Firmware version 1.1.2.3_999 - Release Note - Security: - Fix the Security Boa http issue - Fixed code execution vulnerability - Fix in french WEB GUI setting Wireless > Professional will show abnormality issue Wireless kapalı kullanıyorum. Güncelliyorum şimdi. Madem gelmiş güncelle geç hocam, korkulacak birşey yok :) |
TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (518. sayfa)
-
-
Korkulacak şeyler oluyor hocam bazen ya. Ondan güvenemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçindeki yazılım uçmuş olabilir, ilk sayfada Brick olan Modemleri Kurtarma kısmı var onu yapmayı deneyin kurtulma şansı var ama birkaç kere adımlardan tam emin olarak deneyin bazen algılayamayabiliyor, işlem başarılı şekilde biterse sonra en son sürüme güncelleme yaparsınız.
-
Sürüm 1.1.2.3_1002
10.66 MB
2024/12/02
Please unzip the firmware file, and then verify the checksum.
SHA256: 12451e5c1b1ad4ac46b369e23b9aeaeb455bf35b2ada97a78f8159e7bc5e057a
- Fixed Security Boa http issue
- Fixed Download Master Cannot Upgrade issue
-
Arkadaşlar hala N17u kullanıyorum, apartmana fiber kablo döşemeye başladılar bir kaç haftaya sokaktan da geçecekmiş.
Modem iş görür mü yeterli gelir mi?
-
Arkadaşlar n14u modem ftth ile uyumlu mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ac51 son yazılım sonrası brick oldu. Firmware rest. Kurtatirmadı. 5 senelik Asus macerası bitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi seneler dostlar. DSL AX82U modemle başlarda güzel şekilde eşleşip çalışan RP-AX58 şimdi bir türlü barışmak istemiyor. Ayar oldum. Modemime merlin kursam faydası olur mu?(Merlin'i kurmaya hiç cesaret edememişimdir)
-
Selam arkadaşlar iki tane ROG RAPTURE GT-BE98. Ben memnun kalmadım. Birincisi eğer ip tv kısmına numara girilen bir iss kullanıyorsanız. 10 gbit portla takmamı istiyor ama ben 10 gbit portu aimesh olarak üst kata verecektim. Bunu pro düzeltmişler ama bir şekilde aşmanın yolu yok mu ?
İkincisi daha önce aimesh olarak kullandığım routerlarda 160 hz kullanabiliyordum gt bu98 hangi aimesh bağlarsam bağlayım 80 mhz oluyor. Buda wifi hızı 2400 mbps den 1200 mbps düşürdü bütün güçlü aimeshlerim çöp oldu bu iki konuda yapabileceğimiz bir şey var mı cihazlarım çöp oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 8 Ocak 2025; 14:25:48 > -
-
Evet arkadaşlar 1 aydır crc hatasıyla uğraşıyorum . İnternet dsl restliyordu . 999 da az vardı 1002 sürümüne geçtim dahada arttı sonra eski süreme geçtim fayda etmedi.Dedimki 960 ya 790 sürümü ikisinden biri 960 a geçtim crc hatam ortadan kalktı . Nasıl bi şaçmalıktır bu ya . Bi yazılımla nasıl sorun olabiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X