Silkroad ın sitesinde serverler arasında Giga ismide geçiyor.Bu forumda çok kişinin yeni server beklediği için paylaşmak istediğim.Verildi ise 1 kişinin yazması yeterli.
Verildi bilmem kaç kere....
K bakmayın bilmiorum.....10 gün yoktum evde güncellemelere baktıımda gördüm.Paylaşıyım dedim.Başka arkadasın yazmasına gerek yok.
İnş. gelir ya baya uzun sürdü server açılmayalı umarım en yakın zamanda gelir...
Ha birde şunu söyliyim.Giga ile Gaia karışmış yanlış yazmışlar onun sebebi odur.Boşuna milleti heyecanlandırmaya gerek yok.
Gaia yazacaklarına Giga yazmışlar yani yeni server gelmiyor yazım hatası yapmışlar.
Aaa evet.Hevesim kursağımda kaldı....
Ynlış biLgi xD Rev6'nın Tipik Karışıklıkları ^^ Giga >>> Gaia
Rev6 Olsa Neyse Joymax Yapmıs Hatayı
Hatayı yapan joymax düzeltmeye çalışan rev6.Rev6 bu oyun için çok önemli.Oyundaki bir çok bugdan joymaxi haberdar edip oyunun gelişmesini saglıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: DrilinnK
Hatayı yapan joymax düzeltmeye çalışan rev6.Rev6 bu oyun için çok önemli.Oyundaki bir çok bugdan joymaxi haberdar edip oyunun gelişmesini saglıyo.
Haklısın....
Joymax bugları rev6dan bakarak kaldırıyor
Artık sabır kalmadı apolloda 38 lvl oldum.Çektim preyi peti full sos prot seti sos bowu.Artık gbot fln kasıp gidiyoruz...
rev6 nın hatası değil ki joymax ın hatası artık başlığı değiştirsen? heyecanlandımda geldim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme