Şimdi Ara

YENİ FOTOLAR GELDİ 2. KEZ MAKYAJLANAN 2013 SCENİC XMOD VE GRAND SCENİC FAZ II PLATFORMU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
41.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
    Sen Bursa'da olduğun için şanslısın. Araçlar Bursa fabrika'da kontrolden geçtikten sonra bayilere geliyor.
    Benim plaka işlemleri bitti daha araç ortada yok.
    Plana göre dün gece Bursa'dan istanbul'a geliyordu.
    Herhalikarda bekleyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkestanesi

Teşekkürler.
    Sen Bursa'da olduğun için şanslısın. Araçlar Bursa fabrika'da kontrolden geçtikten sonra bayilere geliyor.
    Benim plaka işlemleri bitti daha araç ortada yok.
    Plana göre dün gece Bursa'dan istanbul'a geliyordu.
    Herhalikarda bekleyecektim.

ben aracı erken alarak şanslı oldum da
    asıl şanslı olan sensin bence istanbulda olmakla

ben neredeyse senden 20 gün önce araç siparişi verdim ama çok istememe rağmen beyaz renk bulamadılar bana Bursa da sen 20 gün sonra istanbulda buldun hangimiz şanslıyız acaba
  • makyajlı megane larda 1.6 dizel 130 bg satışa sunulmuş bakalım sceniclerde ne zaman bu motor sunulacak ?
    hala edc yi o motora uyarlayamadılar düz vites olarak satılıyor.
  • Ben de aracı Cuma günü akşama doğru teslim aldım.
    Şu ana kadar 150 km kadar kullanma şansım oldu.
    Beni çok rahatsız eden bariz bir sıkıntı yok.
    Özellikle önceki aracımından sonra (2004 Megane HB) çok hoşuma gitti.
    Koltuğu arkaya yatırma kumandasının çevirmeli olması ve zor olması biraz sıkıntılı.
    Bu arada scenic'e beyaz yakışmaz diye arkadaşların sedef beyaz+ sunroof kombinasyonunu canlı olarak görmelerini tavsiye ederim.
  • quote:

Ben de aracı Cuma günü akşama doğru teslim aldım.
    Koltuğu arkaya yatırma kumandasının çevirmeli olması ve zor olması biraz sıkıntılı.
    Bu arada scenic'e beyaz yakışmaz diye arkadaşların sedef beyaz+ sunroof kombinasyonunu canlı olarak görmelerini tavsiye ederim.

hayırlı günlerde kullanın
  • Siresinde 1.6 diesek edcli olana 64 kusur demisler fiyati mi dustu yoksa eksik bisiler mi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 küsür edc baz fiyat
    sunroof 2.200
    teknoloji paketi 3000
    zenon 1700

toplam 71 küsür ediyor ama 68 küsüre alınıyor.
  • quote:

Ben de aracı Cuma günü akşama doğru teslim aldım.

nasıl memnunmusun aracından
    yokuşta denedin mi bayağı bir kaydırıyor gibi
  • istanbul'da her yerde yol çalışması olduğu için işe deniz yoluyla gidiyorum.
    300 km kadar kullandım ve genel olarak memnunum.
    dik yokuşta deneme şansım olmadı ama zaten kaymayı 3 sn civarı engelleyecek diye biliyorum.
    Bu akşam bir denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

makyajlı megane larda 1.6 dizel 130 bg satışa sunulmuş bakalım sceniclerde ne zaman bu motor sunulacak ?

Yanlış bilmiyorsam motor tork degerlerinden kaynaklı.270 nm üzerinde sorun olabiliyor. Elbette bunu sağlayan otomatik sanzuman vardır ama maliyet nedeni ile kullanılması bu segmentte rekabeti engelleyeceginden kullanılmıyor yada sunulmuyor diye düşünüyorum. Açıkcası 130 bg güç gayet ideal mpv ler icin. CHip kullanmadan orijinal olarak güzel. Demekti motorlar bu degerlere çıkabilir. Belkide parametre degisikligi ile 1,5 motorda bg gücünü 120 filan olabilir. Buda ciddi bir ceviklik saglar araçlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odethefam -- 14 Temmuz 2012; 0:18:24 >
  • renault un bi sonraki hamlesi o
    önce 1.5 dci sundular sonra edc getirdiler makyajsızda şimdi de makyajlıda aynı oyun sergilenecek makyajlı 1.5 edc oldu bi süre sonra makyajlının 1.6 edcsini satışa sunarlar
  • Bir araç buldum gibi yarın netleşecek, çoluk çocuk bu arabayı kullanan arkadaşlara sormak isterim, sürücü arkası koltuklara 2 çocuk koltuğu ve 1 yetişkin rahat oturur mu? Deneyimi olan var mı?
    Kullandığım sedan arabaya 2 çocuk koltuğu koyunca ortaya kimse oturamaz duruma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

Bir araç buldum gibi yarın netleşecek, çoluk çocuk bu arabayı kullanan arkadaşlara sormak isterim, sürücü arkası koltuklara 2 çocuk koltuğu ve 1 yetişkin rahat oturur mu? Deneyimi olan var mı?
    Kullandığım sedan arabaya 2 çocuk koltuğu koyunca ortaya kimse oturamaz duruma geliyor.

İncelersiniz arkadaki 3 koltuğunda aynı büyüklükte olduğunu görürsünüz.
    O yuzden ortaya oturmakta sorun olmaz.
    Ama her ne kadar geniş olsa da koltuklar oradayken inip binmek zor olur.
    Koltuklardan birini ortaya koymak yetişkin için daha rahat olabilir.
    Ben tek çocuğum icin orta koltuğu kullanıyorum.
    Hem inip binene rahat oluyor hem de çocuk kafaliklar dısında yolu direkt gördüğü icin daha az huzursuz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

Bir araç buldum gibi yarın netleşecek, çoluk çocuk bu arabayı kullanan arkadaşlara sormak isterim, sürücü arkası koltuklara 2 çocuk koltuğu ve 1 yetişkin rahat oturur mu? Deneyimi olan var mı?

İncelersiniz arkadaki 3 koltuğunda aynı büyüklükte olduğunu görürsünüz.
    O yuzden ortaya oturmakta sorun olmaz.
    Ama her ne kadar geniş olsa da koltuklar oradayken inip binmek zor olur.
    Koltuklardan birini ortaya koymak yetişkin için daha rahat olabilir.
    Ben tek çocuğum icin orta koltuğu kullanıyorum.
    Hem inip binene rahat oluyor hem de çocuk kafaliklar dısında yolu direkt gördüğü icin daha az huzursuz oluyor.

Cevap için teşekkür ediyorum, koltuklar 3 adet görünüyor ama boyutları normal sedana göre küçültülmüş olabilir vs. emin olamadığım için teyit almak istedim.
    Belirttiğiniz gibi koltukları uygun pozisyonlarda kullanarak giriş çıkış vs. performans alınabilir.

Birde full donanım araç istememe rağmen bulamıyorum, şimdi mavi renk araç buldum ancak tekno paket yok, bu tekno paket navigasyon pek gezen biri olmadığım için işe yaramaz diye düşünüyorum. Olmazsa olmaz bir paket midir? ne dersiniz
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: odethefam

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

makyajlı megane larda 1.6 dizel 130 bg satışa sunulmuş bakalım sceniclerde ne zaman bu motor sunulacak ?

Yanlış bilmiyorsam motor tork degerlerinden kaynaklı.270 nm üzerinde sorun olabiliyor. Elbette bunu sağlayan otomatik sanzuman vardır ama maliyet nedeni ile kullanılması bu segmentte rekabeti engelleyeceginden kullanılmıyor yada sunulmuyor diye düşünüyorum. Açıkcası 130 bg güç gayet ideal mpv ler icin. CHip kullanmadan orijinal olarak güzel. Demekti motorlar bu degerlere çıkabilir. Belkide parametre degisikligi ile 1,5 motorda bg gücünü 120 filan olabilir. Buda ciddi bir ceviklik saglar araçlara

EDC maximum 240 nm aktarabiliyor.

Yukarısındaki değerler şanzıman ömründen yer.

İyi forumlar...

• Baz donanımını kismetse yarın akşama teslim alıyorum. Fiyat 61.000 Opsiyonlarin hiç biri elzem değil bence. Bir tek sunroof belki takılabilir ama fiyatını görünce direk vaz geçtim. O paraya kaç depo yakıt alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

Baz donanımını kismetse yarın akşama teslim alıyorum. Fiyat 61.000 Opsiyonlarin hiç biri elzem değil bence. Bir tek sunroof belki takılabilir ama fiyatını görünce direk vaz geçtim. O paraya kaç depo yakıt alınır.

Merhaba,
    Hayırlısı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Yarın bende pazarlığa oturacağım, sizin araç 5 kişilik Scenic mi?
  • quote:

Birde full donanım araç istememe rağmen bulamıyorum, şimdi mavi renk araç buldum ancak tekno paket yok, bu tekno paket navigasyon pek gezen biri olmadığım için işe yaramaz diye düşünüyorum. Olmazsa olmaz bir paket midir? ne dersiniz
    Teşekkürler.

tekno paket için konuşuyorum ve bilmediğim için soruyorum;
    uzunların otomatik yanıp kısaya dönmesi tekno paket özelliği midir?
    Geri görüş kamerası olmazsa , şekille uyarıcılı park sensörü standart mı hala?
    benim için hiç önemli değil şerit takip sistemi.

navigasyon, navigasyona resim yükleme vs. ben seviyorum.

kısacası tekno pakette şekille uyarıcılı park sensörü, navigasyon ve otomatik yanıp sönen uzun farlar benim için önemli.
    siz kendi tercihlerinize göre karar verin.

Birşey daha soracağım; standart olarak Bose sistemi ile mi geliyor,tekno paket olunca Arkamys olarak değişiyor ses sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

Teşekkürler.

tekno paket için konuşuyorum ve bilmediğim için soruyorum;
    benim için hiç önemli değil şerit takip sistemi.

navigasyon, navigasyona resim yükleme vs. ben seviyorum.

kısacası tekno pakette şekille uyarıcılı park sensörü, navigasyon ve otomatik yanıp sönen uzun farlar benim için önemli.
    siz kendi tercihlerinize göre karar verin.

Birşey daha soracağım; standart olarak Bose sistemi ile mi geliyor,tekno paket olunca Arkamys olarak değişiyor ses sistemi.

EVET teknopaket ile geliyor

Park sensörü standart ancak ön park sensörü Teknopaket ile geliyor.

standart olarak Bose sistemi ile mi geliyor,tekno paket olunca Arkamys olarak değişiyor ses sistemi.
    Arkamys tekno paket ile geliyor bunu sitesinde gördüm ancak aradaki fark hakkında bilgim yok fark bariz midir?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.