160lık tsi TypR'ı roll'da yer dedim hiç ses çıkmadı dogru dürüst
Ruyalarina karismak istemedigim icin mudahale etmiyorum sevgili arkadasim
Güzel güzel kur düşlerini sen
İşte bu!
Hadi Go on
süper akşam akşam hiç güleceğim yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: GKHN_93
yüzbini ben sana vereyim sen benim iti bul getir
buda bizim arkadasin GTI si bayiden almaya gittigimiz an dandik iphone la buda kaliteli fotoraf makinesi ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Eylül 2009; 20:57:27 >
tayyar eudm değilde jdm olması lazım
jantlar haddinden büyük 17 çok daha iyi gözüküyo
Kırmızı renkse işler değişir
ulan bi hafta kaybolduk kavga çıkmaz olmuş
demek ki problem ne fake'ler ne de yöneticilerin tutumuymuş. esas problem sanırım benim.
kavga çıkartacak olursak;
bence golf gti çok full güzel bir araç hatta içinin apollo 11'le platform kardeşi ve %69 ortak parça kullanıldığını iddia edenler bile mevcut ama ben olsam octavia rs alırdım. hem dizel az yakar mazotu. devirler sizin olsun torkumla evimi çekerim gittiğim yerde otele para vermem.
valla tayyarı yer yutar bilemem ama gti dediğin öyle kola kutusu kadar silindir hacmine sahip olmaz..utanmasalar çim biçme motoru koyacaklar
gti dediğin babalar gibi.. min 2.0 lt olur min 200 hb olur
işte o zaman dikiz aynasında "GTI" yazısı gören type-r şöförü soğuk bi ter döker
1.4 lt-160 hb gti'mış...pehhhh
alın adam gibi 2.0 lt tsi-210 hp gti görün, gözünün gönlünüz açılşın
2.0 araçlar vergi canavarı biliyorsunuz 1.4 gti olmasa da kötü değil vergisi daha az ve halen ötv indiriminden faydalanıyor politika bu düşük hacim az vergi
valla ötv kdv bilmen ne v hesabı yapıyorsak( ben yapıyorum ve bundan dolayı binmiyorum ) gti a binmeyeceksin...hem gti olsun hem vergisi az olsun hem az yaksın hem çok kaçsın...oooo bulursanız banada getirin
Dün istinyede gördüm yeni kasa gti. Daha tr'ye gelmedi diye biliyordum. Eleman modifiye edip gti görünümü vermiş sandım ilk başta ama inceleyince gördüm ki öz be öz gti :) 3 kapı ve siyahtı ayrıca doğuş oto plakalığı vardı. Baya şık duruyor araç ama 70000'den fazla verilmez bence
sirocco daha mantıklı değil mi?
type-r da devirleri çevirmek var
Gti de dsg var arkana yaslanıp konfor çekmek var
Bu arada biri uzun uzun yazmış focus st'den bahsetmiş Herkes bilir 5. vites 'i hani discoveryde yayınlanırdı orda 7 araba seçmişerdi bu sınıfta son ikisi golf gti ve focus st 'idi sonuç olarak ise golfü seçmişlerdiki bende olsam golfü seçerim ve golf gti benim hayalim yaşım 16 daha inş alırım ilerde ama bence denildiği gibi focus st golf gti yer bitirir değil ha birde civic type-r var ikisini karşılaştırmak mantıksız geliyor bana bir laf var dı Sen alırsın Type-r kullanırsın gaz pedalını , Ben alırım Golf Gti Kullanırım arabayı
Almanya'nın Wolfsburg kentinde meydana gelen trafik kazasında korkunç görüntüler ortaya çıktı.
19 yaşındaki bir genç iki arkadaşıyla birlikte hız kurbanı oldu. Saatte 140 kilometre hızla giden araç yol kenarında bir ağaca çarptı.
Kaza sonunda arabanın kapısı sanki ağaca çiviyle çakılmış gibi görünüyor. Ortadan ikiye ayrılan otomobilin sadece tekerlek kısmı kaza yerinde görülüyor. Kazada 19 yaşındaki genç ve iki arkadaşı hayatlarını kaybetti.
Kaza kayıtlara bir kaza olarak geçti ama aslında genç trafik kurallarına uymamanın bedelini kendisine ve arkadaşlarına çok pahalıya ödetti.