|
FreeBuds Pro 4, Huawei için yeni bir dönemin başlangıcı olacak
-
-
Huawei sektörün en inovatif markası olabilir.
-
100 db ANC diyorlar
-
Bu kanıya nereden vardınız? Bu zamana kadarki kulaklıklarında A1 çipini kullanıp ancak bunda A2'ye geçebildikleri için mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük merakla beklemek mi :)) aynen bebeğim , huawei in herhangi bir şeyi çin dışında 3-5 kişi belki kimseyi ilgilendirmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelsin Gelsin Freebuds pro kullanıyorum 3 yıl bitti
-
Tasarımları ve sektöre yön vermelerinden dolayı. Çip konusunda engelleri aştıkları an tekrar zirveye yerleşirler. Örneğin katlanır telefonlarda Samsung halen Huawei kalitesine erişemedi. Bir de sektöre yön veren 3e katlanır telefon var. Aslında bu söylediklerimi Huawei kullanmayan anlamaz diyerek bitireyim. Ek olarak adına ABD denilen terör devletini niye korkuttuğunu düşünmek yerterlidir.
Samsung'un ulaşamadığı Huawei'in katlanır cihaz kalitesi ise, lütfen ulaşamasın. Mate XT Ultimate denen cihaz sadece tırnak darbesiyle bile kalıcı hasar alan bir panele sahip mesela. Ayrıca bu Çinliler kükrüyor - gürlüyor katlanır telefon konusunda ama günün sonunda satış rakamları olarak Samsung'un yanına yaklaşamıyorlar. Çinliler gidip kendi pazarlarında (Çin'de) oynasınlar, Global'de kimse yüzlerine bakmıyor.
Kimse derken? Ben bakıyorum. Saatim, telefonum, bilgisayarım Huawei. Tabletim Honor. Diğer telefonum Xiaomi. Şirkete 2 tane BYD Seal U DM-i aldık. Adamlar olmasa bu paralara daha az teknolojik özelliği olan cihazlar, araçlar kullanacaktık. Samsung'u örnek vermişsiniz. Garanti hizmetleri o kadar berbattı ki Tüketici Hakem Heyeti marifeti ile paramı geri almak zorunda kaldığım günden beri Samsung cihaz evime ve iş yerime sokmuyorum.
-
Pro 2 kullanıyorum gayet memnunum bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım,Huawei ürünleri kaliteli oluyor,ön yargılı olmamak lazım.Özelikle lansman zamanları kendi sitesinden takip ederseniz fiyatları daha uygun ve hediyeli oluyor hatta ben kulaklığı aldığım zaman yurt dışı fiyatına denk geliyordu verdikleri bilekliği satınca .Mart gibi çıkarsa almayı düşünürüm.
Kesinlikle öyle. İnsanlar ilginç bir şekilde hala Çin'i 2005'teki taklitçi sıfatıyla görüyor. Köprünün altından çok sular aktı hatta üstünden de, hatta köprü yıkıldı ortada köprü kalmadı.
-
Bu arada ben de de iQOO TWS 2 var, bakalım yarışır mı. İnanılmaz memnunum kulaklıklarımdan.
Merak edenler:
===>tık<===
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 24 Kasım 2024; 4:20:10 >
-
piyasanın içersinde olsan ABD'nin bazı konularda haklı olduğunu görebilirsin amacım ABD'yi savunmak değil bu arada gerçekden bir teror devleti bahsetdiğim şeye gelirsek biz bazen fuarlara falan katılıyoruz ve gördüğümüz şey çinli firmaların yasaklanması çünkü gördükleri ürünün birebir kopyasını yapakdan başka bir işlevleri yok örneğin makine fuarına geliyorlar ürünü başka kunlacılar tarfından dubaiye şipariş etdirip ordan çine bir bakmışsın 1 yıla hopp aynı ürün Huawei ve diğer çin markalarıda aynı şekilde yani bu çinli firmaların savunulacak hiç bir yanları yoksenin teknolojin ile büyür üzerine 3-5 şey katar yada çalar inavosyon diye herşeyi kendine çevirir kendi ürününün çalınmasına sen bile razı gelmezsin işin içersinde başka şeylerde var orası ayrı askeri ve ekonomik şeyler.
-
Evet adamların yaptığı birtakım atılımlar sayesinde daha yeni teknolojiye ulaşılabilirlik imkanımız arttı, bunu kabul ediyorum. Ancak burada konu Huawei... Hani herkes diyor ya "Samsung ve Apple yıllardır aynı kamera tasarımını kullanıyor." diye, ama kimse Huawei'in Mate 30 serisinden beri kullandığı dairesel kamera formatına sesini çıkarmıyor. Birinde kamera adasının kenarında çerçeve oluyor veya birinde adanın ortası gövde rengi ile aynı oluyor ancak sonuç olarak halen dairesel kamera adası formatındalar.
Ayrıca ben de Huawei'in saatini kullanıyorum, ancak yazılımsal anlamda katedilmesi gereken daha çok mesafe var. Keza telefon tarafında da net bir güncelleme vaatleri yok, bu da şüphe oluşturuyor.
Evet bir de olayın bu kısmı var, değindiğiniz için teşekkür ederim. Adamlar ambargo falan da dinlemiyor, delmek için her türlü yola başvurabiliyorlar. Mesela ambargodan sonra çıkan bir Huawei'in telefonuna bakıyorlar ve skHynix marka bellek yongası kullanıldığı görülüyor, oysaki bu da yasaklı firmalar arasında. Benim tahminim kendi döküm makinelerini de ASML'nin makinelerine tersine mühendislik uygularak yapacaklar...
Biz yaptıklarına real olarak şahit oluyoruz mesleğim bilgisayar üzerine benim ama cnc makineler ile ilgili işim ve fuarlara falan katılıyoruz adamlar yamyam gibi para konusunda hiç bir sıkıntıları yok yeterki ürünün potansiyeli olsun herşeyi fotograflamaya falan başlıyorlar siber casusluk üst seviyede adamlar f35'şin kaynak kodlarını bile çaldılar :D döküm işini eninde sonunda çözücekler yeni bir metaryele geçilmediği sürece avrupa yada abd'nin hiç bir şansı yok silikon yerine başka bir şey kullanılırlar belki ama onlarda haketdiler çünkü zamanında ucuz iş gücü diye çinin kaynaklarını insan gücünü sömürdüler Şuan cezasını çekiyorlar.
-
İyi bir fiyatla giriş yapsa da çöksek.
100db ANC çok iyi duruyor. Şöyle hakkıyla ses engelleyen bir kulaklık kullanamadım. Sony, Samsung dahil. Jabra falan zaten çöp.
-
Adam mate xt için dayanıksız yazmış bari youtubede izleseydin dayanıklılık testi videolarindan birisini??
-
Çini ve markalarını teknolojilerini küçümseyenler...
Kaçış yok. Çin ile rekabet etmek mümkün değil. Apple da gün gelir teslim olur. Dünya çapında satılan telefon markalarında En çok satan ilk 10 markanın 7 sin Çine ait. Kalan 2 si de Çine ait olmasa da yine Çin de üretiliyor.
5-10 seneye kalmaz otomobil sektöründe dahi zirveyi görürler. Avrupa ve Abd markaları zaman içinde ya iflas eder yada Çinlilere satılır. Bundan kaçış yok.
-
Belkide çoktan yaptılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Huawei sektörün en inovatif markası olabilir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X