Bildirim
Yeni Hazırladığım Lee Sin Montage [Diamond 1]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam iyi oynuyosunuz, skillshotlar falan güzel ama videoda birkaç tane flas+ulti ve epey wj var sadece. Ama bunlar lee videolarında klasik artık, daha farklı şeyler bekliyor insanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
Hocam iyi oynuyosunuz, skillshotlar falan güzel ama videoda birkaç tane flas+ulti ve epey wj var sadece. Ama bunlar lee videolarında klasik artık, daha farklı şeyler bekliyor insanlar
Kısa bi sürede hazırladım ve ilk videom olduğu için biraz yetersiz olduğunu biliyorum fakat çok daha iyisini sunucam ilerleyen zamanlarda. Teşekkürler yorum için.
Edit : Bir de gözden kaçan bir nokta olabilir Ult+Flash yapıyorum yani animation cancel yapmaya çalışıyorum olduğunca. Mesela videonun bir bölümünde Flash+E gibi gözüküyor fakat aslında E+Flash yapıyorum böylece rakibin flash atma reaksiyonu kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 24 Temmuz 2014; 13:56:49 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel ve ilk video olmasına rağmen tatmin edici -
Ciddi işime yaradı şu insec işi zorluyordu -
saol kardeş verdiğin tavsiyeleri denicem ben zorlanıyormda biraz -
Tek seferlik uplıyorum. -
Emeğine sağlık dostum -
olmuş da cool bir haraket göremedim kb kardeşim -
Güzelmiş hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X