Ben de 2004 Megane HB 1.6 16V Dynamique aracımı satıp hiç aklımda yokken scenic almaya karar verdim. Kısa kasa sedef beyaz+EDC+ teknoloji paketi+ sunroof+ xenon far aracımı Temmuz ilk hafta teslim alacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: atkestanesi
Herkese merhaba,
Ben de 2004 Megane HB 1.6 16V Dynamique aracımı satıp hiç aklımda yokken scenic almaya karar verdim. Kısa kasa sedef beyaz+EDC+ teknoloji paketi+ sunroof+ xenon far aracımı Temmuz ilk hafta teslim alacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun. İzlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Herkese merhaba,
Hayırlı olsun. Gayet güzel bir seçim yapmışsınız. Fiyatı öğrenebilir miyiz?
Merhaba, Fiyat 68.150 TL
quote:
Merhaba, Fiyat 68.150 TL
bu fiyata sigorta ve diğer işlemler dahil mi? ve nereden aldınız? ben 69300 fiyat aldım sigorta dahi
Trafik işlemleri dahil, sadece sigorta hariç. Mais, İStanbul Maltepe Şube Şimdi sipariş formuma tekrar baktım, sigorta dahil 68.450 TL olarak düzenlenmiş.
quote:
Trafik işlemleri dahil, sadece sigorta hariç. Mais, İStanbul Maltepe Şube Şimdi sipariş formuma tekrar baktım, sigorta dahil 68.450 TL olarak düzenlenmiş.
teşekkürler bende buna göre yeniden bir pazarlık yapayım
araç teslimi ne zamandı sizin benimki ben mayısta sipariş verdim bu aysonu dediler bende temmuza attım alımı ki vergiyi onlar ödesinler diye
Haziran son hafta dediler ama ben de aynı şekilde vergi ödememek için temmuz başına bıraktım. Fiyatı sabitlemek için faturayı HAziran içinde kesecekler.
quote:
Haziran son hafta dediler ama ben de aynı şekilde vergi ödememek için temmuz başına bıraktım. Fiyatı sabitlemek için faturayı HAziran içinde kesecekler.
siparişi ne zaman vermiştiniz acaba? ben mayıs sonu verdim beyaz renk istememe rağmen bana yok dediler siz nasıl beyaz renk buldunuz acaba?
bana siyah ve nar kırmızı renk seçenekleri sundular sadece.
neyse allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah.
Merhaba, Ben esasında sadece otomatik vites+teknoloji paketi istiyordum. Mais'teki arkadaş ellerinde paketsiz olarak hemen verebilecekleri araç olduğunu, sadece teknoloji paketi istersem Temmuz ortasından sonra verebileceğini, ayrıca Haziran son haftası beyaz full bir aracın geleceğini, kendisinin bu araca blokaj koydurduğunu ve bayilerin bu aracı sistemde göremeyeceğini belirtti. Dolayısıyla araç benim siparişim üzerine gelmiyor, zaten gelen bir aracı aldım. Resmi siparişi 10 Haziran'da verdim ve 11 Haziran da da kapora yatırdım. İyi günler,
Son durum: Geminin gelişi 7 Temmuz'a ertelenmiş. Demek ki Temmuz 15'den önce alamayacağım :(
quote:
Son durum: Geminin gelişi 7 Temmuz'a ertelenmiş. Demek ki Temmuz 15'den önce alamayacağım :(
Merhaba, Öncelikle hayırlısı olsun, araç Scenic değil mi? grand değil? Fiyatlara çok vakıf olmadığım için teyit etmek istedim.
Benimde Corolla aracım var satıp aile arabasına geçmeyi planlıyordum uzun zamandır. Bir bakayım diye girdim Mais 'e diğer MPV araçları da incelemiştim ama bu sefer Renault yapmış dedim. Cumartesi günü grand scenic için test sürüşüm var, sizin fiyatlarıda baz alarak bastıracaz bakalım.
Merhaba, Evet dediğiniz gibi benim almaya çalıştığım arac 5 kişilik olan scenic. Eşim de kullanacağı için şehir içinde park sorunu vb yaşamamak için kısa kasa olanı tercih ettik. İyi günler,
hayırlı olsun şuan istanbulda dolaşan epeyce araç oldu. yeni kasa scenic hatta grand scenic mavi bile gördüm anlaşılan ilk gelen bazı grand scleri sattılar. alan arkadaşlardan foto inceleme deneyimlerini bekliyoruz iyi günlerde kullanın
Araç benimde çok hoşuma gitmeye başladı. Nissan Juke aracımız aile için küçük geliyor artık bu araca çok niyetliyim bu aralar Değiştirmeyi düşünüyorum. Alan arkadaşlara sormak istediğin bişey var. Liste fiyatında şuan tüm opsiyonlar dahil en full fiyatı 71.400 lira gözüküyor. Baiylerdede bu fiyatımı veriyorlar? ne kadar pazarlık yapabiliyolar siz kaça aldınız yardımcı olursanız masaya otururken one göre elimde bir koz olur. :)
Merhaba, Liste fiyatından 3.250 TL indirimle 68.450 TL civarına alınabiliyor. Ama araç bulmak sıkıntı olabilir. Baz araç bulunabiliyor ama paketliler :(
quote:
Desene daha çok bekleyeceğiz bana daha haber vermediler bakalım perşembeye kadar bekleyeceğim sonra aramazlarsa ben arayacağım ve fırçamı kyacağım 1 ay gecikme olur mu? ben 1 aydır arabasızım zaten onlara güvendik oldu olacak ramazan bayramından sonra getirsinlerde koca yazı evde geçirelim.
quote:
ben bugün yetkili satıcı ile konuştum gemi gümrükteymiş araçların çıkmasını bekliyorlarmış önümüzdeki haftasonuna kadar teslim ederiz dediler
sizin 68450 Tl lik fiyat peşin mi yoksa kredili mi öğrenebilirmiyim acaba?
Merhaba, Kredili ama Renault'un kendi kampanyasına dahil olmadım, dolayısıyla peşin olarak değerlendirebiliriz. Beni de tekrar arayıp bir önceki partiden benim istediğimle bire bir aynı başka bir aracın boşa çıktığını , bana onu vereceklerini geminin şu anda gümrükte olduğunu söylediler. Dediğiniz gibi ben de önümüzdeki hafta sizinle aynı zamanda aracı teslim alabileceğim.
quote:
Merhaba, Kredili ama Renault'un kendi kampanyasına dahil olmadım, dolayısıyla peşin olarak değerlendirebiliriz. Beni de tekrar arayıp bir önceki partiden benim istediğimle bire bir aynı başka bir aracın boşa çıktığını , bana onu vereceklerini geminin şu anda gümrükte olduğunu söylediler. Dediğiniz gibi ben de önümüzdeki hafta sizinle aynı zamanda aracı teslim alabileceğim.
tşkler hayırlı olsun teklif ettikleri araç ne renkmiş acaba?