Şimdi Ara

YENİ HIZ LİMİTİ UYGULAMASIN DA 5 BİN ARACA CEZA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: otodr

quote:

Orijinalden alıntı: mesutyuksel

quote:

Orijinalden alıntı: otodr

quote:

Orijinalden alıntı: mesutyuksel

quote:

Orijinalden alıntı: ibon nobi

KARDEŞİM 120 İLE GİTTİĞİN DE 117-118 ARASI HIZ YAPIYORSUN DEMEK 120 DEĞİL ARABA FİRMALARI SEN CEZA YEME 120 DE GİTTİĞİNİ SAN DİYE BÖYLE ÜRETİYOR ARAÇLARINI

Kadran sapmasının ortalama hızla ne alakası var? Ayrıca gazetelerde gördüğünüz süreleri dikkate almayın. Bu arada benim kadran sapmam 7 km, o yüzden 110 km/h hız sınırı olan bölünmüş yollarda 128'e sabitliyorum, hiç ceza yemedim.

Merak etme yakında gelir cezan. Sen de burda yahu bu nasıl oldu diye yazarsın o zaman.

Yıllardır gelmedi, bekliyorum bakalım. Allah akıl fikir versin. 110 km/h sınır olan yolda %10 opsiyonla 121 yapar, 7km/h de kadran sapması 128 demek. Daha neyi açıklamaya çalışıyorsun?

Yeni sistemi anlatmaya çalışıyorum. Ama sanırım pek niyetin yok.

Şehirlerarası bölünmüş yolla yeni sistemin alakası yok. Yeni sistem otobanla ilgili. Ben nerde neye uyacağımı biliyorum korkma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi akşamlar,

"Hız Koridoru" uygulamasıyla ilgili sürekli olarak otoyollarda araç kullanan biri olarak bu konuda sürücülere yardımcı olmak ve ceza almalarını önlemek için bir Android uygulaması geliştirdim.

İndirip kullanarak olumlu/olumsuz yorum yaparsanız sevinirim.

Hız Koridoru Zamanlayıcısı - Google Play Store
  • Hocam,
    Ne acıdır ki espri mahiyetinde anlaşılan sözlerin apaçık şekilde gerçek. Yedi ömrümüzü, ruhumuzu silkti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem aracı alırken bol bol vergi veriyorum

Birde yakıt alırken bol bol vergi veriyorum

Birde yola girerken ücret ödüyorum

Birde ücret vererek girdiğim yolda ceza ücreti ödüyorum

He bu arada noldu ya bu kameraları filan fetöcükler koymuştu para basıyorlardı bunlardan kalkacaktı filan

• Yok darphane, yok merkez bankası. Hız yapmazsanız yollar darphane de olmaz. Merkez bankası da olmaz. Azcık sabırlı olun. 130 km'yi geçmeyin. Zor değil. Yani öyle bir yazıyorsunuz ki, sanki biri gişelerde durmuş. Gelip geçenden para alıyor.

Yok öyle birşey.
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Haydaaa tünellerde 80 e düştüm ama kalan yol 120 sabit gittim.İzmir aydın otoban. Hala resmi bir dakika açıklaması göremedim.Bir ara 55 dediler bir ara 1,15 dediler.
  • YENİ HIZ LİMİTİ UYGULAMASIN DA 5 BİN ARACA CEZA

Otobana girişim İzmir olmasına karşın Alaçatı olmuş ve Çeşme'den çıkışım doğru. Ancak giriş ve çıkış saatlerim salisesine kadar aynı. Bu apaçık yanlış kayıtla bendemi ceza yiyeceğim yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Yok darphane, yok merkez bankası. Hız yapmazsanız yollar darphane de olmaz. Merkez bankası da olmaz. Azcık sabırlı olun. 130 km'yi geçmeyin. Zor değil. Yani öyle bir yazıyorsunuz ki, sanki biri gişelerde durmuş. Gelip geçenden para alıyor.

Yok öyle birşey.

tamam da hocam biz sürücülerin üzerine de bu kadar gidilmez ki. hızdan kaynaklı kazaların oranının yüksek olduğunu düşünmüyorum. genelde hatalı sollama, yakın takip, dikkatsizlik, yorgun şekilde araç kullanma gibi nedenlerden oluyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 24 Ağustos 2017; 11:23:5 >
  • Saçma bir uygulama trafikte güvenlik isteniyorsa hayla abs olmayan araçlar var trafikte en ufak kazada 2 ye bölünen araçlar var. zombi araç denen perten çıkan araçlar var bunları trafikten toplasınlar insanları eski araçlarını hurdaya çıkarmaları karşılığında ötv indirimi yapsınlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.