Şimdi Ara

YENİ GOLF SİPARİŞİ VERİLDİ 86.250 TL (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
9.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sipariş verildiyse bize hayırlı olsun demek düşer. Araç güzel. Fiyat konusunda yorum yapmayacağım herkesin beklentisi farklıdır...
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmeler inşallah.

iyi para bir ev parası zenginliğin gözü kör olsun ama 1 nisan şakası olduğuda muhtemel..
  • Bariz 1 nisan şakası oldugu belli ve işin komiği 1 nisan oldugunu bilenlerde gayet normal yorum yapmaları. Demekki anlaşmışlar aralarında çakallar
  • Hayırlı Olsun bende sıfır polo aldım 75 bin liraya
  • Bitmek bilmez bir 4-5 ay sizi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

1 sene binin arabaya, 20 bin kilometreyi devirmediğiniz sürece 90 bin liraya aracınıza talibim

Biraz malım diyorsun yani

• ya yuh ya 40 binlik arabaya 90 bin vermek nasıl mantıkdır ya anlamıyorum sizi
  • yazık olmuş
  • karla satabilir diyenler belki doğrudur ama 80 bine ikinci el araba almak aptallık değil de nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

Orijinalden alıntı: s2to

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72793598&p=1#72793598

Harlem shake videosu çekilince araba alınamıyor mu? Benim facebook profil resimlerinde elde vileda yer silerken fotoğrafım var ama üç tane de arabam var, nasıl olacak?

Ruhsatlı mı ruhsatsız mı ?

Ruhsatsızları da sayarsan 10 oluyor.

Hepsine 86250 tl çalışır.

Köpekler ve barbekü dahil.

• Araştırdım tüm VW bayilerine sordum 86 250 satılmak üzere kapora alınmış tek bir Golf yok...

Bu kesinlikle 1 Nisan şakası..

Olay bitmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Hayırlı Olsun bende sıfır polo aldım 75 bin liraya

Grand Polo mu...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahun

quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Hayırlı Olsun bende sıfır polo aldım 75 bin liraya

Grand Polo mu...?

not: Tamirciler arasında Golf e takılan isim, GrandPolo
  • Gidipte golfe 90 bin veren adamın aklından şüphe duyarım. İnş 1 nisan şakasıdır
  • Ne güldüm ya okadar parayı VW'ye vermek :D :D Bırak VW ye 86 bin vermek 26 bin bile vermem. 99 Bine full gırtlak dolu AMG paket A kasa Mercedes veriyorlar.. Hadi pazarlık edersin 94 - 95 e alırsın, bazen güzel indirimler oluyor Mercedeste..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Ne güldüm ya okadar parayı VW'ye vermek :D :D Bırak VW ye 86 bin vermek 26 bin bile vermem. 99 Bine full gırtlak dolu AMG paket A kasa Mercedes veriyorlar.. Hadi pazarlık edersin 94 - 95 e alırsın, bazen güzel indirimler oluyor Mercedeste..

Mersedes aldım dersin...Satarkende adam gibi satarsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahun

quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Ne güldüm ya okadar parayı VW'ye vermek :D :D Bırak VW ye 86 bin vermek 26 bin bile vermem. 99 Bine full gırtlak dolu AMG paket A kasa Mercedes veriyorlar.. Hadi pazarlık edersin 94 - 95 e alırsın, bazen güzel indirimler oluyor Mercedeste..

Mersedes aldım dersin...Satarkende adam gibi satarsın....

Kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Herkese iyi geceler, dün (pazar günü) kartal doğuş otada 1.6 tdi dsg highline golf siparişimi vermiş bulunuyorum. Araçta opsiyonel olarak sürüş paketi, kış paketi, ısıtmalı deri koltuklar, u led, sunroof, geri görüş kamerası, spor süspansiyon vs hemen hemen alınabilecek her opsiyon bulunmakta. 4 yıl uzatılmış garanti de aldım.
    Çok uzun pazarlık sonucu çok çok iyi bir fiyata anlaştık ve 86.250 tl ye imza attım. Araç 4.5 ay sonra teslim edilecek. Fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Usta kusura bakma ama o parayı o araca ? c180 alıyorsun accord alıyorsun gidip o paraya en baba araçları alabilirdin passat cc alsan gam yemezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Herkese iyi geceler, dün (pazar günü) kartal doğuş otada 1.6 tdi dsg highline golf siparişimi vermiş bulunuyorum. Araçta opsiyonel olarak sürüş paketi, kış paketi, ısıtmalı deri koltuklar, u led, sunroof, geri görüş kamerası, spor süspansiyon vs hemen hemen alınabilecek her opsiyon bulunmakta. 4 yıl uzatılmış garanti de aldım.
    Çok uzun pazarlık sonucu çok çok iyi bir fiyata anlaştık ve 86.250 tl ye imza attım. Araç 4.5 ay sonra teslim edilecek. Fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Usta kusura bakma ama o parayı o araca ? c180 alıyorsun accord alıyorsun gidip o paraya en baba araçları alabilirdin passat cc alsan gam yemezdim

Hiçbiri bir Golf degil, lütfen tutarlı olalım..

• Gerçekse komik,şakaysa hiç komik değil..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.