Şimdi Ara

Windows 8'in ülkemiz için geçerli olan yeni fiyat listesi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

iOS kullanıyorum kafam rahat

Windows 8 vs iOS...
    Bence kafan güzel.

• Media center guncellemesinin 9.90$ olacagini okumustum.. yani 17tl etmesi gerekiyor 25tl de nedir.. 8tl 16 gunluk ekmek parasi istanbul halk ekmekte.. parayi kazanmak kolay degil

• 250 liraya lisans satılır :) hahaha kdv yok TÜRK Kazığı var :D

• İmkanı yok satmaz bu ülke için direk fiyatları açıklıyorum;

Win 8 Pro 100 TL

Win8 80 TL

Win8 Pro Pack 25 TL

Win8 Media Center Pack da 2 Tl

veya

Korsan win 8 Pro 4TL

Korsan Win8 4 Tl

Veya Torent Free'!

• 29 tl ye ilk gun yukseltmistim , Cok da memnunum windows 8 den , 8 saniye de bilgisayarin acilip her isleme hazir olmasi bile yeter almak icin.

iyi fiyata aldik ayrica
  • microsot ya fiyatları indir ya da torrent akar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mutercim

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

win7 lisansı olanlar win8 kurarken.lisas alıpta.

win7 kurmadan win8 direk kuramıyorum neden böyle oluyor.

lisasım oldugu halde.

bu lisanslar direk win8 kurulmuyormu.kurdugum zaman bende key gecerli olmuyorda.

Kuruluyor. Kurduktan sonra biraz registry biraz da cmd ile ayar çekmek gerekiyor, ama şimdilik o şekilde kurma konusunda bir problem yok. İleride MS hıyarlık edip bir güncelleme ile bu yöntemi kaldırır mı bilemiyorum.

Yapmanız gereken şu:

* Kayıt defteri düzenleyici açılır, HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/ anahtarına gidilir.
    * MediaBootInstall değeri 1'den 0'a çevrilir.
    * Yönetici olarak bir komut istemcisi açılır, "slmgr /rearm" (tırnaklar olmadan) yazılıp Enter tuşuna basılır.
    * Windows yeniden başlatılır
    * Açıldıktan sonra aktivasyon programı çalıştırılır, ürün anahtarı yazılıp Windows etkinleştirilir.

tsk ederim bir deniyecem kurarken benim için çok sacma oluyordu yok önce win7 kur sonra üstüne win8 kur ugrastırıyordu.

• nasıl ya Windows 8 yüklediktensonra o yükseltme lisansı ile sorunsuzca format atabiliyosunuz

• bu arada Windows 8 çok şekil :SSS

• 79 tl ye yükseltmemi oem satışımı ve nereden alabilirim.

• siz halen korsan w8 kurmadınızmı?
    deneyin bence orjinalinden farkı 539 tl:D

• http://www.vatanbilgisayar.com/%C4%B0%C5%9Fletim%20Sistemi/microsoft-4hr-00057-windows-8-single-language-32-bit-turkce/productdetails.aspx?I_ID=62809
    buradaki fiyat ne oluyor.acaba 31 ocak sonrası bu fiyat 315 tl ye mi yükselecek.öyle ise şimdiden almak 125 tl avantaj sağlamaz mı?

• Windows 8 öncesi lisanslı ürünü olmayan için alınan 29 tl veya 79 tl lik lisansların hiçbir anlamı yok.
    Ancak kurulumda kolaylık sağlar. Yasal tarafında lisans yok sayılıyor. O yüzden eğer önceden lisansınız yoksa boş sevinç yaşamayın.
  • 3 tane key aldım 3 de sorunlu oldu simdi

kurmak için sadece kurdugum bir tek win7 sürümünde gecerli oluyor onun harici baska sürüm kurdugumda olmuyor.

onu sürümü kursam bile win7 ardına win8 kurmak zorunda kalıyorum.

elimdeki keyler direk win8 kurmuyor. çok sacma olmuş.
    elimizde patladı resmen.bunun bir çözümü olmazmı acaba.
  • donanım üreticileri pek memnun değildi satışlardan sanırım lisans ücretini şişirip yeni donanım almaya teşfik etmek istiyorlar

• vatan bilgisayarda satılan 170 tl lik win8 single 32 bit tr olanlar zamlanacak olanlar mı.bunlar OEM mi oluyor?hayır öyle ise zaman az kaldı gidip pahalanmadan almak gerekir.
    valla cevap bekliyorum.

• eee bangır bangır bağırdılar..25 TL'ye (çok basitçe bulunan promosyon kodu ile) yok ben kod aramam dersen 75 TL'ye aylarca sattılar.. 31. Ocaktan sonra 500TL'den daha fazla olacak fiyatı diye de ilan ettiler..o kadar ay, o kadar ucuza indirme sonra da "resmen korsana teşvik ediyorlar " de.. ben katılmıyorum korsana teşvik yorumuna..ortalama 50 TL'ye alan aldı, almayanalar neden almadı?

• korsan akar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.