Şimdi Ara

yeni gelenlere psp hakkında guncel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 2 gun once bu bolume psp alma hevesiyle geldim arastırdım 3000 kırılmadı dediler slime baktım biraz pahalı baktım baktım sonra

fat fiyatları nelerdir dedim sorunsuzları 180 den 200e kadar aksesuarlarını saymıorum tabi sonra bska bi siteden

baktıgım kadarıyla fat'le slim arasında 32 mb flash bellekle 64 mb flash bellek arasındaki kadar fark var

biraz daha kalın ama bence pspnin ele oturması lazım ve bazı seyler

sırf incelsin die cıkartılmıs ornegin umd disk haznesi kendiliginden deil elle acılıo bence bu spnin teknolojik olmayan dandik bi yapı gibi gorunmesine yol acar gecen gittim teknosaya psp 3000e baktım elimle umd disk acma bolumune baktım tırnakla acılıo sonra içimden keske kendi kendine acılsa dedim sonra fati godum ve sevindim dogrusu

flash bellek farkı konusuna gelince skype sıgmıyor dediler simdi size soruorum hanginizin bilgiayarında skype var ve aktif olarak kullanıyorsunuz msnde kiminle mikrofondan konusuorsunuz.

son olarak unutmusum tv out var slimde 1 kac kere kullanacagım bi ozellik için 100-150 lira vermem dogrusu
    eger tvden oynamak isteseydim ps2 fln alırdım dimi:D

Bence bunları bi düsünün ve sonra psp'nin hangi modelini alacagınıza karar verin :D

hadi hayırlı alısverisler :D

• cok yerinde tespitler :) dun aksam ayni seyleri dusundum.psp oynayacagim zaman nedense elim fat psp ye gidiyor her zaman.
  • tesekkürler arkadasım desteklerinizi bekliyorum bu arada bence elinin fata girmesi eline cok ii oturmasındandır:D
  • bende çok memnunum fat modelinden ama aklımda hep beyaz psp vardı bu denk geldi bunu aldım şimdi birazda para ayırınca psp için slim olan modeli almak istiyorum

yada benim fat psp yi beyaz yapabilirmiyim
  • :D gusel dusunce sana tavsiyem sprey boyayla boya en iyisi ole olur simdi fırçayla kim ugrasacak
  • boya olmazda sticker olabilir

baktımda tuşlar filan siyah kalıyor gene olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR Danger -- 4 Şubat 2009; 19:32:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MR Danger

boya olmazda sticker olabilir

baktımda tuşlar filan siyah kalıyor gene olmuyor

tuş dahil bütün kapakları nette mevcut, satılıyor.
  • link verirmisin
  • arkadaslar o kadar kisi bakmıs bi cvp yazan yok tesekkür eden yok yha neyse ben bunu cıkar icin yapmamıstım zate :D
  • tşkler güzel çalışma
  • saol arkadasım herkese hayırlı arastırmalar ve yardımlasmalar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.