Şimdi Ara

YENİ GOLF SİPARİŞİ VERİLDİ 86.250 TL (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

86 bin vercem 4,5 ay beklicem abooo :) bide golf. Wv ye harbiden Türkiye'de premium olarak bakıyorlar :S biz sattık e270 cdi gırtlak dolusu valla beles vermisiz :D o paraya ne mersolar ne BMW Ler var

+1
    O paraya 2006-2007 model dizel e220 filan alinirdi ikinci el.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki parayi bol bulunca cope bu sekilde atiliyormus.ne diyelim gecmis olsun , allah tez zamanda sifa versin insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  YENİ GOLF SİPARİŞİ VERİLDİ 86.250 TL
  • Tam bir otoban faresi
  • Araç alacak adama hayırlı olsun,herkes neyi beğeniyorsa onu alır.
    Millete akıl vermek bize düşmez,150bine de golf alabilir insan,herkesin aklı fikri kendine.
    Buradaki asıl mevzu 1 nisan olayı.
    Ergenlerle zaten başa çıkamıyoruz,bir de bu şaka gelirse bugünü komple çöpe attık demektir.
  • biz de 6 ay 36250tlye sifir golf almistik, fiyata bak saka gibi valla, aracim lpg ile de tdi motordan daha az yakiyor ustelik

• şakaysa çok komik gerçekten

gerçekse hayırlı olsun.

mantıklı düşününce o paraya altın kaplama dahi olsa ben o parayı vermezdim.
  • 1 nisan.....

the bomb has been planted...
  • Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki, D sınıfı araçların fiyatları zaten bu seviyelerde, normal.
  • 1 nisan şakası herhalde. şaka değilsede hayırlı olsun.ama ben olsam o paralara başka bir arac alırdım.
  • Almanlar bunu duysa keyiflenirlerdi bence :)

WV çıtayı yükseltti artık bende bu ay sipariş verecem tüplü Honda CİVİC alıyorum full donanım 70000 tl 3 ay beklemesiz hediye olarakda bagaj havuzu istedim

• Aman allahım!!! Hayırlı olsun. Ama o fiyata neler kaçırdığınızı bir bilseniz

• Git 2.el az kullanılmış araç al, bmw mercedes, audi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 1 Nisan 2013; 9:45:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

1 sene binin arabaya, 20 bin kilometreyi devirmediğiniz sürece 90 bin liraya aracınıza talibim

40 bin'i devirmezsen 2.sene 95 vereyim.

50 bin de 100 bin
  • O paraya kameralarin onunde benzin dokup yaksaydin daha mantikli olurdu.en azindan havan olur.artik bize hayirli olsun demek duser.

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Herkese iyi geceler, dün (pazar günü) kartal doğuş otada 1.6 tdi dsg highline golf siparişimi vermiş bulunuyorum. Araçta opsiyonel olarak sürüş paketi, kış paketi, ısıtmalı deri koltuklar, u led, sunroof, geri görüş kamerası, spor süspansiyon vs hemen hemen alınabilecek her opsiyon bulunmakta. 4 yıl uzatılmış garanti de aldım.
    Çok uzun pazarlık sonucu çok çok iyi bir fiyata anlaştık ve 86.250 tl ye imza attım. Araç 4.5 ay sonra teslim edilecek. Fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah Kazadan korusun

Bizde Ankara'da tam ismini hatırlamıyorum, vw bayisine gittiğimizde caravelle modelini sormuştuk 2 ay sıra beklemeniz gerek demişlerdi. Ama ciddi düşünmediğimiz için ayrıntıları konuşmamıştık. Allah nasip ederse bu yıl almayı düşünüyoruz.

Bu sipariş süreci nasıl işliyor merak ediyorum. Mesela araç için diyelim 2 ay süre veriyorlar bunun üstüne opsiyon özellik eklersek bu süre artıyor mu?

Birde aracın parasını yatırıp öyle mi bekleniyor?
    Yoksa gelince mi ödeniyor?

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Hayırlı uğurlu olsun hocam.

O paraya alınabilecek en iyi aracı almışsınız.

Parasının hakkını kuruşu kuruşuna verecek bir araç.

Güle güle kullanın.

hocam foruma tecavuz ettiniz tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Varsın 15bin km de olsun şu varken;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2010-model-c180-amg-15.000-kmde-boyasiz-cam-tavan-119799860/detay

gidip 86bini golfe vermek...
    Umarım şakadır

Hocam deli gibi benzin yakar o araç

Golf ise az yakar

• Kardeş ne yaptın sen?Umarım pişman olmadan iyi ki vermişim bu parayı diyerek binersin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.