Şimdi Ara

Yeni HD Karasal Yayın için cihaz tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar merhaba, yeni karasal hd yayın Ankara'da test olarak başladı. Konuyu takip edenler yakın zamanda İstanbul'ada geleceğini biliyordur. Şimdi durum şu yeni karasal yayın için bilgisayarlarda tv kartı gerekecek, bildiğimiz tv kartları o yayını almaya uygun değiller. Bu durumda alınacak tv kartı hakkında bilgisi olan var mı. Ben böyle bi cihaza aşırı ihtiyaç duyuyorum, çünkü tv yayını kayıt yapmam gerekiyor daha sonra upload falan filan. Tavsiye cihazlara açığım, konu önemli millet önceden bilgilenelim sonra vay ben duymadım yok ben bilmiyorum olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: denizvurgun

Arkadaşlar merhaba, yeni karasal hd yayın Ankara'da test olarak başladı. Konuyu takip edenler yakın zamanda İstanbul'ada geleceğini biliyordur. Şimdi durum şu yeni karasal yayın için bilgisayarlarda tv kartı gerekecek, bildiğimiz tv kartları o yayını almaya uygun değiller. Bu durumda alınacak tv kartı hakkında bilgisi olan var mı. Ben böyle bi cihaza aşırı ihtiyaç duyuyorum, çünkü tv yayını kayıt yapmam gerekiyor daha sonra upload falan filan. Tavsiye cihazlara açığım, konu önemli millet önceden bilgilenelim sonra vay ben duymadım yok ben bilmiyorum olmasın :)

Normal sd yayinlarda var mi ?

• quote:

Arkadaşlar merhaba, yeni karasal hd yayın Ankara'da test olarak başladı. Konuyu takip edenler yakın zamanda İstanbul'ada geleceğini biliyordur. Şimdi durum şu yeni karasal yayın için bilgisayarlarda tv kartı gerekecek, bildiğimiz tv kartları o yayını almaya uygun değiller. Bu durumda alınacak tv kartı hakkında bilgisi olan var mı. Ben böyle bi cihaza aşırı ihtiyaç duyuyorum, çünkü tv yayını kayıt yapmam gerekiyor daha sonra upload falan filan. Tavsiye cihazlara açığım, konu önemli millet önceden bilgilenelim sonra vay ben duymadım yok ben bilmiyorum olmasın :)

• Şu an varmı yayın ankara da deneme şansım var
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    var müdür sıkıntısız hd vd sd olarak yayınlar, ama şuan sadece pilot olarak bikaç kanal yayın yapıyor.
    Tabi izleyebiliyorsun, bitane yeni yayına uygun tv kartı al yada uydu alıcısı kafi. Miss gibi anten derdi yok çanak derdi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiamaranta -- 7 Aralık 2013; 12:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Şu an varmı yayın ankara da deneme şansım var
    Türkiyede de Dark markası durumu üstlenmıs sanırım .
    Daha konu ile ilgili cok detaylı bilgi yok ama oradan inceleyıp sorgulayabilirisin.

• quote:

ahanda buldum valla. istanbulda yayın bu ay sonu başlayacak galiba.
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark MiniDVBT-2 Dijital Karasal Yayın Alıcı USB TV Kartı (DK-AC-TVUSBDVBT2) | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/dark-minidvbt-2-dijital-karasal-yayin-alici-usb-tv-karti.html

• quote:

http://www.canlitvizle.tv.tr/Ankara/karasal-tv-yayinlari-listesi.aspx
    Karasal yayın frekans ve listesi yeralmakta..
  • şimdi sanırım bunlar test yayın;

1: gün içerisinde yayın kapanıyormu? yada bir süre sonra kapanacakmı?
    2: ses ve görüntü kaliteleri nasıl? 720p mi 1080i/p mi yayın geliyor?
    3:alıcıları daha yaygın değil almak için erkenmi acaba? yada şimdiden alsakmı? nereden buluruz?
  • quote:

şimdi sanırım bunlar test yayın;

1: gün içerisinde yayın kapanıyormu? yada bir süre sonra kapanacakmı?
    2: ses ve görüntü kaliteleri nasıl? 720p mi 1080i/p mi yayın geliyor?
    3:alıcıları daha yaygın değil almak için erkenmi acaba? yada şimdiden alsakmı? nereden buluruz?
    1080i ve p kanalın yayınına bağlı olarak, belli bi saat hd yayın gerisi sd yayın şimdilik, cihazı almak için evet erken ama tecrüben olur sonuçta 2014 yılı tamamen Türkiye'de geçiş yılı olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiamaranta

1080i ve p kanalın yayınına bağlı olarak, belli bi saat hd yayın gerisi sd yayın şimdilik, cihazı almak için evet erken ama tecrüben olur sonuçta 2014 yılı tamamen Türkiye'de geçiş yılı olcak

Alıntıları Göster
    istanbul'a ne zaman geliyor acaba?
  • quote:

sabirsizlikla bu yayinin gelmesini bekliyorum bazilari her ne kadar gereksiz yatirimdir desede
  • zwarrior kullanıcısına yanıt
    İstanbula ocak ayının ortasında gelcek herhangi bi aksilik olmazsa
    Al benden de o kadar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiamaranta

Al benden de o kadar dostum
    Bu cihazdan alıp kullanan varmı

Dark miniDVBT2 Dijital Karasal Yayın Uyumlu Kayıt Özellikli Harici USB DVB-T2 HD TV Kartı

• quote:

Bu cihazdan alıp kullanan varmı

Dark miniDVBT2 Dijital Karasal Yayın Uyumlu Kayıt Özellikli Harici USB DVB-T2 HD TV Kartı

Digital yayin vardida biz mi bu cihazi almadik :) Hocam alin istediginiz gibi cikmazsa iade etme hakkiniz var

hahahah iyi güldüm valla Ankara'dan deneyen biri lazım bize daha İstanbul'da başlamadı bu olay, merakım şu aslında görüntü nasıl ne kadar iyi ne kadar kötü
  • quote:

hahahah iyi güldüm valla Ankara'dan deneyen biri lazım bize daha İstanbul'da başlamadı bu olay, merakım şu aslında görüntü nasıl ne kadar iyi ne kadar kötü

Alin deneyin hocam iyi cikar buyuk ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Alin deneyin hocam iyi cikar buyuk ihtimal

Alıntıları Göster
    Uydu cihazı olarak birkaç markada bu yayınları destekleyen cihazlar var.

Gigablue uydu alıcılarının tamamı hem uydu yayınlarını hem karasal hem kablolu hemde ip tv yayınlarını aynı zamanda d-smart modülünüzle de ilave d-smart yayınlarınıda izleyebileceğiz settopbox tır.

http://www.hepsidijital.com/GIGABLUE_br_1255

Bunun yanında next te mini hd cihazlardan T' li olanı çıkarttı ama gigablue daki gibi diğer olayları desteklemiyor tabi

http://www.hepsidijital.com/NEXT-Minix-HD-Combo-Uydu-Alicisi_313768.html#0

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.