Şimdi Ara

YENİ GOLF SİPARİŞİ VERİLDİ 86.250 TL (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
9.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşa helal olsun. Büyük cesaret.
    Ben o kadar parayı asla golf'e vermezdim.
    Passat Bakardım.

Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 81.800 TL
    Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Highline 86.200 TL
    Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 95.100 TL

fiyatlar bunlar.

Ben anti vw ci değilim ama vw yi gerçekten sevmiyorum.
    Sebebi de tüm vw araçlarının iç konsolunun aynı olması.
    30-40 bin'lik bir polonun da ön göğüsü aynı.
    130 bin'lik passatın da göğüsü aynı.
    Tek sebebi budur.

Eğer bir araça 130 bin gibi bir rakam vereceksem görsellik ve konfor benim için üst düzeyde olması gerekir.
    Örneğin 90-100 bin aralığındaki DS5 in iç göğsüne bir bakın.
    Bence o parayı hakkettiğini düşünüyorum. Sadece görsellik olarak söylüyorum. Araç türkiye'de tutmuş yada tutmamış orası ayrı bir konu.
    Haksız mıyım?

• Dur bir geyikte ben yapayım :)

Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TDI BMT 177 PS Tiptr. DSG 56.800 EUR + 1.627,50 TL**

Geçen gün passat cc full 2.0 dizel DSG'li aracı 134 bin olmasına rağmen 200 bin tl'ye aldık.
    bayi fiyatı 130 bine indi ama biz 200'bin verip aldık.
    Sırf sıra beklememek için :)

Eeee ne de olsa vw değil mi o kadar da olsun canım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

Orijinalden alıntı: s2to

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72793598&p=1#72793598

Harlem shake videosu çekilince araba alınamıyor mu? Benim facebook profil resimlerinde elde vileda yer silerken fotoğrafım var ama üç tane de arabam var, nasıl olacak?

Ruhsatlı mı ruhsatsız mı ?

Ruhsatsızları da sayarsan 10 oluyor.

Hepsine 86250 tl çalışır.

Köpekler ve barbekü dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

valla arkadaşa helal olsun. Büyük cesaret.
    Passat Bakardım.

fiyatlar bunlar.

Tek sebebi budur.

Eğer bir araça 130 bin gibi bir rakam vereceksem görsellik ve konfor benim için üst düzeyde olması gerekir.
    Bence o parayı hakkettiğini düşünüyorum. Sadece görsellik olarak söylüyorum. Araç türkiye'de tutmuş yada tutmamış orası ayrı bir konu.
    Haksız mıyım?

hocam çok güzel söylemiş o parayı vereceksem ds5 mercedes c180 gibi kral arabalar varken gidipte golfe versem hanım beni eve bile almaz mazallah

• aracınızı güle güle kullanın...ancak, golf gibi arabaya ( golf sınıfındaki tüm markalara) o kadar para veririmiydim ben...vermezdim kesinlikle...ikinci elde muhakkak satarsınız ama çok ciddi zarar ederek...o fiyatlara, premium markaların ikinci elleri mevcut. neyse
  • 1 nisanda açılmış bu konu -eğer şakaysa ki şaka olmalı- gerçekten çok uzadı. Böyle bir konunun gerçek olabileceğine inanamak istemiyorum.
  • kutu gibi c sınıfı arabaya 86 bin hey yavrum hey,demekki highlıne boşline olmus oluyor böylelikle,sonradan en güzel opsiyonları ekletindefiyat 86000 çıkıyorsa rezillik.golf7 alcak olsam middlene plus alırdım ki almadım 55.000 e dopdolu i30 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 12 Nisan 2013; 4:40:08 >
  • Birisi 86.000 vermiş çok ucuz aldım demiş :) bu şaka olmalı, kesin şaka olmalı hadi diyelim bu şaka değil biri de çıkmış o paraya hatta daha fazlasına ikinci el bana sat diyor :) Allah akıl fikir versin, bahsedilen araba Golf dimi, başka bir araç yada altın kaplama falan yok yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

valla arkadaşa helal olsun. Büyük cesaret.
    Passat Bakardım.

fiyatlar bunlar.

Tek sebebi budur.

Haksız mıyım?

hocam çok güzel söylemiş o parayı vereceksem ds5 mercedes c180 gibi kral arabalar varken gidipte golfe versem hanım beni eve bile almaz mazallah

Ds5 görselde çok muazzam bir araba hatta bir sonraki araç olarak (her ne kadar arabamı sıfır olarak birkaç ay önce almış olsam da) listeye aldım, hakikaten beni mest ediyor araba ...

• 1.6 105 hp C sınıfı Vw araca 86K ??

O paraya Passat CC alsaydiniz o donanımlar ve ustune 160 hp zaten vardı.
  • insanoğlu çok garip bir oluşum,

çok eksik yaratılmışız çok.
  • konu dışı ama, 0 araç alırken indirim yaptırabilıyormuyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemUÇR

konu dışı ama, 0 araç alırken indirim yaptırabilıyormuyuz acaba ?

tabiki pazarlık olur bir kaç bayiden fiyat alırsanız daha iyi olur birde üstüne hediye ne veriyorlar onları sorarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

tabiki pazarlık olur bir kaç bayiden fiyat alırsanız daha iyi olur birde üstüne hediye ne veriyorlar onları sorarsın.

peki bu indirim ortalama ne kadar yaptırabılırız? Ona göre biraz üzerine düşelim satış temsilcisinin Bu arada marka VW
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemUÇR

quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

peki bu indirim ortalama ne kadar yaptırabılırız? Ona göre biraz üzerine düşelim satış temsilcisinin Bu arada marka VW

Forumda alacağınız modelin paylaşım sayfasına giderseniz yardımcı olabilirler. Bu arada her markada aynı oranda değildir indirim bazıları liste fiyatından epey aşağı bırakabilirler aracı, aldığınız dönemede bağlı olabilir.
    VW için aşağıdaki linkten gidebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_345/tt.htm

• Cevaplarınız için Çok teşekkur ederim iyi günler.
  • hocam araç gelince ss koyarsiniz artik ozellikle de interior hayirli olsun kazasiz belasiz surusler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl dogusta calıstım. 8-9 ay once 85.000tl cıvarında dızel otomatık hıghlıne golf 6 satmıştık. 35.000lıraya 2012/6 golf 6 almış bırı olarak fıyat cok uçuk geliyor. zevk meselesı normalde yorum yapmam ama maalesef yapılmayacak gıbı degıl. aracı almadığınız ıcın alın kaporanızı vazgecın..
  • ohara diyorum sadece, o paraya ne araçlar var.
  • öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle binin de ama usta 87 lira golfe verilirmi ya ??? hemde 105 lik dizel ??? hemde dsg ??? o paraya ohoooo ne araçlar var...... golfün en kralına 50 liradan fazla para verilmez sıfır gibi 2.eller var hem zaten dsg alınmaz alınırsa da garantisine satılır 2 yıl mı ne zaten.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.