Şimdi Ara

Yeni Galaxy S9 ve S9+ görselleri cihazların tanıtıma hazır hale geldiğini gösteriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metorpa

Google bize Pixel 2/XL ile ikinci kamera'ya o kadar gerek olmadığnı gösterdi zaten. Samsung kendine güvenmese yapmazdı bence. Bu arada ekrana entegre olayı bu sene Note serisinde olur diye tahmin ediyorum. Ondan önce de ÇİN'li, pek bilinmeyen bir telefon üreticisi kesin yapar gibi (genelde öyle oluyor ). Bana kalırsa da S8+'tan S9+'a geçilmez, gereksiz masraf olur . İlla geçmek isteyen varsa (hayatında hiç Note serisi telefon kullanmayan) direk NOTE serisine geçiş yapsın . O nalet kalem nasıl mükemmel işe yarıyor . Hele ki üniversite vb. hızlıca Note almanız gereken yerlerde .

Yanlış düşünüyorsunuz. Goggle Pixel de 2X Optik zoom, Geniş Açı lens veya Monochrome sensör ozellikleri karşılanabiliyor mu Tek Kamera ile? Mi6da Bokeh efektinden çok, 2x Optik zoom u kullaniyorum. Huawei de Lg de kullansaydim, Yone Bokeh efekti icin degil, Monochrome sensör veya Geniş açı lensi icin İkinci Kamerayi kullanirdim.

Huawei P20 ile bu konuya da büyük ölçüde çözüm buluyor 3 Kamera ile. Şuan Sadece Lg deki Geniş açı lensi olmayacak, o da ileride artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çentik saçmalığı yok ya o yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Öncekinin aynısı, çöp

Merak etme katlanabilir ekranlı Galaxy X çıktığında neyin çöp neyin kurtlanmış olduğunu göreceksin yakın

• Gayet güzel olmuş daha ne istiyosunuz

• Note 8 i S9 diye kakalayacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine güzel gözüküyor. Parmak izi okuyucuyu hala ekrana entegre edememeleri ilginç olmuş. Sony güzel bir çözümle yana taşımıştı bu işi, Samsung da bu yolu tercih edebilirdi.
  • Berbat

• samsung seviyorum ama arkada olmasa tuş harika olur yana falan koysalar şuan için en kral telefon s7 edge :D
  • S serisinin tanıtımını yılbaşına kaydırsa keşke Samsung. A serisiyle birlikte ne güzel olur. yıl ortasında da Note tanıtsın.
  • Full ekran oldu neredeyse tasarımda değişecek bir şey kalmadı,ben tasarımı yine beğendim,çift hoparlör bekliyorum bu sefer.

• 16:9 yapın ekranları.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Full ekran oldu neredeyse tasarımda değişecek bir şey kalmadı,ben tasarımı yine beğendim,çift hoparlör bekliyorum bu sefer.

Yeni note modelinde cift stereo hoparlor olmali artik. Mono hoparlor, artik tarihin tozlu raflarindaki yerini almalidir. gucu dusuk stereonun muzik acisindan verdigi haz, en guclu monoya nazaran cok daha iyidir.

• s9'un telefotolu çift kamera olması lazımdı.s9+ kullanılası bir boyuta sahip değil.sadece kamera için de o koca telfona katlanmak mantıklı değil.satıyorum diye rehavate kapılmış samsung sanki.huawei p11 ve lg g7'yi de görmek lazım.
  • Bence artık S9'dan itibaren koymaları lazım,haklısınız.
  • bence S9+ üç tane arka kamerayla gelecek o yüzden gizlemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: rwo

her tarafı cam telefon istemiyorum artık zeytin yağı şişesi gibi ve hala home tuşunu geri istiyorum.tasarım güzel bir lafım yok ama artık tüm telefonlar birbirine benzedi hangisi iphone un neyi samsungun s kaçı belli değil.kendi kendilerini garip bir kalıbın içine soktular tasarım diye bişey kalmadı en büyük tasarım fotoğraf makinasının çerçevesini yuvarlak,kare yapmak yada flash ın ve parmak izi sensörünün yeri ile oynamak oldu.

Sizi Xiaomi Mi6, Oneplus 5 cephesine alalim o halde. Hatta bütçe yüksekse ve temin edilebilirse Huawei Honor V10 ve Mate 10 bu yıl sükse yapan cihazlar bu sebeple

Mate 10 çok güzel bir telefon içim gitti resmen ama mate 10 pro versiyonunda kulaklık çıkışı yokmuş USB TYPE-C üzerinden kulaklık desteği veriliyor oda kutunun içerisinde çıkıyormuş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 3 Ocak 2018; 10:59:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bence S9+ üç tane arka kamerayla gelecek o yüzden gizlemişler

3 tane kamera koyacaklarına o kadar büyük bir ekrana büyük amperli bir pil koysunlar çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: rwo

her tarafı cam telefon istemiyorum artık zeytin yağı şişesi gibi ve hala home tuşunu geri istiyorum.tasarım güzel bir lafım yok ama artık tüm telefonlar birbirine benzedi hangisi iphone un neyi samsungun s kaçı belli değil.kendi kendilerini garip bir kalıbın içine soktular tasarım diye bişey kalmadı en büyük tasarım fotoğraf makinasının çerçevesini yuvarlak,kare yapmak yada flash ın ve parmak izi sensörünün yeri ile oynamak oldu.

Sizi Xiaomi Mi6, Oneplus 5 cephesine alalim o halde. Hatta bütçe yüksekse ve temin edilebilirse Huawei Honor V10 ve Mate 10 bu yıl sükse yapan cihazlar bu sebeple

Mate 10 çok güzel bir telefon içim gitti resmen ama mate 10 pro versiyonunda kulaklık çıkışı yokmuş USB TYPE-C üzerinden kulaklık desteği veriliyor oda kutunun içerisinde çıkıyormuş zaten.

Hocam o yüzden Mate 10 diyorum bende 16:9 ekran, Hafiza karti destegi, 3.5mm Jack girisi falan hepsi var, hemde önde Parmak izi okuyucu. Honor V10 da çok güzel bu acidan ama ulkemize ne zaman gelicek bakalim...

• Ekran muhabbeti çok saçma birşey. Bütün telefonlar çerçevesiz ekran olsa telefonları nasıl ayırt edeceğiz??

Yenilik yapamayınca milleti ekran ile kandırıyorlar

• Telefon teknolojisi uc noktasına ulaştı attık her yıl gelen telefonların bir önceki yılınkinden pek farkı olmuyor artık. Katlanır ekranlı telefonlar gelmez se akıllı telefon sektörü durma noktasına gelebilir yinede insanlar almaya devam eder her yıl nede olsa üretim yılı farklı note 8 in üzerine note 9 yaz yılını da 2018 yaz kapış kapış alırlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.