Şimdi Ara

Yeni güncellemeler hakkındaki düşünceleriniz. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim başka bir olay da dikkatimi çekti.
    bu yamadan önce listede ping değerim görünmüyordu, sadece bir çizgi çıkıyordu.
    nadiren de olsa başka oyuncularda da gördüm bunu.
    son yamadan sonra benim ping de görünmeye başladı fakat doğruluğundan emin değilim.
    şöyle ki BC2'de genelde 150-250ms oluyordu, nadiren 120ms olsa bile hiç 100ms olmadı.
    şimdi ise genelde 100ms altında oluyor, hatta 65ms dahi gördüm.

gelişme olarak çok iyi aslında, tabii gösterge doğru ise...

var mı aynı olayı yaşayan?
  • Dostum yamadan önce kimse kendi pingini göremiyordu.Ping değerlerine gelince nedense bc 2 de pingimizin iki katını gösteriyordu bunda gerçek değerini gösteriyor.Yani bc2 deki 120 pingi değerin tam yarısına 60 a eşdeğerdi.Yani bir gelişme yok .Bf 3 te macar serverları var onlara girersen ping değerin 30 a kadar düşüyor alman serverları ise ortalama 50-55 pingte oluyor.
  • kimse derken Türkiye'deki oyuncuları mı kastediyorsun?
    ben genelde alman sunuculara takılıyorum ama 60ms altını henüz hiç görmedim...
  • Yok dostum yamadan önce oyunu multi oynayan herkes kendi pingini göremiyordu.Ping tabi senin internet bağlantına göre değişir.Ea -hu yazıp macar sunucuları bul sana zahmet zannediyorum 30 45 arası ping alırsın
  • ya o değilde 3 sattir indiremedim yamayı originden %68de şuan 86knile çekiyor 800le başlamıştı halbuki?
  • DICE tekrar beni şaşırtamadı.Ve daha önceki yaptığım tespitin ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

DICE adam gibi programcı almadan ve en önemlisi multiplayerdan zerre anlamadığı halde multiplayerdan sorumlu olanların başında gelen Alan Kertz (Demize99) işine son vermeden bundan sonra benden 1 kuruş alamaz.

Adamların yamaları hâla aynı 2 boz 1 yap 1 çalışan birşeyi boz.

http://www.youtube.com/watch?v=OxsbTjPe2fs

İşin diğer komik yanı BF simulasyon gidin COD oynayın diyenler,bu yamadan sonra(Yukarıdaki vid. izlerseniz.) simulasyon oyun için arma oynayın demeye başladı.
    Hoş zaten BF hiçbir zaman sim. olmadı.2 tank 2 uçak görenler etiketi bastı sim. diye.Sim. diyenlerin çoğu gerçek sim. oynamaya dayanamaz.Tecrübeyle sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

benim başka bir olay da dikkatimi çekti.
    bu yamadan önce listede ping değerim görünmüyordu, sadece bir çizgi çıkıyordu.
    nadiren de olsa başka oyuncularda da gördüm bunu.
    son yamadan sonra benim ping de görünmeye başladı fakat doğruluğundan emin değilim.
    şöyle ki BC2'de genelde 150-250ms oluyordu, nadiren 120ms olsa bile hiç 100ms olmadı.
    şimdi ise genelde 100ms altında oluyor, hatta 65ms dahi gördüm.

gelişme olarak çok iyi aslında, tabii gösterge doğru ise...

var mı aynı olayı yaşayan?

Bf3'de Bf2'deki gibi doğru pinginizi görüyorsunuz, bc2'nin ping sistemi farklıydı, yaklaşık 2 katından biraz fazla gösteriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Yeni güncellemeler hakkındaki düşünceleriniz.

Yeni patch'ten sonra bir tank anca bu kadar güzel ifade edilebilirdi gerçekten tebrikler
  • Benim tek umudum Badcompany 2 nin oynanışına, vuruş hissine sadık kalınarak badcompany 3 ün çıkmasıdır zaten ilk çıktığındada bf 3 ü sevmemişken bu aptal yamayla iyice vazgeçtim...
  • oyunu patoz etmişler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.