Şimdi Ara

Windows 8'in ülkemiz için geçerli olan yeni fiyat listesi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8'in ülkemiz için geçerli olan yeni fiyat listesi açıklandı

Windows 8'in yayınlanmasının ardından yeni işletim sistemini birtakım özel fiyatlandırmalar ile kullanıcılarla buluşturan Microsoft, geçtiğimiz günlerde indirimli fiyatların 31 Ocak tarihinde normal seyrine döneceğini açıklamış ve ABD için düzenlenen yeni fiyatları paylaşmıştı. ABD için düzenlenen yeni fiyat listesinin yayınlanmasının ardından ülkemiz için de tavsiye edilen ürün fiyatları açıklandı.

Ülkemiz için belirlenen fiyat listesine baktığımızda Windows 8 Pro'nun 539 TL'den, Windows 8'in 315 TL'den, Windows 8 Pro Pack'in 259 TL'den ve Windows 8 Media Center Pack'in de 25 TL'den satışa sunulacağı belirtiliyor. Söz konusu Windows 8 sürümlerine hem indirilebilir hem de fiziki olarak erişmek mümkün olacakken, 2 Haziran 2012 tarihi itibariyle Windows 7'li bilgisayar satın alanların 29 TL karşılığında Windows 8 Pro sürümüne geçiş yapabileceğini de belirtelim.

Windows 8 sürümlerinden birine sahip olmayı düşünüyorsanız, 31 Ocak 2013 tarihinde sona erecek olan indirimli fiyatları kaçırmamanızda fayda var.

• 539 tl nedir ya?
    Resmen korsana tesvik etmisletr.

• 200$ civarında olması gereken ürün hangi özelliğe sahipte 300$ acaba :)

• linux reyiz

• 29 liraya iyi kapmışız ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAViRA

539 tl nedir ya? Resmen korsana tesvik etmisletr.

korsana değil 31 ocak dolmadan 75 liraya almaya teşvki ediyorlar.

• şimdi satın almayacağım, sonrada satın almayı düşünmediğim gereğinden pahalı işletim sistemi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

linux reyiz

Katılmadan edemeyeceğim
  • 75 TL ye almıştım iyi ki almışız :-)

• win7 lisansı olanlar win8 kurarken.lisas alıpta.

win7 kurmadan win8 direk kuramıyorum neden böyle oluyor.

lisasım oldugu halde.

bu lisanslar direk win8 kurulmuyormu.kurdugum zaman bende key gecerli olmuyorda.

• Alsam mı diyordum da felaket pahalı be hacı. Korsan akıcak galiba yine.

• Bende 77 TL'ye aldım. İyi ki almışım:)

• 29 liraya aldığım lisansı hiç kullanmadım daha. Fiyatlar böyle olursa bi 100 liraya okuturuz
  • 539 ona vercegime gider yeni pc alirim. Temiz.

• Orta - üst seviye ekran kartı parası. :) Yakın zamanda geçmeyi düşünmüyorum zaten.

• adamlar 30 liraya verdi almadınız şimdi alın

• 29 liralık lisans almıştım :D .. Şunu not düşüyüm ilk yüklerken w7'den yükseltme yapın sonra istediğiniz kadar format atın.Ayrıca USB'ye veya DVD'ye yedek serbest.Bi de örneği aynı bilg. ubuntu yüklediniz o lisans geçersiz olur yükleyişte kabul eder ama kurulunca kabul etmez. Ama onun formülü şu iki defa art arda format atın.İkinci kurduğunuzu w8 üzerine kurduğunuz için kabul ediyor...

• Microsoft telefon tablet ve pc ekosistemini bütünleştirmek için yığınları bu kadar ucuza 8'e taşıdı.Şubat ayıyla birlikte ivmesini büyük ölçüde kaybetmesi olası.

• iOS kullanıyorum kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

win7 lisansı olanlar win8 kurarken.lisas alıpta.

win7 kurmadan win8 direk kuramıyorum neden böyle oluyor.

lisasım oldugu halde.

bu lisanslar direk win8 kurulmuyormu.kurdugum zaman bende key gecerli olmuyorda.

Kuruluyor. Kurduktan sonra biraz registry biraz da cmd ile ayar çekmek gerekiyor, ama şimdilik o şekilde kurma konusunda bir problem yok. İleride MS hıyarlık edip bir güncelleme ile bu yöntemi kaldırır mı bilemiyorum.

Yapmanız gereken şu:

* Kayıt defteri düzenleyici açılır, HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/ anahtarına gidilir.
    * MediaBootInstall değeri 1'den 0'a çevrilir.
    * Yönetici olarak bir komut istemcisi açılır, "slmgr /rearm" (tırnaklar olmadan) yazılıp Enter tuşuna basılır.
    * Windows yeniden başlatılır
    * Açıldıktan sonra aktivasyon programı çalıştırılır, ürün anahtarı yazılıp Windows etkinleştirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutercim -- 22 Ocak 2013; 19:11:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.