Şimdi Ara

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC FAZ II PLATFORMU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
41.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atkestanesi

Merhaba,
    Fiyat 68.150 TL

Bu aracın internet sitesindeki fiyatı şu an 74.350 TL gözüküyor, 2 ay gibi bir süre için 6.200TL zam gelmiş olabilir mi.

Yeni Grand Scenic 7 Koltuklu - Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5 67.450 TL
    Opsiyonlar
    Elektrikli Açılır Tavan 2.200 TL
    Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi 3.000 TL
    Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi 1.700 TL
    Toplam 74.350 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkamanli

quote:

Merhaba,
    Fiyat 68.150 TL

Bu aracın internet sitesindeki fiyatı şu an 74.350 TL gözüküyor, 2 ay gibi bir süre için 6.200TL zam gelmiş olabilir mi.

Opsiyonlar
    Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi 3.000 TL
    Toplam 74.350 TL

şu an renaultun sitesinde opsiyonlar dahil fiyat 71450 tl gözüküyor
    pazarlıkla 70000 tl ye inerler

birde 0 faiz alırsan bu fiyata süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: buha0816

quote:

quote:

Merhaba,
    Fiyat 68.150 TL

Opsiyonlar
    Toplam 74.350 TL

Ben opsiyonlar dahil 74.350TL olarak görüyorum 7 koltuk için, siz hangi sayfadan bakıyorsunuz rakama? EDC denildiği için otomatiğe baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykoru -- 23 Ağustos 2012; 9:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

quote:

Orijinalden alıntı: buha0816

quote:

quote:

Merhaba,
    Fiyat 68.150 TL

Opsiyonlar
    Toplam 74.350 TL

Ben opsiyonlar dahil 74.350TL olarak görüyorum 7 koltuk için, siz hangi sayfadan bakıyorsunuz rakama? EDC denildiği için otomatiğe baktım

Alıntıları Göster

Ben de 74.350TL görüyorum.

• İndirimi daha fazla yapıyorlar. BEn kısa kasayı 68.450 TL'ye(sigorta dahil) HAziran sonu aldım.Liste fiyatı şu ankiyle aynıydı. O zaman EUR kuru 2.30'du şu anda ise 2.25 civarı. VW listelerinde 4.000 civarı indirime gitti ama Renault gitmedi. TAhminimce benim aldığım indirimden biraz daha fazlasını almak şu anda mümkün
  • 70 bine alınan Scenic gibi bir araç 1-2 ay sonra 2 elde kaça satılabilir? Gerçek 2.el değeri nedir bilen varmı? Ne kadar zarar ettirir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

70 bine alınan Scenic gibi bir araç 1-2 ay sonra 2 elde kaça satılabilir? Gerçek 2.el değeri nedir bilen varmı? Ne kadar zarar ettirir?

benim eski scenicin konusundan beri savunduğum düşüncem var.

MPV alan kişi hemen satmayı düşünmeyecek en az bi 4 yıl binmesi lazım yoksa mpv sınıfı her araç için geçerli bu durum.

o yüzden tam dolu araç gelmedikçe benim gibiler alamaz bu aracı.

şimdi 1.6 edc olsa hadi edc den de vazgeçelim 1.6 sı gelse ben alacam. ama şimdi 1.5 alsam 1 sene sonra 1.6 gelse onu almak isteyecem sizin dediğiniz gibi renault bana takasta bile yarı fiyat verecek bunu bildiğim için hala alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

70 bine alınan Scenic gibi bir araç 1-2 ay sonra 2 elde kaça satılabilir? Gerçek 2.el değeri nedir bilen varmı? Ne kadar zarar ettirir?

Mesela bu araç Premium paket, opsiyonları ile birlikte sıfır satış fiyatı 69.850TL, bunu 54.750TL' ye satıyorlar, arada 15.000TL gibi bir fark var, 2012 model henüz 8.000km' de oldukça temiz bir araç, sıfırından tek farkı 7 değil de 5 koltuklu olması. Hadi 2.000TL falan koltuklar farketse, yine 13.000TL ucuza geliyor, sıfır almaktansa 8.000km' de böyle bir araç almak bence çok daha mantıklı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-renault-grand-scenic-premium-paket-sifir-96581707/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkamanli -- 24 Ağustos 2012; 14:03:39 >

• Sözkonusu araç makyajsız kasa. Zaten 1 ay öncesine kadar Renault internet sitesinde fırsat araçları bölümünde 2012 model sıfır makyajsız kasalar 6-8 bin tl ucuza alınabiliyordu.
  • bunca zamandır boşa konuşmuşuz hala yeni kasa eski kasa farkı anlaşılmamış.
  • ben 1.6 dci lerin testlerinin videosunu yükleyeyim bari fark anlaşışması için

• 44bine 2011 de sifir verso aldim suan 42bin veriyorlar, fazla zarar etmemisim demekki?

Acaba scenic mi alsaydim diye hayiflanmama gerek kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu otomatik uzun-kısa far canımı sıkmaya başladı. Test amaçlı İzmir-Bergama yolculuğumda gece açtım otomatiği, ışıklarda bir aracın arkasında durup beklerken birden uzunları yaktı sistem, önce arkadaki mi uzunları yakıyor birşeye dokunmuyorum derken benim farlardan kaynaklandığını anladım, rezil oldum onu söndürene kadar. Dün şehir içi otobanda yine test edeyim dedim, bu sefer hareket halinde otobanda otoban ışıkları aktif önümde onlarca araç ve ben birinin arkasında 80 ile giderken tak yine uzunları açtı sistem, böyle sakin giderken birden uzunlar yanınca öndekide sapıtıyor haliyle.
    Bunun bir ayarı falan yok biliyorum ama başına gelen var mıdır? Kullanamayacağım bu özelliği anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykoru -- 26 Ağustos 2012; 18:54:04 >
  • eğer yaşadığınız bu sorun bir arızadan kaynaklanmıyorsa o zaman bu sistemin hiç bir anlamı yok.

Malum arkadan bana niye sellektör yaptın diye cinayet işlenen bir ülkede yaşıyoruz.

aman hocam kapatın o özelliği servise gidinceye kadar.

şerit takip bence yararlı bir sistem ama bu far asistanı benim baştan beri aklıma yatmamıştı.

birde zaten uzun yolda şöför e iş kalmıyor edc vites değiştiriyor far asistanı farları ayarlıyor. şöförün uykusunun gelme ihtimali bence daha da artıyor.

bu bazı firmalardaki gibi uyku için bir sensör yapsalardı bari
  • Benim aracim baz modeli. Sebebine gelince, test ettiğim araç full modeldi. Şerit takip denen özellik çok canımı sıktı. Yeni şoför değilim ki, her şerit değiştirmede sinyal ver... 30 yıldır araba kullanırım, bana ters geldi. Sıkışık trafikte tamam dikkat edip sinyal veririm zaten. E, boş yolda kime sinyal vereyim? Uzun-kısa far ise, zaten genelde gündüz araç kullanırım, karanlık zamanlarda da %99 şehir içindeyim, uzun far yakmama gerek yok. Yılda 1-2 defa uzun yola giderim ki o da gündüzdur. Eh artık kalan zamanlarda da kendim yakivereyim:) Navigasyon deseniz zaten telefonda var ve şehir içinde nadir lazım oluyor. Cam tavana vereceğim paraya da kışlık lastik alırım. Uzun lafın kısası, zaten yeterince donanımı olan bir arabaya "delikanlıyı bozacak" aksesuarları gerek görmedim. Allah herkesin arabasını içine sindirsin insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrullah Bey, Şerit takibi yorumunuza katılmıyorum, uzun yolda 2 kere iyiki şerit takibi varmış dedirtti, biliyorsunuz ki adı şerit takibi ama asıl şerit değiştirirken değil, şeritten çıkmanızı kontrol ediyor. Sağ şeritte giderken ufaklığın düşürdüğü oyuncağın yaygarasına arkama baktığımda fark etmeden yolun dışına kaymamda beni uyarması işime yaradı.
    %100 başarılımı "hayır", şeritleri bir buluyor bir bulamıyor, güneş karşıdan vurduğunda çalışamıyor falan ama benim ihtiyacım olduğu bir anda çalıştı.

Far konusunda bende uzun yol çok nadir yapıyorum yılda 1 kere lazım olur çıkartılabilseydi ilk çıkaracağım özellik olurdu sonra far yıkama

Sn. swrc belirttiğiniz gibi bu hafta servisle bir bağlantıya geçeceğim, açmıyorum artık. Ama hatasız çalışltığında çok zevkli olduğunu da belirtmek isterim

• scenic 110 bg de çekiş sorunu yaşayan var mı acaba. sizce 110 bg scenic için yeterli mi. sanırım 130 bglik scenicler Avrupada satılıyor ve benim tahminim 2013 başında da bizim de 130 bglikk scenic alma imkanımız olur. scenic sahibi arkadaşlar önceki kullandıkları araçları da belirterek bir mukayese yapabilirler mi? Yoksa 130bglik sceniclerin gelmesini mi bekleyelim acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opirik

scenic 110 bg de çekiş sorunu yaşayan var mı acaba. sizce 110 bg scenic için yeterli mi. sanırım 130 bglik scenicler Avrupada satılıyor ve benim tahminim 2013 başında da bizim de 130 bglikk scenic alma imkanımız olur. scenic sahibi arkadaşlar önceki kullandıkları araçları da belirterek bir mukayese yapabilirler mi? Yoksa 130bglik sceniclerin gelmesini mi bekleyelim acaba...

1.5 edc scenic test etmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim.

1.5 yeterli bir motor. eğer aracı çok zorlu şartlarda kullanmayacaksanız.

ama arasıra bir heyacan olsun yüksek sürat yapayıp ışıklarda ani hızlanma gibi beklentileriniz varsa araç 7 kişilik iken de çok atak olsun derseniz 1.6 yı bekleyin bence
  • 1.6 yı beklemeyi beklemeyi düşünüyorum evet. ama edcli scenic almayı düşünüyorum. 1.6 motor scenicler Avrupada var, sanırım 2013le birlikte ülkemize de gelecek. Tabi benimki sadece tahmin. Ama bildiğim kadarıyla Renault 1.6 130bglik motorlarıyla şuan yarı otomatik şanzıman kullanmıyor. Acaba 1.6 motorlar için bir edc çalışması var mı. varsa ne zaman görürüz bu 1.6 edcli motorları
  • quote:

Orijinalden alıntı: opirik

1.6 yı beklemeyi beklemeyi düşünüyorum evet. ama edcli scenic almayı düşünüyorum. 1.6 motor scenicler Avrupada var, sanırım 2013le birlikte ülkemize de gelecek. Tabi benimki sadece tahmin. Ama bildiğim kadarıyla Renault 1.6 130bglik motorlarıyla şuan yarı otomatik şanzıman kullanmıyor. Acaba 1.6 motorlar için bir edc çalışması var mı. varsa ne zaman görürüz bu 1.6 edcli motorları

muhakkak renault yapacaktır. yapmak zorunda çünkü rakiplerindeki gelişmelere karşı hareketsiz kalamaz.

ama bunu hemen değilde aşama aşama yapacak. önce makyaj yapıldı sonra motor 1.6 olur sonrada 1.6 dci edc gelir. sonra da scenic 4 çıkar

1.6 dci scenicler makyajsız olarak da yurtdışında satıldı.

yani 2 yıla yakındır 1.6 dci 130 bg scenicler var bence yakın zamanda edc çıkacak en fazla 1 yıl içinde ama dediğim gibi beklemek lazım.

bende bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.

sonuç olarak renault makyajlı scenic ile en güzel görünümlü scenic i yaptı
    ben uzun yol için istediğimden ötürü kalabalık aile tam yük ile rahat bir sürüş sunması için 1.6 istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.