Şimdi Ara

YENİ HARİTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüce Konsey Üyesi Reginald Ashram'ın anlattıklarından alınmıştır:

Noxus

Valoran kıtasının orta doğu kesiminin uzak bir köşesinde yer alan, insanların ağırlıkta olduğu şehir devleti Noxus, pek çok anlamda Demacia’nın ahlaki karşıtıdır. Burası, fiziksel ve zihinsel gücü olanların, diğer insanların üstünde nasıl bir etki yaratacağını düşünmeksizin her tür yola başvurarak güç sahibi olduğu bir yerleşimdir. Çoğu Noxus vatandaşı bu ilkeyi destekleyerek iyilik ve şefkatin zayıflık göstergesi olduğunu düşünür. Noxus'ta yaşayanlara kalırsa, kişiye güç kazandıran tek etken yine gücün ta kendisidir. Görünüşteki bu zalimlik, bir karmaşa göstergesi değildir. İnsanoğlunun doğası ve ihtiyaçları gereği, Noxus düzenli bir şehirdir ve kurallar vatandaşları zarar görmekten korur... en azından kendi denklerinden. Zaten Noxus kanunlarının güçlüyü, güçsüze göre daha fazla koruduğu herkesin malumudur.

ARKA TARAFTA CAMİ VAR BEYLER ...
    http://g1209.hizliresim.com/11/5/cp1w6.jpg
    Kaynak :http://www.facebook.com/LeagueOfLegendsTurkiyeResmiSayfasi

• kasılmalık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CepkyCondom

kasılmalık mı?

belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iki ucu booklu deynek

quote:

kasılmalık mı?

belli değil...

no comment...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64B87D2C4 -- 5 Eylül 2012; 12:59:14 >
  • Demacia da gelsin OHHH acaba kaç seneye bitircekler tüm haritaları
  • quote:

kasılmalık mı?

yok crysis
  • yeni harita şöyle olsa güzel olur noxus vs demacia. sadece demacia ve noxustan olan şampiyonlar alınabilecek.
  • Benmi yanlış anladım yoksa sen bunu oynana bilenecek haritamı sandın?O resim uzun zamandırhttp://na.leagueoflegends.com/learn/lore/noxus burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaoSTRx -- 5 Eylül 2012; 13:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaoSTRx

Benmi yanlış anladım yoksa sen bunu oynana bilenecek haritamı sandın?O resim uzun zamandırhttp://na.leagueoflegends.com/learn/lore/noxus burada.

O resimi oyun haritasına çeviriyorlar işte o resim Noxus ülkesinin
  • adam fail
  • Aslında oyuna iki tane senaryo gelebilir, yine beşe beş şeklinde kale (şehir) ele geçirme modu. Atıyorum Demecia'lıların savaşı kaybettiğini varsayarsak bi "last stand" havasında LOTR terk savaşlar yapabiliriz. Hem görsel açıdan da tatmin edici olur. LoL bence yapılmış en iyi oyun Summoner's Rift'e saygımız sonsuz ama yeni modlar da sarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Aslında oyuna iki tane senaryo gelebilir, yine beşe beş şeklinde kale (şehir) ele geçirme modu. Atıyorum Demecia'lıların savaşı kaybettiğini varsayarsak bi "last stand" havasında LOTR terk savaşlar yapabiliriz. Hem görsel açıdan da tatmin edici olur. LoL bence yapılmış en iyi oyun Summoner's Rift'e saygımız sonsuz ama yeni modlar da sarabilir.

Lol dan önce hangi oyunu oynadın? Bayrak kapma gibi bir şey istiyorum ben aslında. Efsane bir şeydir ve eğlenceli

• bayrak kapma ve deathmatch tarzı mapler cıksın artıkk ayrıca üstteki arkadasın dediği gibi demacia vs noxus türü şeyler yaparlarsa oyunun hikayesinin de ilgi cekiciliği artar. hatta ve hatta riot games çalışanları alın size fikir :
    15 vs 15 falan deathmatch veya büyük bi savaş map i yapın millet çarpışsın hunharca
  • dotada pudge wars vardı buna da blitz wars yapsınlar çok zevkli olur. haritanın ortası boşluk, 2 tane platform var biri sağda biri solda. karşı taraf foglu göremiyosun rocket grabla diğer blitzleri çekmeye çalşıyosun sdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

dotada pudge wars vardı buna da blitz wars yapsınlar çok zevkli olur. haritanın ortası boşluk, 2 tane platform var biri sağda biri solda. karşı taraf foglu göremiyosun rocket grabla diğer blitzleri çekmeye çalşıyosun sdf

biliyorum o oyunu çok oynardık eskiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Aslında oyuna iki tane senaryo gelebilir, yine beşe beş şeklinde kale (şehir) ele geçirme modu. Atıyorum Demecia'lıların savaşı kaybettiğini varsayarsak bi "last stand" havasında LOTR terk savaşlar yapabiliriz. Hem görsel açıdan da tatmin edici olur. LoL bence yapılmış en iyi oyun Summoner's Rift'e saygımız sonsuz ama yeni modlar da sarabilir.

Lol dan önce hangi oyunu oynadın? Bayrak kapma gibi bir şey istiyorum ben aslında. Efsane bir şeydir ve eğlenceli

Ne farkeder? :)

• Deathmatch - Capture the flag Güzel fikirler.
    Ancak avalon heroesdaki gibi Bosslarla savaşmakta ilgi çekici olabilir. Bu fikirleri support'a nasıl bildirebiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.