Şimdi Ara

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC FAZ II PLATFORMU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
41.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC  FAZ II PLATFORMU
  • siyah scenic

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC  FAZ II PLATFORMU
  • bordo grand scenic

• bordo scenic

• bisiklet taşıyıcı

• scenic ile grand scenic ön tamponları yine farklı.
    Mevcut satılan kasada da ön tamponlar farklı. Ben şuan satılan makyajsız grand sceniclerin tamponunu beğenmiyorum. Yurtdışında satılan normal scenic tamponu ile grand scenic geliyor. Umarım bu sefer de aynı geleneği sürdürürler kısa scenic tamponu grandınkinden daha güzel bence. Bu seferde normal scenic tamponuna daha özenmişler.Ama inadına renault öyle yapmaz.
  • resimlerden gördüğüm arabayı daha da çirkinleştirmeyi başarmışlar.
    jantlar sürekli değişik resimlerde.
    kahvenin tonu değişmiş,daha güzel olmuş.
    siyah yakışıyor, borda olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

scenic ile grand scenic ön tamponları yine farklı.
    Mevcut satılan kasada da ön tamponlar farklı. Ben şuan satılan makyajsız grand sceniclerin tamponunu beğenmiyorum. Yurtdışında satılan normal scenic tamponu ile grand scenic geliyor. Umarım bu sefer de aynı geleneği sürdürürler kısa scenic tamponu grandınkinden daha güzel bence. Bu seferde normal scenic tamponuna daha özenmişler.Ama inadına renault öyle yapmaz.

Mart ayında gelecek sceniclerin motor seçenekleri hakkında bilginiz varmı.
  • bugün yeni fotolar ortaya çıktı. yavaş yavaş bilgiler geliyor.
    renault hala eski kasaya devam ediyor onlar bitmeden siteye yenisini koymazlar galiba
  • quote:

Evet. Size katılıyorum. Umarım yeni grand scenicin ön tamponu, kısa scenicin ön tamponu olur. Bu arada aklıma gelmişken sorayım. Arka stop farların da yenilendiği söyleniyor. Fotoğraflardan belli olmuyor. Yoksa ben mi yanılıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

quote:

Evet. Size katılıyorum. Umarım yeni grand scenicin ön tamponu, kısa scenicin ön tamponu olur. Bu arada aklıma gelmişken sorayım. Arka stop farların da yenilendiği söyleniyor. Fotoğraflardan belli olmuyor. Yoksa ben mi yanılıyorum?

Alıntıları Göster
    ranault elindeki stokları bitirmeden açıklama yapmıyor fransa sayfasına bakarsanız yenilikleri anlatmış.
    benim fransızcam olmadığı için çok detaylı açıklama yapamıyorum. adamlar ingilizce opsiyonu bile sitelerinde sunmamışlar.

http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-particuliers/scenic/grand-scenic/presentation-generale/index.jsp

bu linke bakarsanız resim üzerinde yenilikleri gösteriyor. arka stoplarla ilgili bi biilgi yok.

• FRANSAYI KINIYORUM.
  • tomtom navigasyon güncelleme

• yeni sceniclerin reklam filmini buldum ekliyorum fransızlar çekmişler

• mevcut satılanlarda yurtdışında geri görüş kamerası var yeni geleceklerde bu opsiyonu sunarlar mı acaba?

• tomtom navigasyon

• makyajlı kasanın ilk bayideki videosu da yüklendi paylaşayım dedim.

• offf... şuradan gördüğüm kadarıyla tek iyi şey içinin koyu renk olması ve tft ekrandaki küçük değişiklikler..
    radyo ve led farları felaket...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 9 Şubat 2012; 20:07:40 >

• 1.6 dci tanıtımı
  • scenic hayranları anlaşılan yeni scenici bekliyor eski kasa ocak ayında 35 adet satmış.
    bakalım yeni kasa martta gelince ne olacak ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.