Şimdi Ara

Yeni hesap açıyorum yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lol tr serverinde yeni bir hesap açmaya karar verdim ama bazı önerilere ihtiyacım var.

1. Olarak solo top şampiyonlarından hangilerini almalıyım shyvana ve vi indirimden aldım ama bundan sonra alacaklarım neler olmalı.

2. Olarak 50 galibiyet etkili xp takviyesiyle aşağı yukarı kaç seviye olurum bittiğinde.

3. Olarak 30 seviyeye kadar aşağı yukarı kaç tane 50 galibiyet etkili takviye kullanırım.

4. Olarak Master yi ile kazanma yüzdem artar mı o seviyelerde rahat oyun aldığını düşünüyorum ama doğrumu.

5. Olarak jungle şampiyonu olarak Lee sin mi alayım hecarim mi (ilk jungle olarak.) önerirsiniz.

yorum atan herkese şimdiden teşekkürler.
    nick: shEZx
    yorumlara sabah bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olaf ve mundo alabilirsiniz bu aralar popüler

xp boost almanızı önermem ip birikir işte 30 olana kadar bol bol, acelem var diyorsanız da alabilirsiniz fakat 50 winlik falan pahalı oluyor çok oynamıyorsanız onu tercih edin fakat günde 5-6 oyun oynuyorsanız bence 30 günlük alabilirsiniz

50 tane biter diye düşünüyorum 30 olana kadar.

master yi güçlü ve nasıl durdurulacağı bilinmezse çok iyi işler çıkarır ki 30- de bence çok iş yapar

lee sin açmanızı öneririm fakat çok kolay champler değiller ikisi de. verimli kullanabilirseniz lee ile çok iyi işler çıkarabilirsiniz.
  • Kesinlikle Lee al derim jungle neden dersen heca mobility rün vs ister en iyi şekli o yani zaten başlangıçta yapıcagın rün ad ap lee hem oyun taşıyor yaptıgın hareketlerle afallayıp kalırlar. Takviyeleri pek anlamadım =) Master yi zaten ilk 20 levelde direk pickleniyor stan felan düşünmüyor ya millet akıyor master haliyle.
  • Sürekli oynuycam diyosan Günlük Ip Boost al. Kesinlikle exp boost tavsiye etmem. 10 championa sahip olup , rune olmadan 30 olmanın bir anlamı yok.
    Leesin al ilk olarak. Win/Lose oranımı arttırmak istiyorum diyorsanda kesinlikle jungle ve support oynama o levelde adam ne jungle bilir nede 10kill aldırsanda oyun taşıyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 23 Aralık 2013; 0:57:51 >
  • ğstğmdeki adama katılıyorum

+olarak shyvana ile taşı hep bence sonra lee al topta uç kaç yine taşı öyle öyle yaşıyan şampiyonlarla galibiyet al
  • jax idare eder 30a kadar
  • jax leesin renekton gibi solo top şampiyonları al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.