Bildirim
Yeni GOLF geliyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yep yep ekimde geliyor, hatta passat da geliyor. -
Bi gelemedi şu araba yawquote:
Orijinalden alıntı: yat_uyu
yep yep ekimde geliyor, hatta passat da geliyor. -
Ekim'de gelecek hala nasıl bir şey çıkacak belli değil, bir sürü farklı araç dolaşıyor nette..quote:
Orijinalden alıntı: heLLWeapon
Bi gelemedi şu araba yaw
Alıntıları Göster -
Haziran olmadan gelicke diye biliyorum 7-8 ayı olması lazım rahatquote:
Orijinalden alıntı: rainyday
Ekim'de gelecek hala nasıl bir şey çıkacak belli değil, bir sürü farklı araç dolaşıyor nette..
Alıntıları Göster -
Bir an önce gelsin artık fotosoplardan da bıktık.quote:
Orijinalden alıntı: heLLWeapon
Bi gelemedi şu araba yaw
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: gizemli35
Bir an önce gelsin artık fotosoplardan da bıktık.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gizemli35
-
Yakında gelicek evet ekim diye biliyorum bendequote:
Alıntıları Göster -
Eylül de tanıtılacak diye duydum bende.Daha var yani.quote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
Yakında gelicek evet ekim diye biliyorum bende
Alıntıları Göster -
Eylül ekim gibi gelecek demekquote:
Eylül de tanıtılacak diye duydum bende.Daha var yani.
Alıntıları Göster
vay anasına o kadar yakınmı?
ilk gördüğüm yeni kasa golfü hiç unutmam
muğla-dalyanda görmüştüm
siyah renk
peehh...zaman ne çabuk geçiyor
bakalım en yeni kasayı nerede ne zaman görecez -
quote:
Orijinalden alıntı: giza
Eylül ekim gibi gelecek demek
vay anasına o kadar yakınmı?
ilk gördüğüm yeni kasa golfü hiç unutmam
muğla-dalyanda görmüştüm
siyah renk
peehh...zaman ne çabuk geçiyor
bakalım en yeni kasayı nerede ne zaman görecez
Alıntıları Göster
bu olabilirmi?
-
fotografin ustunde "Illustration" yaziyo ama?quote:
Orijinalden alıntı: giza
bu olabilirmi?
Alıntıları Göster
-
ya bıktım ben bu hayattan her şeyin yenisi gelmek zorunda mı ya bu ne hız.pc donanım öyle araba öyle elektronik öyle bıktımmmmmı -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPEREN A.
ya bıktım ben bu hayattan her şeyin yenisi gelmek zorunda mı ya bu ne hız.pc donanım öyle araba öyle elektronik öyle bıktımmmmmıquote:
Orjinalden alıntı: stonegiant
ya bıktım ben bu hayattan her şeyin yenisi gelmek zorunda mı ya bu ne hız.pc donanım öyle araba öyle elektronik öyle bıktımmmmmı
Hatun desen öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: BaRiS
fotografin ustunde "Illustration" yaziyo ama?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bulker
muhtemelen bu resimde montaj
ama
internette dolaşan resimlerden bi tanesi gerçek -
Daha ortada spy fotolarda yok ama bir sürü render var bu kadar erken geleceğini bilmiyordum.quote:
Orijinalden alıntı: gizaquote:
Orjinalden alıntı: bulker
muhtemelen bu resimde montaj
ama
internette dolaşan resimlerden bi tanesi gerçek
Alıntıları Göster -
Eylülde çıksa bile 2009 mart'ından önce Doğuş bu arabayı getirmez ilk önce elinde kalmış bayat malları millete iteklemesi lazım. Önce % 10 zam yapıp sonra % 5 indirim yapar(bakınız : güncel fiyat tablolarına , sitesinde açıkladı bile) bizimkiler de kovaya balıklama atlar.quote:
Orijinalden alıntı: Sparkling
Daha ortada spy fotolarda yok ama bir sürü render var bu kadar erken geleceğini bilmiyordum.
Alıntıları Göster -
2009 başında gelecek diye biliyorum vw'in yönetim kurulu başkanı söylemişti gazetede, ilk önce sricco ve tiguan satışa sunulacak, ve temmuz ayında ön satışlar başlanacak, 2010 yılına kadar da tüm vw modelleri yenilenmiş olacak dedi. golf ise 2009 yılında satışa sunulacak bundada en önemli etken lokasyon sorunudur demişti..quote:
Orijinalden alıntı: Umit
Eylülde çıksa bile 2009 mart'ından önce Doğuş bu arabayı getirmez ilk önce elinde kalmış bayat malları millete iteklemesi lazım. Önce % 10 zam yapıp sonra % 5 indirim yapar(bakınız : güncel fiyat tablolarına , sitesinde açıkladı bile) bizimkiler de kovaya balıklama atlar.
Alıntıları Göster
ayrıca golf 6 paris motor showda tanıtılacak!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 18 Temmuz 2008; 19:08:14 >
-
Avrupa'nın en büyük otomotiv üretici olan Volkswagen AG, en çok satan modellerinden biri olan Golf'ün yüzünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni jenerasyon Golf ekim ayında görücüye çıkacak.quote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
2009 başında gelecek diye biliyorum vw'in yönetim kurulu başkanı söylemişti gazetede, ilk önce sricco ve tiguan satışa sunulacak, ve temmuz ayında ön satışlar başlanacak, 2010 yılına kadar da tüm vw modelleri yenilenmiş olacak dedi. golf ise 2009 yılında satışa sunulacak bundada en önemli etken lokasyon sorunudur demişti..
ayrıca golf 6 paris motor showda tanıtılacak!
Alıntıları Göster
Volkswagen CEO'su Martin Winterkorn, yeni Golf ve Passat'ın yenilenmiş hali ile üstün bir satış başarısı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.
Golf'ün yeni versiyonunun eskisinin satışlarını geçmesini beklediğini kaydeden Winterkorn, ayrıca Tiguan, Passat CC ve Scirocco modellerinin de toplam satışlara önemli bir katkı yapacağını ifade etti.
Yeni jenerasyon Golf'ün ekim ayında piyasada olacağını belirten Winterkorn, 2009 için 600 binlik satış hedefi koyduklarını söyledi. Golf'un şimdiki versiyonu 2007 yılında 586 bin adet satılmıştı.
Volkswagen önümüzdeki üç yıl içerisinde 12 yeni modeli piyasaya sürmeyi ve satışlarını 6.2 milyondan 8 milyona yükseltmeyi amaçlıyor.
kaynak
-
şu kasayı yenilesinler artık yahu...ısıtıp ısıtıp makyajlayıp milletin önüne koymasınlar....quote:
Orijinalden alıntı: GRANDE
Avrupa'nın en büyük otomotiv üretici olan Volkswagen AG, en çok satan modellerinden biri olan Golf'ün yüzünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni jenerasyon Golf ekim ayında görücüye çıkacak.
Volkswagen CEO'su Martin Winterkorn, yeni Golf ve Passat'ın yenilenmiş hali ile üstün bir satış başarısı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.
Golf'ün yeni versiyonunun eskisinin satışlarını geçmesini beklediğini kaydeden Winterkorn, ayrıca Tiguan, Passat CC ve Scirocco modellerinin de toplam satışlara önemli bir katkı yapacağını ifade etti.
Yeni jenerasyon Golf'ün ekim ayında piyasada olacağını belirten Winterkorn, 2009 için 600 binlik satış hedefi koyduklarını söyledi. Golf'un şimdiki versiyonu 2007 yılında 586 bin adet satılmıştı.
Volkswagen önümüzdeki üç yıl içerisinde 12 yeni modeli piyasaya sürmeyi ve satışlarını 6.2 milyondan 8 milyona yükseltmeyi amaçlıyor.
kaynak
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- yatak vuran araba ne kadar gider
- marşpiyel tamiri fiyatı /2024
- 1.6 motor ne demek
- linea airbag arızası kılavuza bakın
- motul 8100 x-clean efe 5w30 yorumları
- dacia duster 2022 fiyat listesi
- togg servis ağı
- skoda 2022
- volkswagen tayron
- mg 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X