Şimdi Ara

Yeni Honda Civic bej rengi neden farklı görünüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: desiya

Aman kardeş sakın yapma vallaha göz zevki olur biraz insanda
    dün böyle magandavari bir tanesi arabasını bağırta bağırta geçti yanımdan vede insanlarında bakışı pek hoş değildi doğrusu
    kesinlikle parayla statüyle alakası değil ama cidden biraz göz zevki olsun be kardeşim insanda :)
    civic modifiye edilir tamamda accenti elleme kardeş vallaha yolda görürsem ben gibi inan çokça insan daha bulursun aynı şeyleri düşünen

İyi de bunlar kişisel yorumlarınız olmasına rağmen ben üstteki accent te modifiye anlamında body-kit için bir aşırılık, dengesizlik, tuhaflık göremedim.
    Sadece yanınızdan bağıra bağıra geçen bir accent için ön yargılı olmak yanlış değil mi? Yanınızdan civic geçseymiş bağıra bağıra sorun değil o zaman..

• Çekimde ki ters ışıktan renklerdeki farklılık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Aman kardeş sakın yapma vallaha göz zevki olur biraz insanda
    dün böyle magandavari bir tanesi arabasını bağırta bağırta geçti yanımdan vede insanlarında bakışı pek hoş değildi doğrusu
    kesinlikle parayla statüyle alakası değil ama cidden biraz göz zevki olsun be kardeşim insanda :)
    civic modifiye edilir tamamda accenti elleme kardeş vallaha yolda görürsem ben gibi inan çokça insan daha bulursun aynı şeyleri düşünen

İyi de bunlar kişisel yorumlarınız olmasına rağmen ben üstteki accent te modifiye anlamında body-kit için bir aşırılık, dengesizlik, tuhaflık göremedim.
    Sadece yanınızdan bağıra bağıra geçen bir accent için ön yargılı olmak yanlış değil mi? Yanınızdan civic geçseymiş bağıra bağıra sorun değil o zaman..

Aslında öyle demek istemedim ancak accent çok abes kaçıyor bana göre
    yoksa bu tarz bir araba çok çok güzel olmadığı takdirde pek hoş görünmez bana :)

• Renklerden dolayı gölgeler yanıltıyor olabilir seni

bence resimdeki 3 araçta aynı
  • Bir tane de modlanmış civic buldum. Şimdi bu 2 resimdeki aracın modifiyeleri bence gayet hoş olmamış mı? Yani ben bir aşırılık göremedim.
    Civic bir önceki kasa ve accent 2000 model modlanmış ama birbirlerine benzemiyorlar mı?

Yeni Honda Civic bej rengi neden farklı görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 17 Nisan 2008; 17:12:36 >

• arkadaşım bak şimdi
    bu benim araba ve bej ( 2007 modellerdeki bej rengi) (resimde biraz gri çıkmış)

buda 2008 modellerdeki bej rengi..yani 2008 ve 2007 modellerde ikisi de bej renk olarak geçiyor ama sonra renk tonu değişti..
    (caucas ın aracı)

yani 0 alırsan mecbur 2.renkten alacaksın..daha sarıya dönük olandan..snn koyduğun resimdeki bejler 2007model bejleri..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

iilk ikisi galaksi gridir sonraki ikisi de bej..sonradan bej adı altında çöl sarısına benzer bi renk eklendi eskisi kaldırıldı..yeni renk o kadar iyi olmadı beğenenler az..

Yav arkadaşım şimdi iyice karıştı.. nette rengini yazanlar yanlış mı yazıyo ki?

• @virtue61, aracını Allah nazardan saklasın, kazasız belasız sürmek nasip etsin. Boncuk dikkat çekici..
    Senin araç o zaman benim civic ler için verdiğim renk seçeneklerinden 3 ve 4 numaralı resimlere mi uyuyor? İlk 2 resimdeki civicler 2008 model bej mi?
  • teşekkür ederim..
    evet 3-4 2007 model bej rengi..ama ilk iki resim galaksi gridir..bej değil yani ayrı bir renk..onlarda bi değişiklik yok..
    umarım yardımcı olabilmişimdir
    quote:

@virtue61, aracını Allah nazardan saklasın, kazasız belasız sürmek nasip etsin. Boncuk dikkat çekici..
    Senin araç o zaman benim civic ler için verdiğim renk seçeneklerinden 3 ve 4 numaralı resimlere mi uyuyor? İlk 2 resimdeki civicler 2008 model bej mi?

• Yani o zaman benim ilk 2 resimdeki beğendiğim renk aslında galaksi gri.. ama neden hala 2. el oto satış sitelerinde bu renk için bej dendiğini anlayamıyorum. Satan kişiler neden bej demiş de galaksi gri dememiş?

Bu arada kesinleşen şey 2007 bej ile 2008 bej farklı renkte.. ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 17 Nisan 2008; 18:10:07 >
  • galaksi gri ve beji karıştırmışsınız sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.