Şimdi Ara

YENİ GOLF SİPARİŞİ VERİLDİ 86.250 TL (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
9.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rst78

Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki, D sınıfı araçların fiyatları zaten bu seviyelerde, normal.

?
  • Valla super fiyat. 80 bine baz donanim paketli dacia logani zorla aliyoruz, 86 bin cok uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler 86 bin golf almak normal birinin yapabileceği bişey deyil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Almanlar bunu duysa keyiflenirlerdi bence :)

WV çıtayı yükseltti artık bende bu ay sipariş verecem tüplü Honda CİVİC alıyorum full donanım 70000 tl 3 ay beklemesiz hediye olarakda bagaj havuzu istedim

Ful donanım 55 bin olmasın...
  • Arabada herşey var ama motor yok.
  • Hayırlı olsun. Arabada portifikül filtresi ve adaftif far var mı?

• golfun en pahalısı 72 bin tl sunroof +boya+aksesurala 76 bine alınabilir. şaka olduğu belli ama 76 bine falan bu aracı gerçektende alan varmıdır acaba merak ettim :)
  • D segmentinin en iyi aracı bedava bu fiyat 1 sene sonra ikinci elde en az 90 bin liraya Sahibinden.com da ilanda Türkiye de tek Full+Full+Full=Golf+Prestij

• quote:

Orijinalden alıntı: s2to

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72793598&p=1#72793598

Harlem shake videosu çekilince araba alınamıyor mu? Benim facebook profil resimlerinde elde vileda yer silerken fotoğrafım var ama üç tane de arabam var, nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Arabada herşey var ama motor yok.

Sonuçta halk arabası 600 bin km.kullanacaksınız tamirci yüzü görmeyeceksiniz...Performans isterseniz s2000 binmek lazım...
  • Geçen bir başlık vardı..Patronumun işleri bozuldu, mersedesi sattı, golf almak zorunda kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahun -- 1 Nisan 2013; 11:52:07 >
  • 86 bin tl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

Harlem shake videosu çekilince araba alınamıyor mu? Benim facebook profil resimlerinde elde vileda yer silerken fotoğrafım var ama üç tane de arabam var, nasıl olacak?

Adamın fakesi geldi 3arabanın olması liseli olduğunu değiştirmez

• Moral83 den 100e yükselmiştir o zaman. Ne diyelim hayırlı olsun..
  • basligi yalis acmissin. herkes yeni golfu 45bin tl diye biliyor. en fullu + full opsiyonel diye ekleme yapmanda fayda var. arabadan anliyan var anlamıyan var.
    kulandigin zamanda mesajlarini gormek isteriz. merakla bekliyorum. aldigin arabanin tek bir kötulugu var (bana gore) satarken musterisini bulmakta biraz zorlanirsin. bunun hastasi uc bes fazla verip sıfır ıster. hastasi olmyan fullunu almaz zaten. isim geregi transporter kulanicisiyim 10 yillik. 3 kere yeniledim. 2005 - 2009 - 2011. nezaman satin alssam yada servise gitsem hep golflere gider bir bakarim incelerim aklim kalir. muthis bir secim. kazasiz belasiz gule gule kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 1 Nisan 2013; 12:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Herkese iyi geceler, dün (pazar günü) kartal doğuş otada 1.6 tdi dsg highline golf siparişimi vermiş bulunuyorum. Araçta opsiyonel olarak sürüş paketi, kış paketi, ısıtmalı deri koltuklar, u led, sunroof, geri görüş kamerası, spor süspansiyon vs hemen hemen alınabilecek her opsiyon bulunmakta. 4 yıl uzatılmış garanti de aldım.
    Çok uzun pazarlık sonucu çok çok iyi bir fiyata anlaştık ve 86.250 tl ye imza attım. Araç 4.5 ay sonra teslim edilecek. Fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Boyle bir konu bu forumda acikmaz

Hangi bayiden fiyat aldiniz

• Yuh inanamıyorum size. 86 bin tl tam 86.
    2012 son ayında s60 dizel donanımlı aldık arkadaşa, trink diye saydık nakit parayı tam 82.000tl ye.
    Bu paralar golfe verilir mi nasıl yaparsınız bunu.
    Benim aracım da VW, bende seviyorum VW'yi ama bu paralara ne arabalar var. 2008-2009 A5 var tertemiz.

Neyse kazasız belasız kullanın inşallah diyelim de, yanlış anlaşılmasın.
    Ben sadece saçma buldum. AMG A serisi var, M paket 1.16 var, varda var ya.

Dipnot:
    Sazan mıyız acaab? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 1 Nisan 2013; 12:17:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

Adamın fakesi geldi 3arabanın olması liseli olduğunu değiştirmez

Liseli değilim ben.

• 1 Nisan bayağı bereketli geçmiş başlıktan anlaşıldığı kadarıyla.
  • 1 Nisan.

Keşke gerçek olsa(ydı) bu konu.

Golf candır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.