Şimdi Ara

yeni harddiske xp kurma acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan yeni bilgisayar aldım işletim sistemi satın almadığım için xp yi kendim kurmak zorundayım cd yi takıyorum boot etmeye başlıyor normaldekinden çooook çoook uzun süren beklemeden sonra klasik sözleşmeyi onaylama ve kurmak için enter a basın vs kısımlarını geçtikten sonra xp yi kuracağınız bölümü seçin diyo ancak seçilecek bölüm görülmüyo herhangi bir tuşa bastığım zaman da sorun var windows kapatıldı vs diyo yardımı ederseniz çok sevinirim ne yapmalıyım?

• işletim sistemine para ödememek için sistemini kendin kurmak istemişsin.hata etmişsin. 90 dolar için aldığın riske değmez
  • Acaba bilgisayarınızın hdd si sata mı? Bilginiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdurak3

işletim sistemine para ödememek için sistemini kendin kurmak istemişsin.hata etmişsin. 90 dolar için aldığın riske değmez

duyduğum kadarıyla lisanslı xp satışına son verilmişti.

hard diskin takılı oldupuğuna emin ol. orada 2 tane kablo olması lazım. o 2 kabloda da aynı sıraya takılmış olduklarına emin ol. ve biosdan yeni aldığın hd sürücüsünün görünüp görünmediğine bak
  • kısaca hardiskleri görmüo yazsan daha güzel olur tabi sorun buysa hardisk tam takılmamıs kontrol et derim veya bi pc 10 kagıt bayıl derim yeni sistem bişi olsa vatan ben bilmem merkez bilir:)acısını ceken anlar iyi günler
  • cevaplarınız için teşekkürler vatana götürdüm harddisk bozukmuş yenisini taktılar sorunsuz yükledim xpyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.