Şimdi Ara

Yeni Hack Yöntemi Önemliiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hackerlar işin çığrını aştı.
    Çarınızı nasıl hackliyolar?

mesela şifremi unuttum a tıkladınız sizin mail adresinize bi Anahtar Kodu Veriyo onla şifrenizi değiştiriyosunuz.
    Fakat 2. ye şifremi unuttum dedğinizde ESKİ ANAHTAR KODUNUZLA şifreniz değişiyor.İsterseniz deneyin.
    Ben mail adresimden siliyorum nerden bilecekler demeyin.
    Zaten bu yöntemi 80 lwl çarları hacklemek için kullanıyolar.Ezik çarla niye uğraşsın adam.Lwl 80 hack diye geçiyo yakında meşhur olacaktır.
    Cafe de 80 lwl bi warrior bu yöntemle hacklediler adamın mail adresi kişiseldi özel bi şifketten.
    adamlar bu işi sizin mail adresinize girmeden yapıyolar yuksek guvenlikteki bi mail adresinden hackleye bildiler.
    Yani güvende değil hiç kimse herkes bi açığını bulmaya çalışıyo oyunun ...unu çıkarmaya çalışıyolar bırakında rahat rahat oynyalım

• İyi hoş da,adama ilk anahtar kodu malum mu olmuş bu dedigin anca şu şekilde olur,char satarsın ilk anahtar kodunu yazarsın bir yere ondan sonra sattıktan sonra girer şifre değiştirirsin...

80 lvl Warrior unda biri mailine girmiştir baska sekilde imkanı yok charı satın almadıysa
  • Millet xss ler kuruo domain alio koxp lar yazio sırf hack icin ne ddiosun ama online oyun hackerlığında kullanılmaları lamerliktr yasaktır lamere karsı da herkes caba sarf etmek tedir daha o çabalar olmasa neler olur du dua edin xss kalktı
  • ya işte adamlar imkansız olan şeyi yapmışlar demekki sağlam birileri var arkasında.
    adam çarı bu anahtar kodu cart curt çıkmadan önce almıştı zaten.Mail adresini istediği an telefon ile iptal ettirebilir.bi şirketten.Sunucuyu bi yeremi ne yönlendirmiş ne mail e ondan başkası girmemiş.admalar mail e girmeden hallediyor.Gm tanıdığı vardı onla falan konuştula o da imkansız dedi
  • Ha ? hani 90 dk süre vardı
  • hyr her zaman olmuyor bn cok denedim hata weriyor
  • walla k2 berbat bir sistemde ilerliyor
  • üst konu wardı
  • Aman dikkat bir kere gitti mi char bir daha geri gelmiyor
  • yaa adamlarr olmazııı gerceklestırıolar zaten o yuzden hacker dıolar adamalraa adamalrın yaapamıcagıı sey yok adamlarr o akdar guvenlıklı bankalarıı hortumluyo bızım g.t.u boklu maılımızz ne gelıcekk adamalraa artık oyunun cıvkını cıkardılarr 5 char duzdum ınsafff allahdan ıtemlerım kıtlı yaa kım ıcad ettıyse bu olayı ıyı dusunmus ıtem kıtlemeyı
  • KısaCası k2çünkü umrumda değiliz..
  • Denedim yok öyle bişey şu an bir dönem şifremi unuttum ilk açıldığında vardı ama düzeltildi şu anda yok. Deneyebilirsin:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.