Bildirim
YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC FAZ II PLATFORMU (5. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mart ayı geldi sceniclerden hala ses yok -
quote:
Orijinalden alıntı: swrc
Bu konuyu açma sebebim;
Ülkemize 2012 mart ayında gelmesi beklenen yeni makyajlanan normal scenic ve grand scenic için forum üyelerinin, olumlu yada olumsuz görüşlerini rahat ve özgürce paylaşmasını sağlamaktır.
Bu 2012 Mart ayında gelecek olan scenicler mevcut satılanlardan epeyce faklılıklara sahipler.
Uzun bir aradan sonra ülkemizde kısa kasa scenic tekrardan satışa sunulacak. Ülkemizdeki kısa scenic meraklıları için bu çok sevindirici bir haber
Ben uzun bir süreden beri fotoları topladım. Daha önce yeni scenicleri görmemiş kişiler için bu fotoları yükleyeceğim.
NOT: Bazı fotolar çok büyük olduğu için 200kb sınırından ötürü tek tek yükledim. Bazılarını sayfa açılırken zorlanmasın diye küçülttüm. üzerine tıkladığınızda büyük olarak açılıyor.
Reno yetkili servis çalışanı ve scenıc kullanıcısı olarak forumdaki başarılı paylaşımlarınızı ve bilgi aktarımlarınızdan dolayı size teşekkürü bir borç bilirim
normal scenıc için renault maise çok mesaj attım, umarım gelir
2 kişilik bir aileyim grand scenıc zaten büyük gelecek
normal scenıc aracını canlı olarak gördüm çok beğendim
umarım gündüz farlı fuardaki bu normal kasa scenıc ülkemizde satılır
grand scenız edc şanzımanlı araç yakıt açısından sınıfının en az yakıt tüketen aracı
TÜKETİMLER 93/116 NO.LU AET NORMLARI LT/100 KM
Şehiriçi 5,9
CO2 (g/km) 130
Şehirdışı 4,5
Karışık 5
_bilgi : renault mais _
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasanyy
quote:
Bu konuyu açma sebebim;
Ülkemize 2012 mart ayında gelmesi beklenen yeni makyajlanan normal scenic ve grand scenic için forum üyelerinin, olumlu yada olumsuz görüşlerini rahat ve özgürce paylaşmasını sağlamaktır.
Bu 2012 Mart ayında gelecek olan scenicler mevcut satılanlardan epeyce faklılıklara sahipler.
Uzun bir aradan sonra ülkemizde kısa kasa scenic tekrardan satışa sunulacak. Ülkemizdeki kısa scenic meraklıları için bu çok sevindirici bir haber
Ben uzun bir süreden beri fotoları topladım. Daha önce yeni scenicleri görmemiş kişiler için bu fotoları yükleyeceğim.
NOT: Bazı fotolar çok büyük olduğu için 200kb sınırından ötürü tek tek yükledim. Bazılarını sayfa açılırken zorlanmasın diye küçülttüm. üzerine tıkladığınızda büyük olarak açılıyor.
Reno yetkili servis çalışanı ve scenıc kullanıcısı olarak forumdaki başarılı paylaşımlarınızı ve bilgi aktarımlarınızdan dolayı size teşekkürü bir borç bilirim
normal scenıc için renault maise çok mesaj attım, umarım gelir
2 kişilik bir aileyim grand scenıc zaten büyük gelecek
normal scenıc aracını canlı olarak gördüm çok beğendim
umarım gündüz farlı fuardaki bu normal kasa scenıc ülkemizde satılır
grand scenız edc şanzımanlı araç yakıt açısından sınıfının en az yakıt tüketen aracı
TÜKETİMLER 93/116 NO.LU AET NORMLARI LT/100 KM
Şehiriçi 5,9
CO2 (g/km) 130
Şehirdışı 4,5
Karışık 5
_bilgi : renault mais _
tşk ben bu konuyu eski kasa scenic konusunda konuşulmasını istedim ama oradaki üyeler yeni kasanın konuşulmasını pek istemediklerinden sorun yaşadış.
yönetim de sağolsun oraya yazmayayım diye ceza verdi.
neyse kendi konularım var yararlanan yararlansın zaten yeni kasayı bekleyen çok kişi var.
bakalım ne zaman gelecek.
isterseniz konunun yönetimi siz alın bu konuyu ana konu yaparız paylaşımşlar zamanla artacaktır.
-
Bende tşk etmek isterim.Renault
bayiisi arkadaşiımın tavsiyesiyle
bende yeni kasayı bekleyenlerdenim.
Nisan'da lansmanı bekleniyor.Birazda
dediğiniz gibi güncel kasa stoklarına bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aserel
Dostlar, mevcut kasa değişmeyecek
sadece makjaylanacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanyy
quote:
Orijinalden alıntı: aserel
Dostlar, mevcut kasa değişmeyecek
sadece makjaylanacak.
Haklısınız yanlış terim kullandım. -
http://www.facebook.com/renaultturkiye
çok şükür biraz gecikse de ülkemize gelmiş araçlar
bakalım fiyatlar nasıl olacak? -
Grand Scenic'in, yerden yüksekliğini bilen var mı?
Tabii yenisini bilen varsa daha güzel olur...
Hani Türkiye şartlarında, tümseklerimiz araç düşmanı, onlara vurmadan geçer mi bu araç... -
quote:
Orijinalden alıntı: kudretxx
Grand Scenic'in, yerden yüksekliğini bilen var mı?
Tabii yenisini bilen varsa daha güzel olur...
Hani Türkiye şartlarında, tümseklerimiz araç düşmanı, onlara vurmadan geçer mi bu araç...
Yeterince yüksek.
cm. olarak bilmiyorum.
hatta bu yükseklik nedeniyle tümseklerde araç fazla silkeliyor içindekileri (en azından benim 17" de öyle..) -
scenic yükseklik açısından yeterlidir.
hatta eski kasalarda 4 çeker olan modelleri bile üretilmiştir. -
http://www.aksam.com.tr/grand-scenic-3-yillik-aradan-sonra-kardesine-kavustu--108803h.html
akşam gazetesinde çıkan habere göre de fiyat en yüksek 69.350 denilmiş
-
beyaz gerçekten güzel
-
quote:
http://www.aksam.com.tr/grand-scenic-3-yillik-aradan-sonra-kardesine-kavustu--108803h.html
akşam gazetesinde çıkan habere göre de fiyat en yüksek 69.350 denilmiş
EDC olacak, LEd farı olacak, Navigasyon-sunroof olacak, teflon kumaş, visio system olacak ve 69.350 tl olacak.. şu anki fiyatı 67000 tl. olan araç için pek mantıklı gözükmüyor
75.000e vurur fiyatı 2 ay içerisinde...
araç fiyatları durmak bilmiyor..
-
2 aya gerek kalmadan 75'e vurmuş durumda. İndirim bindirim kısa kasayı 70.000 civarı anca alıyorsun.
Bu arada zeytinburnu behçetoğullarında aracı inceledim. Gayet yakışıklı olmuş. DS4'ü verip alasım gelmedi değil. -
ewt sonunda yeni kasaların fiyatları da belli oldu.
uzun zamandır eleştirdiğim hususlar dikkate alınmış çok şükür.
1-yurtdışında satılan araçlarla aynı donanıma sahip araç ülkemize gelmiş.
2-xenon paket ile cam tavanı sonunda ayırmışlar ikisi ayrı opsiyon olmuş. Alıcıların isteklerine göre araç satacak renault
sonuç mükemmel bir araç bekleyenlerin umutlarını boşa çıkarmadı Renault Türkiye -
Satışta olan eski motor sanırım. Yenilenmiş 1.5 dCi (260 NM) motor ne zaman gelir acaba? -
asıl öemli olan 1.6 dci ve edc kombinasyonu ne zaman çıkacak 1 yıldan aşağıya olmaz diye düşünüyorum.
şuan ki kasaya 76 vermenin çok olduğu söyleniyor motor da yapılacak bi değişiklik en az 5000-10000 arası bişey olur ki o zaman da scenic biraz daha zorlanır.
bence satabildikleri yere kadar bu motorun satışına devam ederler.
jettaya 70.000 verip 8 ay beklenirken scenic gibi bir arabaya 76 vermeye neden çok derler anlamıyorum.
donanım farkı dağlar kadar artık -
bu scenic güzel hoşta arka tarafa havalandırma delikleri yok eksik bu scenic adına -
Bugün maiste kısa kasa beyaz renk edc+cam tavan+teknopaket+xenon paket son 72000 tL fiyat aldım.Ayrıca
test sürüşü yaptım, araç beklentilerimin üstünde olmuş. Ben araca bakarken iki araç aynı anda satıldı.Hatta birini
yaşlı bir çift aldı.Fakat depoda bekleyen makyajsız kasa edc vitesli için de çok cazip bir fiyat aldımve açıkçası kafam
çok karıştı, bu kadar fiyat farkı beklemiyordum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X