant kapakları ve beyaz yanak taktırmak istiyorum.

ama bir türlü doğru dürüst jant kapağı satan bir yer bulamadım. sirkecilere de gittim, aksaraylara da gittim yok yok.

ordakiler bile bursa dan alacaksın diyolar yaa.ben istanbul tuzla dayım.bana önerebileceğiniz iyi bir aksesuarcı var mı?veya netten bakabileceğim bir site? nette bile yok bu meretler ya. şimdiden teşekkürler. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baterist_serkan

slm arkadaşlar, bizim transit e ben metal jant kapakları ve beyaz yanak taktırmak istiyorum.

ama bir türlü doğru dürüst jant kapağı satan bir yer bulamadım. sirkecilere de gittim, aksaraylara da gittim yok yok.

ordakiler bile bursa dan alacaksın diyolar yaa.ben istanbul tuzla dayım.bana önerebileceğiniz iyi bir aksesuarcı var mı?veya netten bakabileceğim bir site? nette bile yok bu meretler ya. şimdiden teşekkürler. saygılar.

Uzunyola çıktığınızda yol kenarlarında kamyoncu lokantaları vardır, oralarda bu tip aksesuarlar satılır ve piyasadan çok daha ucuzdur..
    Bilgin olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: baterist_serkan

slm arkadaşlar, bizim transit e ben metal jant kapakları ve beyaz yanak taktırmak istiyorum.

Uzunyola çıktığınızda yol kenarlarında kamyoncu lokantaları vardır, oralarda bu tip aksesuarlar satılır ve piyasadan çok daha ucuzdur..
    Bilgin olsun.

saol kardeş teşekkürler ilgin için.ancak pek uzun yola çıkma olanağım yok.malum servisçilik..

• arkadaşlar slm. uzun zamandır giremiyorum nete. bu ülkede hiç transit kullanıcısı yok mu yaa? bi de transit çok satılıyo derler
    arkadaşlar paylaşımlarımıza hız verelim.

mesela benim aracın yol bilgisayarına bi haller oldu.deponun ibresi ile yol bilgisyarı aynı göstermiyor. yol bilgisayarı herzamanki yapabileceği yolun 150 km eksiğini gösteriyor.sizce sorun nedir?

servise gittik kutup başlarını söküp taktılar olmazsa depoyu değiştircez dedi adamlar yaa. değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 8 Mart 2009; 22:32:22 >
  • serkan arkadasım yeni sayfan hayırlı olsunn transitcileri topla bakalımmm connectler gelirse bizim oraya yolla XDXD bu arada alırsan ford olursun lordd XDXD

saygılar...(kral_connectci)
  • Herkese sela
    Geçen hafta Transit journey full (arkadan itişli) aldım iş için kullanmaktayım ortamala 800-900 kg malla şehirlerarası pazarlama noktalarına uğruyoruz bizde connec te vardı 75 lik o 200 kr civarında yakıyordu bu ise 300 yakıyor uzun yolda ve cruze control ile giderek
    - Bu yakma normalmidir 10binden sonra azda olsa düşer gibime geliyor
    - Yüke gelirmi kendim kullanmıyorum kardeşim kullanmakta özen gösteriyoruz
    - Öneri ve tavsiyeleriniz varmı konularla ve konu dışı
    Hepinize kazasız günler
  • Dün akşam aracın yakıtını hesapladım yukarıya yalnış yazmışım 420 tl. lik yakıtla 1650 km. yol yapabilmiş buda 255 tl civarında bir rakama tekabul ediyor bana normal geldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.