Şimdi Ara

Yeni Hazırladığım Lee Sin Montage [Diamond 1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bunun haricinde Lee Sin'de nasıl wardjump yapılır , insec yapılır vs. püf noktalarını anlattım o videoyu da izlemek isterseniz ;

Beğendiyseniz videoları beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın beyler yeni bir kanalız desteğe ihtiyaç var

• Hocam iyi oynuyosunuz, skillshotlar falan güzel ama videoda birkaç tane flas+ulti ve epey wj var sadece. Ama bunlar lee videolarında klasik artık, daha farklı şeyler bekliyor insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Hocam iyi oynuyosunuz, skillshotlar falan güzel ama videoda birkaç tane flas+ulti ve epey wj var sadece. Ama bunlar lee videolarında klasik artık, daha farklı şeyler bekliyor insanlar

Kısa bi sürede hazırladım ve ilk videom olduğu için biraz yetersiz olduğunu biliyorum fakat çok daha iyisini sunucam ilerleyen zamanlarda. Teşekkürler yorum için.

Edit : Bir de gözden kaçan bir nokta olabilir Ult+Flash yapıyorum yani animation cancel yapmaya çalışıyorum olduğunca. Mesela videonun bir bölümünde Flash+E gibi gözüküyor fakat aslında E+Flash yapıyorum böylece rakibin flash atma reaksiyonu kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 24 Temmuz 2014; 13:56:49 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ve ilk video olmasına rağmen tatmin edici
  • Ciddi işime yaradı şu insec işi zorluyordu
  • saol kardeş verdiğin tavsiyeleri denicem ben zorlanıyormda biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane’vi Game’ing
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek seferlik uplıyorum.
  • Emeğine sağlık dostum
  • olmuş da cool bir haraket göremedim kb kardeşim
  • Güzelmiş hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.