Bildirim
YENİ GOLF ARAÇ TAVANINDA HASAR İNDİRİM NE OLUR ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tavanda en ufak bir hasar bile olsa 2. elde takla atmış muamelesi yapılır değeri çok düşer onun için sağlam bir indirim isteyin aksi taktirde almayın yeni araç isteyin. -
tavani bilmiyorum ancak gemiden indirilirken tamponda cizik gibi ufak tefek hasarlari araclar bile %17 ucuza satiliyor bilginize. -
Tavanda ve kapı ile tavan arasındaki bölgede taş izleri belirgin olanı yükledim resim olarak. Bayi 900 tl indirim yapıyorlar dedi kabul etmedim. 4000 tl indirim ayrıca eğer olmaz ise aracın yenisini istedim. Bayi araç olmadığını ve indirim yapmıyorlar ondan dedi. Bende eğer araç yoksa bir üst modelini aynı fiyata vermek zorundasınız dedim. Volkswagen tedarikcisi bir firmada çalışıyorum almanyaya kadar götürcem bu işi öyle görünüyor.
-
Kardeş ben olsam bu aracı asla almazdım. Terbiyesizliğe bak. Sıfır araç bu şekilde teslim mi edilirmiş. Asla almayın aracı. -
Şu durumda almayacağım aracı yaklaşık 20 gün önce yolladım ben kaporamı beklemedeyim şimdide araç yok diye konuşurlarsa bundan sonraki süreçte nasıl ilerlemek gerek ? -
Kapora dursun. Yeni gelecek araçlardan birini alın. En mantıklısı bu gibi duruyor. Vazgeçerseniz kapora gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 3 Ocak 2013; 19:23:12 > -
En son yapılan indirim 1270 tl. Yeni gelecek araç Mart sonu ondan önce gelecek araç görünmüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bbakirtas
En son yapılan indirim 1270 tl. Yeni gelecek araç Mart sonu ondan önce gelecek araç görünmüyor.
İcinize sinmediyse kesinlikle almayın. Bu verdikleri tamirattan sonraki indirim herhalde. Bence az. Ama adamlar arabayı satacak birini de rahat bulur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: carabiner1
quote:
Orijinalden alıntı: bbakirtas
En son yapılan indirim 1270 tl. Yeni gelecek araç Mart sonu ondan önce gelecek araç görünmüyor.
İcinize sinmediyse kesinlikle almayın. Bu verdikleri tamirattan sonraki indirim herhalde. Bence az. Ama adamlar arabayı satacak birini de rahat bulur.
Tamiratlı indirim değil. Zaten orasına müdahale etme taraftarı da değilim. Araç bulunsa kesinlikle almayacağım bir üst modeli olan comfortline de yok. -
benım arkadasa aynısı olmustu sıfır honda almıstı bu sekılde 7 bin tl indirimle en full honda civic almıstı .. sanırım vw bayıleri bu konuda cok katılar -
Almanızı tavsiye etmem.1500 değil 2500 de olsa tavan hasarı için az.Geçen gün bir konu açmıştım Hasarlı sıfır araç almak başlıklı.
Hasar olarak Araç tırdan bayiye indirilirken ön tampon tırın biryerine çarpıyor ve eziliyor.Kesinlikle değişmesi gerekli.Bana yenisiyle değiştirilip teslim edileceği söylendi.
Aynı Aracı başka bayiler hatasız olarak 57 küsüre veriyordu.Bende 54 teklif ettim.Kabul etmediler.Bin küsür indirim yaparız dediler.Bir gün sonra tekrar aradım araç bir müşteriye ayrıldı dediler.Her malın bir alıcı var sonuçta.
Fakat 2 yıl önce golf araç ararken bir bayi tavan hasarı için 2000 küsür teklif etmişti kabul etmemiştim.Size yapılan indirimin fazlası yapılmalı aslında fakat arçlar yok sattığı ve zam göreceği için başkasına satarız diyorlar.Satıyorlarda. -
Böyle bir durum başımızdan geçti aracımızda boya problemi vardı komple boyanmıştı (tavanı da boyandı) takla atmamasına rağmen bunu sanayideki ustada söylüyordu ama 2.el satarken herkes takla atmış muamelesi yapıyordu vw'e takası götürdük o bile aynı muameleyi çekti boyayanlar oysaki kendileri neyse zor bela fiyatı düşürüp bize güvenen birine piyasa değerinden ucuza satmak zorunda kaldık.Tavan konusunda millet inanılmaz hassas indirim bile yapsalar almayın derim. -
Tavanda sadece ezik varsa boyasiz tamir ettirebilirsiniz. Ama gerek var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz taşıma sırasında yaşanan küçük hasarlı araçlar için VW kendi ekspertizlerine yaptırdığı inceleme neticesinde %1 ve %2 gibi ekstra indirimler uyguluyorlar
Araç stok ekranlarında bizzat kendim gördüm. Araç modeli karşısında da indirim oranı yazıyordu
Maalesef oranları bu şekilde.. (Tabi bu liste Passat ekranı için geçerli)
Bire bir pazarlık ile daha yüksek oranda indirim alınırmı bilemem ama denemeye değer
Ancak bu dönemde hem stoklarda olmayan,
hem sipariş geçildiğinde 2--3 ay teslim süresi verilen
Hem de sürekli alıcısı olan bir araç olan Golf için daha fazlasını vermezler gibime geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlaşıldı , arabayı teslim almaya giderken iki kaporta ustası iki boya ustası bir elektrikçi almak şart oldu -
Volkswagen genel olarak indirim konusunda yapılabilecek bir çok indirimi en sona kadar veriyor bu indirimler size az geliyor olabilir ama satın almadığınız bir araç ve ya teslim almadığınız bir araç için aynı fiyata bir üst donanım ve ya model isteme şansınız maalesef olmuyor, aracı almaktan vazgeçebilirsiniz ve ya o yapılan indirimle aracı alabilirsiniz. Sonuçta ortada bir mağdureyetiniz var bu size bildirilmiş ve sizden habersiz herhangi bir onarım işlemi yapılmamış ve bunun karşılığında uygulanan indirim tutarı tarafınıza iletilmiş. Ben olsam aracı almam, ama yeni gelecek araç içinde fiyat garantisi verilmeyecektir. Araç temin edilebilir, bu kısımda bayinin bölge şefiyle görüşmesi gerekir. Başka araç yok diyip size bunu aldırmaya zorlayamazlar. O araçta bundan sonraki müşterilerine o hasarın bildirilerek ve indirimi uygulanarak ( Yani müşterinin kendisinin isteye isteye alması ) söz konusudur. Tahminim %2 nefaset indirimi verilmiş araç için. Bunun dışında bayi kendi kar marjından aldığı parayı %1 onuda sıfırlayıp verebilir daha fazlasını veremez zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X