Şimdi Ara

Yeni GOLF geliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    golf v kadar hatta ondan çirkin olurcaksa çıkmasın zaten
  • Dün Otokur'a gittim.Satış temsiLcisi yeni goLfün şubat mart gibi bekLedikLerini söyLedi.Ayrıca şuan için 1.4 TSI midLine+ESP yokmuş.Comfort var.EyLüL de sipariş aLıp ekimin 2. haftası getirtiririm dedi kaLsın dedim.
  • Hocam nasıl spy foto yok, belli baslı alman dergilerine bakın hepsinde var fotoları.
    zaten cokta bi degişiklik yok araçta golf vı degilde golf 5.5 gibi....

quote:

Orjinalden alıntı: liarda

Daha ortada spy fotolarda yok ama bir sürü render var bu kadar erken geleceğini bilmiyordum.
  • Hemen gelsin fazla gecikmesin
  • tipini geçtimde motor seçenekleri ne olacak merak ediyorum özellikle de hibrit olacakmı?
  • yok kardeşım 2001 lerdekı o eskı kasa gıbı olmuyor ben begenmıyorum sahsen yenı kasasını ve cıkacak olanda gozume ıyı gozukmedı efsaneden yıyor oda
  • Vw başlığında böyle bir konu mevcut
    http://forum.donanimhaber.com/m_23880696/tm.htm
  • zaten golf ismiyle götürüyo albenisi kalmadı son kasa ve makyajıyla beraber...
  • Görüşüne saygı duyarım ama direk karalamak hiçte doğru bir davranış olmaz.Sahibi olduğum için söylemiyorum ama gerçekten alman kalitesi diyebiliyorsunuz.Motorundan tutun yoltutuşuna kadar sınıfında alınabilecek en iyi arabalardan biridir.Nede olsa almanların halk arabası
    Şeklini beğenip beğenmemek mavi iyi kırmızı kötü demek gibi oluyor.Tamam belki çok keskin hatları yok , muhafazakar çizgilere sahip bir araç.Ama yapmayın Allah aşkına hiçte fena bir görüntüsü yok hatta aracıma her baktığımda dönüp bir daha bakasım geliyor.
    Ben kim ne derse desin Golfümü çok seviyorum
  • daha oncede forumda bu konu cok tartişildi arkadaşlar.
    ozman da edindigim bilgileri dilem getirmiştim.
    buyuk bir deişiklik beklenmiyor.makyaj gibi bişey olacak yeni golf diye.
    ozmanlar bize agustos gibi denmişti(tahmini) bugun hurriyet gazetesinde okudum ki zaten yukarida arkadaş vermiş ekim ayinda gelecegi açıklandi.

dolaşan resimler içinden sanırım mavimsi olan gibi bişey gelecek.(tahmın tabii :)

Yeni GOLF geliyor mu?

Yeni GOLF geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrmann -- 19 Temmuz 2008; 0:21:03 >

• Golf makyaj bile yemeden nasıl yeni jenerasyon geliyor anlamış değilim
    Gelecek olan yine golf5 olarak ağır makyajlı şekilde gelmesin sakın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

fotografin ustunde "Illustration" yaziyo ama?

hocam ben golfü değil de SBH-3002 yi merak ettim açıkçası
  • subaru bu kasayla olayı tamamen değiştirdi
    vw golfte sakin çizgiden çıkıp daha hırçın bişeyler yapması gerekir

Yeni GOLF geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 19 Temmuz 2008; 10:36:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.