Şimdi Ara

Yeni Honda Civic bej rengi neden farklı görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 seneye inşallah bu araçtan almayı düşünüyorum da öğrenmek istediğim bişey var. Şu sıralar aracı araştırıyorum. Honda nın Türkiye web sitesinde renkleri de inceledim, ben Trabzon da gördükten sonra bej rengini beğendim ve bu rengi tercih edeceğim. Ancak çeşitli 2.el araç satım sitelerinde bu aracın bej rengi olanlarına baktığımda farklı görüntüler dikkatimi çekti. Acaba fotoğraf makinesinden midir, güneş ışığından mıdır, karanlıktan mıdır, yoksa bu aracın bej renginin de farklı tonları mı vardır, hatta satanlar araçlarının rengini yanlış mı bildiriyor bilemiyorum ama aşağıdaki resimdeki civic ler bej olarak görünüyor. İlk resimdeki araç Trabzondan, diğerlerini netten buldum. Lütfen bu konuda bilgi verin.

• Hatta bu renk de bej olarak görünüyor. Yani gri gibi ama gri olsa gri diye satanlar belirtmez mi?

• iç döşemesi 2 renk diye biliyorum. birisi siyah, diğeri de bej. farklı görünmesi fotoğraflardan ya da özensiz kullanımdan kaynaklanıyordur. malum açık renk döşemenin bakımı zor olur.
  • Işığın aracın dışına vurma açısından dolayı farklı geliyor sana. Yoksa 3 resimdeki araçta aynı renk
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

iç döşemesi 2 renk diye biliyorum. birisi siyah, diğeri de bej. farklı görünmesi fotoğraflardan ya da özensiz kullanımdan kaynaklanıyordur. malum açık renk döşemenin bakımı zor olur.

arkadaş boya renginden bahsetmiş...

@Wolverine dostum bence ışığın farklı açılardan gelmesinden ve fotoğrafı çeken makinanın kalitesinden olabilir...
  • honda civicte galaksi gri ve bej rengi birbirine yakın gibi görülebiliyor. senin eklediğin resimlerde arkadan görünen koyu renkli araç galaksi gri olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan5434

honda civicte galaksi gri ve bej rengi birbirine yakın gibi görülebiliyor. senin eklediğin resimlerde arkadan görünen koyu renkli araç galaksi gri olabilir.

Yok değil. Gece çekildiği için resim, kamera ayarlarından dolayı öyle gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu aracin siyahi beni mest ediyor

kirmizisi varmi acaba ?
  • galaksi gri ve beji karıştırmayın bide kum rengi diyolar oda var sanırım
  • Arkadaşlar, öncelikle verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. Bej için o zaman bilinen tek renk var.. ok.
    Ben de bej rengini görene kadar siyah süper diyordum, hatta bordosu da corvette i andırmıyor değil arkadan bakıldığında..
    Ama bej rengi civicte çok hoş duruyor, inanın, akşam veya kapalı havalarda zaten siyahı andırıyor ama gündüz çok güzel duruyor o renk.
    Bordosunu da ekledim, corvette i andırmıyor mu biraz?

• quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

galaksi gri ve beji karıştırmayın bide kum rengi diyolar oda var sanırım

İyi de honda, web sitesinde civic için kum rengi diye bir renk belirtmemiş hiç. Galaksi gri ve bej var birbirine benzeyen.. ama kafamı karıştırdın şimdi arkadaşım yav..
  • iilk ikisi galaksi gridir sonraki ikisi de bej..sonradan bej adı altında çöl sarısına benzer bi renk eklendi eskisi kaldırıldı..yeni renk o kadar iyi olmadı beğenenler az..
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

iç döşemesi 2 renk diye biliyorum. birisi siyah, diğeri de bej. farklı görünmesi fotoğraflardan ya da özensiz kullanımdan kaynaklanıyordur. malum açık renk döşemenin bakımı zor olur.

arkadaş boya renginden bahsetmiş...

@Wolverine dostum bence ışığın farklı açılardan gelmesinden ve fotoğrafı çeken makinanın kalitesinden olabilir...

olabilir hüso'nun dediği qibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

iilk ikisi galaksi gridir sonraki ikisi de bej..sonradan bej adı altında çöl sarısına benzer bi renk eklendi eskisi kaldırıldı..yeni renk o kadar iyi olmadı beğenenler az..

Yav arkadaşım şimdi iyice karıştı.. nette rengini yazanlar yanlış mı yazıyo ki?
  • Bu araca beyaz çok yakışıyor , Honda logosu kırmızı olupta Panjurlar Mugen olursa hemde : ))

Bej dediğiniz şampanya rengi mi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bu araca beyaz çok yakışıyor , Honda logosu kırmızı olupta Panjurlar Mugen olursa hemde : ))

Bej dediğiniz şampanya rengi mi acaba ?

Yusuf beyaz vede dediğin arabayı bugün benim eski lisemin önünde gördüm
    sanırım bizim eski hocalardan biri alıp modlamış arabayı ama çokta yakışmış
    arabayı alçaltmış
    sanırım 19"jantlar vardı çok kollu
    camlar orta siyahlıkta
    egsoz çıkışları tampon ekleri falan çok orjinal durmuştu
    ama alacak arkadaşada söylemek isterim
    2 seneye kadar ne arabalar beğenirsin ne renklerde takılırsın :)
  • Yani @desiya, diyorsun ki 2 seneye kadar sen bu araçtan vaz geçersin çünkü niceleri gelir.
    Ama arkadaşım, ben zaten şu an 2001 accent kullanıyorum, 3. sahibiyim, bu yaz 3 yıl olacak, ilk arabam zaten.
    Civic in bu kasasında arkası aracın çok hoşuma gidiyor ve beni cezbediyor. Aslında uzun bir süre de kullanırım gibi geliyor.
    Benim accent 9lt. yakıyor, hatta kışın 10lt. oluyor, sanırım bu civiclerde de aynı hemen hemen.
    Yani tercih nedenim yakıtı değil. Hani ileriye yönelik, yıllarca kullanabileceğim bir araç olsun.
    Yoksa aslında modifiye seven biriyim ve aracımı resimdeki accent gibi yapmak ve motor modifiyesi için zor tutuyorum kendimi..

• Aman kardeş sakın yapma vallaha göz zevki olur biraz insanda
    dün böyle magandavari bir tanesi arabasını bağırta bağırta geçti yanımdan vede insanlarında bakışı pek hoş değildi doğrusu
    kesinlikle parayla statüyle alakası değil ama cidden biraz göz zevki olsun be kardeşim insanda :)
    civic modifiye edilir tamamda accenti elleme kardeş vallaha yolda görürsem ben gibi inan çokça insan daha bulursun aynı şeyleri düşünen
  • o bej diye gecen renk hondada glaksi grisi tahminimce. ama sana tavsiyem hem cok guzel gorunmesi hem cam filmiyle iyicene mukemmelesmesi hemde piyasada az bulunmasından dolayı BEYAZ rengi tercih et. sagdece yapacagın 2veya 3 numara filmle arac harika oluyo. hem bej rengi okadar cok ki o aracın piyasada en cok bulunan renk bej sonra siyah. ama beyaz cok az ve cok guzel bence bi incele senin de fikrin degişecektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.