Şimdi Ara

Yeni Forma Sponsoru. Ne desem bilemiyorum artık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle rezillik görmedim arkadaş 6 sene sponsorsuz kalsak bu kadar üzülmezdim
    Anlaşılan seçimi kaybetme korkusu var Aziz Yıldırımda denize düşen yılana sarılır olmuş tam yazık.
  • yaptığın yeni bir rezillik ama bu senin adına rezillik başkan fenerbahçeyle alakası yok.ama iyi oldu bu yaptığınla oy kaybetceksin aziz yıldırım.
  • 45 milyon euro'yu cebimden veririm demişti .

Diyelim ki o niyete verilmiş bir para , sen Fenerbahçe Başkanı isen bu parayı SPONSOR parası olarak ALAMAZSIN !

MAA TV'ye çıkar , özür diler , parayı teslim eder .

Sen ne hakla birde bu adamın markasını , formanın önüne yazdırırsın ?
  • Son Kale mi diyorduk beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz 3 temmuz münessibiyle memedaliye 50 milyon ceza kesmiş. Memedali pişmanmış.
  • Karaktersizliğin kitabını yazıyor maşallah.

Yağmurda çamurda, karda kışta, camiasını savunan o sadık taraftarlara bunu da yaptı giderayak.

Tüm bunlara rağmen yine kazanırsa, benim için bu kulüp ele geçirilmiş ve bitmiştir...

Biz de önümüze bakarız.
  • 111 yıllık Fenerbahçe tarihindeki en yüz kızartıcı imzasını attı Aziz. Haftalarca hapishane önünde yatan taraftarın yüzüne tükürse bu kadar ağır olmazdı. Bütün taraftarlara yapılan bir ayıptır bu anlaşma. 12 Numara denen maaşlı taraftar grubunu asla kaale almamak lazım. Rüzgar nereden eserse oraya dönen tipler. Oturduğum yerden utandım resmen. Ali Koç gelmedikçe Fenerbahçemin ne bir maçını izlerim ne de ürününü satın alırım artık. Taraftarların tutumunu 3 yıldır boş statta oynanan maçlardan anlamak mümkün. En leş sezonlarında dolu tribüne oynayan Fenerbahçe son yılların en iyi futbolunu oynamaya başladı yine boş tribünler. Aziz şapkasını önüne koyup düşünemeyecek kadar egoist bir insan olduğundan olan hep taraftara olacak. Çünkü futbolcular da teknik ekip de milyon eurolarını tıkır tıkır almaya devam edecek. Yazıklar olsun diyorum.

• Salyangozda bile daha fazla omurga var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Konu ile ilgili değerli yorumlarını bekliyoruz. Bu bir 'Algı Operasyonu' mudur?

@mimleon

Bak şimdi yeni gördüm mesajını.

sana yazayım MAA nın neden geldiğini ve Başkanın bu sözleşmeyi yaptığını.

Söz konusu 3 Temmuz kumpasında Tff başkanı olan bu şahıs, kumpas sırasında şöyle bir laf etmişti.
    “Fb şike yapmadıysa 47 milyon euro yu cebimden öderim”.

Zaman geçti, herşey ortalığa döküldü, Fb aklamdı,
    sıra geldi MAA nın verdiği söze.

MAA açısından;
    Düz mantıkla, adam sözünü tutuyor, açıktan 47 milyonu veremeyeceğine göre ki, kanunlar bunu engelliyor, kimse martaval okumasın, tek yolu sponsorluk adı altında bu bedeli vermek, onu yapıyor.

Fb açısından;
    Uefanın kılıcı tepemizde, bu sene gerçekleşmesi gereken tasarrufu yapamamışlar, 10 milyon. açık var ve seyirci ve takımın transfer talebi var.
    aksi halde, Uefa dan ceza gelecek ve şampiyon olsak bile CL gidilemeyecek ki, zaten 3 temmuz sebebi ile verilen cezalar nedeniyle mali durum perişan oldu, Bjk işin kaymağını yedi.
    Ayrıca, bu sene şampiyon olsak bile gelecek için ışık görünmüyor, mutlak para lazım, lamı cimi yok.

Başkan Aziz Yıldırım açısından;
    3 Temmuz da çekilen acılar ve haksızlıklar sonrası, bazı kişilerin bunu ödemesi gerektiğinin düşünerek, 3 temmuzdaki paylarına göre, kimisini hukuk ile cezalandırmak, hukuk yolu ile olmayanları da maddi olarak bedelini ödetmek istiyor.
    MAA işte bu parayla cezalandırılanlardan, ilk Maa açısından görüşe de uygun olarak...
    Malum Yahudiyi cezalandırmak istiyorsan canını değil parasını alacakmışsın.
    Ayrıca, FENERBAHÇE kulübünün 3 temmuz sonrası çöken ekonomisini düzeltmenin acilen sağlanması gerektiğini bilerek, Aykut hocanın gelişindeki “Fenerbahçe söz konusu olunca bazı sözler yutuluyor” demecine uygun olarak bu düşmanlığı sineye çekiyor.

Taraftar Açısından; 2 kesim var....
    A/ Hep transfer isteyenler, para pul olmadan bu işin nasıl yapılacağını bilmeden üfürüyorlardı, işte size para, bununla istediğiniz alıncacak, fazla abartmayalım, kişiler geçicidir, ben şampiyonluğa bakarım...
    B/ Bizim parayla pulla işimiz olmaz, önemli olan Fenerbahçenin 3 temmuzdaki dik duruşunun devamıdır, şampiyonluklar geçicidir, şampiyon olmasak da olur, tramsfer yapmasak da olur...

MİMLEON AÇISINDAN;
    3 temmuz sürecinde görev almış, payı olanların her ne suretle olursa olsun, Fenerbahçe Kulübü ile bir işi olamaz.
    Bu bedel isterse 500 milyon euro olsun asla kabul edilemez.
    Ancak, kulübün içinde olduğu durumu da göz önüne alarak, bu dik duruşun gereği olarak,
    şunşarı da asla yapmam.
    A- uçuk transfer istemem,
    B- şampiyonluk gelmezse asla üzülmem,
    C- bu zor dönemde kulübün kendi çocukları ile yola devam etmesine bir şey demem sabırlı olurum.

sonuç=
    MAA Fenerbahçe Kulübünde asla kabul edeceğim bir şahıs değildir,
    Aziz Yıldırımın verdiği bu kararın gerekçeleri ilerki yıllarda açığa çıkıncaya kadar, onu suçlamam.
    Olağan Genel kurulda kim başkan olursa bu sponsorluğun yeniden değerlendirileceğine eminim.
    (belkide uefa yı dizginlemek için alınmış kosa vadeli bir karar olabilir)

Anladın mı koçum benim görüşümü?

Ben FENERBAH SPOR KULÜBÜ taraftarıyım, kişilerle ve günlük politikalarla işim olmaz.

LAİK, DEMOKRAT, ÇAĞDAŞ, Mustafa Kemalin bir neferi, kulüp taraftarı olarak görüşlerimi her zaman yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mimleon kullanıcısına yanıt
    Anladım koçum. Yine güldürdün. Demek MAA'ların söz verdiği parasını almak için 3+3 yıl REKLAMINI YAPACAĞIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Bence tam tersi ali koçu tinlamiyor bile

he ya tınlamıyor o yüzden esrarcı dediği sefa reis koreosuna izin verdi
    şu fener hakkında 1 gram bile bilgisi olmadan sallayan gs taraftarlarını napıcaz biz.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    siz kimsiniz?
    Biz diye yazmışsın, siz reklam yapmıyorsunuz, FB kulübü futbol takımı forması reklam alıyor....
    önce bunu bir öğren...

iki;
    transfer, transfer diye kulağınızı yırtıyorsunuz, ama hangi parayla diye soran yok,

üç;
    Formadaki reklamı Fenerbahçe futbol takımının maçlarını izleyenler görecek, yani MAA ın hangi düzenin adamı olduğunu bilenler ve yaptıklarını unutmayanlar.
    bu nedenle adamın beklediği reklam/fayda oranı asla düşündüğü gibi olmaz....
    .
    .
    .
    doksan dokuz;
    Hala ben bir FENERBAHÇELİYİM, kulübümün değerlerini bilir, kulübüm için her şeye katlanırım.
    MAA a karşı olsamda sabretmesini bilirim, demokratik bir seçimle gelen yönetimin yine demokratik bir seçimle gitmesini isterim.

kapiş?

• burxzc kullanıcısına yanıt
    Ali koc umrunda olsa gidip birbirlerine fetocu dedikleri neredeyse ana avrat sovdugu kisiyle beraber olur mu aziz? Demek ki ali kocu rakip gormuyor oy kaybedecegini bile bile o sponsorluğu aliyor. Zaten ali koc da biliyor baskan olamayacagini anca şov yapsın, bence umutlanmayın koç diye

• Bu sponsorluk anlaşmasının tek nedeni ''Sponsor bulamıyoruz'' bu kadar basit. Kaç yıldır şampiyon olamıyorsun, eskisi gibi sükse transferler yapamıyorsun, kaç yıldır Avrupa arenasında yoksun. Maalesef futbol takımımız için artık MAA gibi camiaya öyle yada böyle yakın kişiler dışında kimse sponsorluk anlaşmasına yanaşmıyor.

Çok büyük bir şirketiniz var ve taraftar olarak bakmayın neden FB'ye forma sponsoru olursun ki.

Seçim öncesi birşekilde birşeyler yapmalıydı ve yapabileceği tekşeyi yaptı. Yıllardır klubü batırdığı gibi yola devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 23 Ocak 2018; 8:24:3 >
  • Fikrinizin bi onemi yok zaten no problem

• puahahha bazıları Ali Koç başkan olucak diye titremeye başlamış şov aynen .d
    merak etmeyin yalnızca 10 sene falan şampiyonluk göremeyeceksiniz 14 sene rekoru kırılmaz.d
  • bugün gazetede bir haber vardı bu sposonsorluk için.
    “uefa zoruyla sponsorluk” diye.
    kısaca;
    Maa, Fb üniversitesi yapımında destek vereyim demiş, yönetim kabul etmemiş.
    (iyi ki kabul etmemişler, bir eğitim kurumuna destek de olsa xxxx kesimi sokmayacaksın)
    buna karşılık sadece futbol takımına olabilir demişler,
    (yazdığım gibi, uefanın zorlamaları nedenşyle transfer yapılamadı, açık kapatılamadı)
    sonıçta ticari bir anlaşma yapıldı.

doğru mu?
    Şahsen kabul etmem,
    ama,
    Fb kulübünün içinde bulunduğu zor durumu onlar biliyor ve çözüm arıyor,
    aldıkları bu ticari gelir konusunda da çok suçlayamamam.
    sadece sabredip, aldıkları kararda haklı çıkmalarını dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.