Şimdi Ara

Yeni GOLF geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir habere göre yeni golf ekim ayında satışa çıkıyormuş, doğru mudur acaba hala çıkacak olan kasa kesinleşmedi mi?

• yep yep ekimde geliyor, hatta passat da geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yat_uyu

yep yep ekimde geliyor, hatta passat da geliyor.
    Bi gelemedi şu araba yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

Bi gelemedi şu araba yaw

Alıntıları Göster
    Ekim'de gelecek hala nasıl bir şey çıkacak belli değil, bir sürü farklı araç dolaşıyor nette..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainyday

Ekim'de gelecek hala nasıl bir şey çıkacak belli değil, bir sürü farklı araç dolaşıyor nette..

Alıntıları Göster
    Haziran olmadan gelicke diye biliyorum 7-8 ayı olması lazım rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

Bi gelemedi şu araba yaw

Alıntıları Göster
    Bir an önce gelsin artık fotosoplardan da bıktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemli35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gizemli35

• quote:

Alıntıları Göster
    Yakında gelicek evet ekim diye biliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Yakında gelicek evet ekim diye biliyorum bende

Alıntıları Göster
    Eylül de tanıtılacak diye duydum bende.Daha var yani.
  • quote:

Eylül de tanıtılacak diye duydum bende.Daha var yani.

Alıntıları Göster
    Eylül ekim gibi gelecek demek
    vay anasına o kadar yakınmı?

ilk gördüğüm yeni kasa golfü hiç unutmam
    muğla-dalyanda görmüştüm
    siyah renk

peehh...zaman ne çabuk geçiyor
    bakalım en yeni kasayı nerede ne zaman görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: giza

Eylül ekim gibi gelecek demek
    vay anasına o kadar yakınmı?

ilk gördüğüm yeni kasa golfü hiç unutmam
    muğla-dalyanda görmüştüm
    siyah renk

peehh...zaman ne çabuk geçiyor
    bakalım en yeni kasayı nerede ne zaman görecez

Alıntıları Göster

bu olabilirmi?

• quote:

bu olabilirmi?

Alıntıları Göster
    fotografin ustunde "Illustration" yaziyo ama?

• ya bıktım ben bu hayattan her şeyin yenisi gelmek zorunda mı ya bu ne hız.pc donanım öyle araba öyle elektronik öyle bıktımmmmmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

ya bıktım ben bu hayattan her şeyin yenisi gelmek zorunda mı ya bu ne hız.pc donanım öyle araba öyle elektronik öyle bıktımmmmmı
    quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

ya bıktım ben bu hayattan her şeyin yenisi gelmek zorunda mı ya bu ne hız.pc donanım öyle araba öyle elektronik öyle bıktımmmmmı

Hatun desen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bulker

muhtemelen bu resimde montaj
    ama
    internette dolaşan resimlerden bi tanesi gerçek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bulker

muhtemelen bu resimde montaj
    ama
    internette dolaşan resimlerden bi tanesi gerçek

Alıntıları Göster
    Daha ortada spy fotolarda yok ama bir sürü render var bu kadar erken geleceğini bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Daha ortada spy fotolarda yok ama bir sürü render var bu kadar erken geleceğini bilmiyordum.

Alıntıları Göster
    Eylülde çıksa bile 2009 mart'ından önce Doğuş bu arabayı getirmez ilk önce elinde kalmış bayat malları millete iteklemesi lazım. Önce % 10 zam yapıp sonra % 5 indirim yapar(bakınız : güncel fiyat tablolarına , sitesinde açıkladı bile) bizimkiler de kovaya balıklama atlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit

Eylülde çıksa bile 2009 mart'ından önce Doğuş bu arabayı getirmez ilk önce elinde kalmış bayat malları millete iteklemesi lazım. Önce % 10 zam yapıp sonra % 5 indirim yapar(bakınız : güncel fiyat tablolarına , sitesinde açıkladı bile) bizimkiler de kovaya balıklama atlar.

Alıntıları Göster
    2009 başında gelecek diye biliyorum vw'in yönetim kurulu başkanı söylemişti gazetede, ilk önce sricco ve tiguan satışa sunulacak, ve temmuz ayında ön satışlar başlanacak, 2010 yılına kadar da tüm vw modelleri yenilenmiş olacak dedi. golf ise 2009 yılında satışa sunulacak bundada en önemli etken lokasyon sorunudur demişti..

ayrıca golf 6 paris motor showda tanıtılacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 18 Temmuz 2008; 19:08:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

2009 başında gelecek diye biliyorum vw'in yönetim kurulu başkanı söylemişti gazetede, ilk önce sricco ve tiguan satışa sunulacak, ve temmuz ayında ön satışlar başlanacak, 2010 yılına kadar da tüm vw modelleri yenilenmiş olacak dedi. golf ise 2009 yılında satışa sunulacak bundada en önemli etken lokasyon sorunudur demişti..

ayrıca golf 6 paris motor showda tanıtılacak!

Alıntıları Göster
    Avrupa'nın en büyük otomotiv üretici olan Volkswagen AG, en çok satan modellerinden biri olan Golf'ün yüzünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni jenerasyon Golf ekim ayında görücüye çıkacak.

Volkswagen CEO'su Martin Winterkorn, yeni Golf ve Passat'ın yenilenmiş hali ile üstün bir satış başarısı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Golf'ün yeni versiyonunun eskisinin satışlarını geçmesini beklediğini kaydeden Winterkorn, ayrıca Tiguan, Passat CC ve Scirocco modellerinin de toplam satışlara önemli bir katkı yapacağını ifade etti.

Yeni jenerasyon Golf'ün ekim ayında piyasada olacağını belirten Winterkorn, 2009 için 600 binlik satış hedefi koyduklarını söyledi. Golf'un şimdiki versiyonu 2007 yılında 586 bin adet satılmıştı.

Volkswagen önümüzdeki üç yıl içerisinde 12 yeni modeli piyasaya sürmeyi ve satışlarını 6.2 milyondan 8 milyona yükseltmeyi amaçlıyor.

kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: GRANDE

Avrupa'nın en büyük otomotiv üretici olan Volkswagen AG, en çok satan modellerinden biri olan Golf'ün yüzünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni jenerasyon Golf ekim ayında görücüye çıkacak.

Volkswagen CEO'su Martin Winterkorn, yeni Golf ve Passat'ın yenilenmiş hali ile üstün bir satış başarısı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Golf'ün yeni versiyonunun eskisinin satışlarını geçmesini beklediğini kaydeden Winterkorn, ayrıca Tiguan, Passat CC ve Scirocco modellerinin de toplam satışlara önemli bir katkı yapacağını ifade etti.

Yeni jenerasyon Golf'ün ekim ayında piyasada olacağını belirten Winterkorn, 2009 için 600 binlik satış hedefi koyduklarını söyledi. Golf'un şimdiki versiyonu 2007 yılında 586 bin adet satılmıştı.

Volkswagen önümüzdeki üç yıl içerisinde 12 yeni modeli piyasaya sürmeyi ve satışlarını 6.2 milyondan 8 milyona yükseltmeyi amaçlıyor.

kaynak

Alıntıları Göster
    şu kasayı yenilesinler artık yahu...ısıtıp ısıtıp makyajlayıp milletin önüne koymasınlar....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.