Şimdi Ara

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC FAZ II PLATFORMU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
41.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingiliz versiyonu sağdan direksiyonlu makyajlı kasa renault scenic

• Araç çok güzel de, teknik özelliklerinde 0-100 hızlanma 12,5-13,5 sn yazıyor. Çok mu hantal kalıyor?
  • Merhaba,
    Ben deneme sürüşünse bir sıkıntı yaşamadım.
    Aracımızı bu hafta teslim alınca daha detaylı ilk izlenimlerimizi paylaşırız :)
    Tabi ki aracın 1500 kg olduğunu da gözardı etmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkestanesi

Merhaba,
    Ben deneme sürüşünse bir sıkıntı yaşamadım.
    Aracımızı bu hafta teslim alınca daha detaylı ilk izlenimlerimizi paylaşırız :)
    Tabi ki aracın 1500 kg olduğunu da gözardı etmemek lazım.

Ben kısmetse yarın alıyorum arabamı :)

ben 1 yıl boyunca 3008 hayaliyle yanıp tutuşmuştum ve eşimi ikna edip test sürüşüne gidince hevesim kursağımda kaldı. Ne vites geçişleri ne de kalkış umduğum gibi çıkmadı hele ki vites geçişlerinde sarsması çok kötüydü. Ama scenic testinde edc vitesde sorun yaşamadım. Hız istiyorsan heleki kalkışta Ford alacaksın. Bende fiesta vardı turbo moduna alınca bmv bile yanaşamıyordu kalkışta.
  • hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde ailenizle kullanın. deneyimlerinizi bekliyoruz
  • Bende test sürüşünde EDC ye tam puan verdim, evin yakınlarında olmasından dolayı birde rampa vuralım dedim kabul etti arkadaş. Corolla ile 80 ancak yaptığım yokuşlara o ağırlığı ile banamısın demeyip 80-90 bastı. Dik yokuşlarda durarak yokuş kalkış desteğıne kadar test ettim.
    Tam alım aşamasında full donanım beyaz araba olmadığını söyleyince tabi hevesim kursağımda kalarak çıktık.
    Velhasılı donanımlı beyaz araç bulunca işlemlere başlayacağım nasipse.

Birde bu araca sizce gri renk yakışıyor mu? Böyle bir araçta buldum ama karar veremedim, değerli fikirlerinizi beklerim.
  • Hayırlı olsun.
    Ben heralde perşembe günü teslim alabileceğim :(
  • benimde aklımda 2 renk var yeni bordo ile beyaz gümüş de iyi ama pek kromajlı kısımlar kendini götermiyor. malum makyajlıda krom detayı çok fazla
  • Bence Scenic araçlara beyazdan çok diğer renkler yakışıyor. Metalik gri Scenic için gayet uygun bir renk.
  • [simage][/simage]

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC  FAZ II PLATFORMU
  • Beyaz da güvercin gibi maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Bence Scenic araçlara beyazdan çok diğer renkler yakışıyor. Metalik gri Scenic için gayet uygun bir renk.

Beyaz ilk tercihim bugüne kadar aldığım arabaların tümü siyah gri füme renkleriydi, beyazın güzel yanı cizildiğinde daha az belli etmesi ve aracı biraz büyük göstermesi (şahsi fikrim). Gri renkte şu sıralar piyasada azalmıştı dediğiniz gibi gayet güzel de görünüyor
    Teşekkür ediyorum,
  • Bence scenic'te beyaz yavan duruyor. Metalik renkler daha cok yakisiyor.

Renault bunu cok iyi bildiginden yakin zamana dek beyaz scenic satmamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2011'de cok begenerek beyaz verso almistim .Verso ve picasso'ya beyaz gercekten yakisiyor Verso'nun m. grisi hic gosterisli degil.
    Ancak 3008-5008-CRV-Scenic gibi araclari metalik renkler daha cok gosteriyor.
    Tabii bu benim fikrim, zevkler ve renkler tartisilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı bayide incelerken gök mavi, beyaz, sedef beyaz, kırmızı ve metalik gri görme şansım oldu.
    Scenic I ve II'nin aksine metalik gri hiç hoş olmamıştı.
    Tabiki tercih meselesi...
  • Ben beyaz tercih etmezdim.
    Kırmızının cok yakisacagini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracımı dün aldım. 2 gündür kullanıyorum.
    umduğumdan daha iyi çıktı. Özellikle bir arkadaş yazmıştı hızlanması sorun teşkil eder mi diye ama ben hiç bir sorun yaşamadım gaza basınca birden hızlanabiliyor ki bir önceki fiestamı bu konuda ararım diyordum ama kesinlikle aratmayacak

aracın artı ve eksilerine gelince

önce eksiler
    1. Emniyet kemerlerini takmak ve sökmek zor. özellikle sürücü ve yolcu koltuklarında
    2. Kornası çok az ses veriyor gibi geldi bana çok tiz
    3. Radyo kontrolü hiç olmamış kanal değiştirmek eziyet çoğu zaman istediğin kanalı bulamıyorsun bile
    4. geri görüş kamerası insanı aldatıyor park sensörü olmasa kameraya göre çok hata yapar insan

sıra geldi artılara (benim araç full ona göre yazıyorum)
    1. dıştan küçük gibi görünen araç içine binin bir 4 çeker kadar ferah ve geniş
    2. vites geçişleri (EDC için) sorunsuz hiç bir şekilde hissetmiyorsunuz
    3. cam tavan, led farlar,uzun kısa otomatiği ve vision sistem sorunsuz. Özellike vision sistem en ufak çizgi taşmasında başlıyor uyarmaya
    4. navigasyon iyi ve güncel
    5. ama en önemlisi aracın içinde kendinizi güvende hissediyorsunuz ki çoğu şeye göre bence bu çok daha önemli
    6. sürdükçe insanın süresi geliyor

benim aracım nar çiçeği kırmızı denen renk cam filmi yaptırdım araç 10 numara oldu renk çok güzel ama 2 günde araç kiri göstermeye başladı
    ancak ruhsatta sorun çıkıyor bu renkte çünkü ne renaultun kendi sisteminde ne de trafikte bu renk kodu yok benim ruhsata kahverengi yazdırmışlar ne alakaysa ki gördüm düzelttirdim ama bu seferde renault araç için kırmızı yazdı faturaya ama allahtan trafikte bayan polis memuru aracı görüp kırmızı(bordo) diye yeniden ruhsat çıkarttı

araç resimlerini yakında paylaşırım kısmetse

• Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun. Ben de aracımı kısmetse yarın alıyorum ve hemen cam filmi yaptırmayı düşünüyorum.
    Siz hangi firmayı tercih ettiniz ve fiyat paylaşabilirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkestanesi

Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun. Ben de aracımı kısmetse yarın alıyorum ve hemen cam filmi yaptırmayı düşünüyorum.
    Siz hangi firmayı tercih ettiniz ve fiyat paylaşabilirseniz memnun olurum.

ben yetkili serviste yaptırdım. araç plakası çıkmadan o işleri halletirmiştim ben. sen bir de onun için beklemek zorunda kalacaksın keşke baştan deseydin de bu arada o işlemlerde bitmiş olurdu en azından.

ben 5 yıl garantili boya koruma + kaput koruma + cam filmi (2 numara) + iç döşeme koruma yaptırdım.

1600 tl verdim 6 taksitle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.