Şimdi Ara

Yeni GÜNCELLEME talepleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni güncelleme taleplerini ve bu güncellemede neler olması gerektiğini bu konu altında toplayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Ahize sesi artırılmalı
    2. Video izlerken meydana gelen ekrandaki göz kırpma giderilmeli
    3.Tuşlar uyarı ışığı olarak ayarlanabilmeli

• tek tuş ile 3g-2g geçişi
  • Yeni gelen bildirm çubuğu özelleştirilebilir olabilir

• Ses kisip artırma araligi artirilsin. Çok fazla ses veriyor ilk artırma için

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Ses kisip artırma araligi artirilsin. Çok fazla ses veriyor ilk artırma için

kesinlikle katılıyorum 1 tane ses açtımı gece acaip ses cıkıyor
  • Hayirdir forumda guncelleme isinde calisan biri varda bizmi bilmiyoruz.

Bence herkez actigim konida linkler var taleplerini bildirsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Ses kisip artırma araligi artirilsin. Çok fazla ses veriyor ilk artırma için

kesinlikle katılıyorum 1 tane ses açtımı gece acaip ses cıkıyor

Markette yüzdeli ses artirabilecegim bi program arıyordum fine volume control v2 programini buldum.Bahsettiğim sorunun tam çözümü oldu tavsiye ederim

• fearmusa kullanıcısına yanıt
    Keşke olsa. Sadece kamuoyu oluşturmayı düşündüm.Senin oluşturduğun Başlıktan da devam edebiliriz linki verirsen. Amaç istekleri canlı tutmak

• Güzel bir başlık olmuş. Aslında burada belli bir süre talep/ihtiyaçları topladıktan sonra bir e-posta ile General Mobile'a da iletmek lazım. Sonuçta adamlar dikkate alıyor gibiler.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83143965&p=1#83145889

• O zaman elleri değmişken launcherda da birkaç güzellik yapsınlar. İkon resmini ve boyutunu değiştirme, menüdeki uygulamaları isim, tarih gibi sıralayabilme, ve 'customize' olabilen bir 'power widget' yapsınlar.

• Kesinlikle ve kesinlikle acilen ayarlar bölümü toparlanması ve nexus gibi bir tema ile siyah yapılmalı beyaz ve iki sayfadan oluşan bir ayarlar bölümü lüzumsuz ve gereksiz ayrıca bluetooth düzeltilmesi daha gecen gün s4 ile eşleştirme yapamadık mesela en önemlisi ama en önemlisi ayarlar bölümü hem yavaş hem lüzumsuz şekilde beyaz ve iki sayfa baştada dediğim gibi...

• Geliştirici seçeneklerine erişim ve kendinden root.
    Ayrıca ota güncellemeleri cwm yüklü cihazlarda yapabilme.
  • Arkadaşlar belirli güncelleme başlıkları belirleyip bunu anket şeklinde konunun başına koysak en azından hangilerine talep ve ihtiyaç var onlar görünür . Bunu yapabilecek biri varmı yada bu yapılabilir mi?

• Arkadaslar burda herkezin istegi var benim verdigim linke tiklayin orada telpa ve general mobile iletisim bolumu var onlara direk yazin sorunlarinizi. Gozunuzu sevim burada yetkili adammi var yani...

• Arkadaşlar bu saydığınız özelliklerin çoğu gravitybox Programında var tabiki de robot gerekli programı çalıştirmak için.

• Arkadaşlar bir çok general mobile yetkilisi Forumu takip ediyor . İstekleriniz karşılığını bulabilir yani
  • İnsanda heves bırakmıyorlar boşver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.