Şimdi Ara

Yeni gelecek güncellemeler ışığında premium ve cash almayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yetkililerden ricam diğer konularla bu konuyu birleştirmeyiniz.Tam olarak alakalı değil çünkü daha derin açıklamalı ve oyuncuları uyandırmaya yönelik bir kaç cümle.

Bu hafta ve önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde gelecek olan yeniliklerin tümü PREMIUM ve CASH satmaya yönelik.

Neymiş bu yenilikler ?

-Çarkıfelek >>> Cash satmaya yönelik

-Reb 10 >>> Eski sunucularda adam akıllı premium alan yok hırslı asosyal tayfaya premium ve cash satmak için iyi bir yöntem

-Reb 5 >>> Yeni sunucularda genie satimi vs iyice azaldı cash satmak için iyi bir yöntem

-Exp Seal >>> Oyuncu azaltacak fakat önemli değil hırslı tayfaya cash satmak için iyi bir yol

-Takı sökme scroll >>> cash satışlarını arttırmak için iyi bir yol

-No Rebirth scroll >>> Cash satmak için iyi bir yol

-%80 Rezz scroll >>> Yeni sunucularda %100 rezz scrolla ulaşamayanlar için reb 5 yolunda gayet yardımcı olacak yani cash satımını arttıracak..

APTAL OLMAYIN !

Oyunda bu kadar tonla bug ve hata varken hiç biri iyileştirmeye gidilmiyorken , şirketin satışlarını arttırmak için yaptığı bir kaç hamleyi yenilik ve oyunu iyileştirmeye yönelik hareketler olarak algılamayın !

Gözünüzü açın ! Bu şirket tarafından bugüne kadar yeterince sömürüldünüz bari bugünden sonra sömürülmeyin !

Reb 5 olsanız ne olur 10 olsanız ne olur , rebirth kullansanız nolur no rebirth kullansanız ne olur ?

Sanal alemde birilerine sözde hava yapıp bilgisayar başında ego tatmin edeceğinize o parayı daha farklı değerlendirebilirsiniz...

Ben cebimden vermiyorum oyundan yaptığım parayla cash alıyorum diyenler için :

Sonuçta para yine bu şirkete gidecek.İhtiyacınız olmasa bile o parayıda en azından hayır işlerinde vs değerlendirin veya gidin kafelerde , restoranlarda , tatlıcılarda bi kaç bişey fazla yersiniz.Bu oyuna vermeyin yeter...

Umarım açıklamalarım belli kişiler için aydınlatıcı olmuştur !

• En son premium 2009'da almıştım Plat piremium oda. Biz tepkimizi yıllardır oynamayarak koyduk zatende. Kopamayıp hala oynayanlar düşünsün
  • Hala oynayan var mı ya ?
  • bu son guncelleme ile carimi sattim sirrius da iyi seviyede bir asasim vardi ,

oyun gercekten oynanmiycak seviyede .

inanirmisiniz karus ve humanlar anlasmali 3 clan ortaklasa bahce farmi yapiyorlar.

parcel parcel slotlari almislar solo oynuyanlar icin bir yol kalmamis.

PVP gecicem.
  • Bu fiyatlarla almak saçma zaten adamlar en ufak bir indirim yapmıyorlar dolara sabitlemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son bıraktığımda platinium premium 60-70 lira bir şeydi. Şimdi 250 liralardan bahsediliyor sitelerde. Şaka mı yahu? Oyunu bu kadar kolaylaştırmışken, high class itemler bu kadar değersizleştirilmişken, boss kovalayacağız diye gecelerce sabahlamanın hiç bir anlamı yokken oynansa ne zevk verecek. Ko bitti bitti. Anlamanız gereken bu oyundan bir cacık olmayacağı.
  • Oyun fire drake geldiğinde bitti zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla beyler 2006-2010 arası çok aktif oynamıştım bende. Son birkaç aydır baya heves ettim bir bu sürede onlarca 60'lık char kastım ve gerçekten kısa sürelerde. Level atlamak aşırı kolay olmuş. Eskiden +7 raptor ve shell setlerle cz dönerdik şimdi 50-60 bin TL'lik charlar at koşturuyor. Andream'e gidiyorsunuz karuslardan 2-3 kişi elmoradlardan 1-2 kişi oluyor bazen bu bile olmuyor. Olanlarda zaten farm yapıp bus kasıyorlar. Oyun tam bir ticarethaneye dönmüş. Eskiden ezik denebilecek görev itemleri olan priestimle sırf buff ac karşılığı dünyanın np sini kasardım partilerde şimdi parti denen birşey yok. Resmen bir katliam olmuş oyunda, oyuncu yok. Slotlar bomboş hep. Zombi slotuna gittim sw karşılığı kendini kastıran 40 lwl asas-rogue var mıdır diye, hiç kimse yoktu. Nerede o eski mage partileri. Daha çok şey yazılır da kendimi iyi ifade edemedim. Tartışmak isteyen varsa konuşabiliriz.
  • Oyun sokağa atacak parası olanların oyunu haline geldi.Ex kasmakta parayla np kasmakta parayla.Şirket senin oyun zevkine göre değil kendi kazancını hesaplayarak oyunu geliştiriyor değiştiriyor.Şimdiki kazançlarına bakınca bu adamlar eskiden bir şey kazanmıyormuş k2 keyfinden item satmamış diyor insan.Maymun gözünü açtı parası olan oynasın kardeşim ben kuru kalabalıkla uğraşamam ne lazımsa pus ta var gidin alın oynayın diyorlar.Yeni serverların adı yeni itemlere baksanız eski serverlara yakındır.İtem yapmak parayla eskilerde k2 item sattı millet itemlendi yeni serverlarda item yapmak istiyorsan pus a parayı çok yatırman gerekiyor ya da satanlardan alırsın ne arasan var zaten.insanlar paralarıyla güçlerini yarıştırır hale geldi.parasız player=gereksiz player.O yüzden gücü sadece pazarda takılmaya yetenler için oyun demek pazar demek oldu.
  • güzel bir pvp açılsa keşke şöyle zor olanlarından da usko yu birakmis insanlar da baslasa. bende 2008 yili civari biraktim ondan sonra bir kac pvp de oynadim ama cok kısa sürüyör serverların ömrü.
  • Ko-europasia diye bir server açılıyor isterseniz bir göz atın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmtygld

Oyun fire drake geldiğinde bitti zaten
    fire drake aslında oyunu bitirmedi hatta güzel bir yenilik bile oldu denilebilir.Oyunu daha çok bf ve krowaz gibi patchler bitirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.