Şimdi Ara

Yeni Honda Civic mi ? Opel Astra HB mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden renault tercih etmiyorsunuz hocam? Megane 4 benim aklımı çeldi açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

1.6 ve RS modellerinide denedim civic konfor ses yalıtımı özellikle fren kalitesi konularında ilerlemiş parasını bence hakeder nıtelıkte eğer dahada artmazsa 70 bine inen civic hele hiçbirşey RS alabiliyorsanız RS alın derim.

hocam evet rs cok iyide yakıt tüketimini ne yapacaz :) şehir içi 9 lt'ye dayanıyor.

Valla motor garantisini sıfıra diğer yerlerin 3 yıla düşmesini göze alırsanız tüp takıcanız
  • https://www.facebook.com/groups/1031000130378717/?fref=ts Yeni civic Rs grubuna herkesi bekleriz.
  • dizel otomatik tabiki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nihatxp

Bu sorunun sorulmaması gerekiyor bence. B segmenti araçlarda her türlü honda tokatlar. İlk arabam opel corsa idi, ikinci arabam opel insignia'ydı. Arada honda ve toyota da kullandım.

Şunu çok net söylüyorum ki, b segment arabalar için honda-toyota dışında araba almak çok akıllıca değil.

Opel gerizekalısı yedek parçada kendini Mercedes zannediyor.

merhaba,

Yedek parça dışında ne bakımdan tokatlar ? Ben sadece iki aracı karşılaştırmak adına soruyorum ?

ARabanız zırt pırt bozulmaz ve bakımlarını yaptığınız sürece servis yüzü görmezsiniz.

Ama opel alırsanız bol bol küfür ederiniz. Opel kullananlar asla opeli tavsiye etmez, ama honda kullanlar hondadan başka araba tanımaz.

• valla çok zor karar hangisini alsan aklın öbüründe kalır ama şuan senin yerine koydum kendimi astra alırdım heralde şekil şemal olarak ikisi de çok iddalı zaten ama arabaya binip yola çıktığım zaman her zaman altımdaki motorun dizel motor olmasını isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: divapan

valla çok zor karar hangisini alsan aklın öbüründe kalır ama şuan senin yerine koydum kendimi astra alırdım heralde şekil şemal olarak ikisi de çok iddalı zaten ama arabaya binip yola çıktığım zaman her zaman altımdaki motorun dizel motor olmasını isterim

hocam bende dizel fiesta kullanıyorum ama astra hacim olarak kullandığım arabadan çokda büyük değil malasef. bagaj 1 tık iç hacim 1 tık belki oda...ufaklık olmasa zaten bu arabada yeter bana :(
  • opel güzel araç yapıyor ama şu motor ve servis konularında can sıkıyor.
    astra için 850 tl istiyorlar 15 bin bakımı için.

gittim skoda rapid aldım aynı bakım 500 tl dediler. hemde daha az yakıyor.

civic güzel olmuş. çok da satıyor. amerikan standartlarında üretilen bir araç bu yüzden konforu iyi diye belirtiliyor.
    fakat lpg olayı kafa kurcalıyor. hem bagajda yer kaplıyacak, hem kapalı otopark, vapur vb sorunları var.

açıkçası skoda showroom'unda octavia ve superb gördükten sonra astra, megane gibi araçlar pahalı gelmeye başladı.
    bence gidip bir görün octaviaları. skodanın anlamı bu günlerde vw kalitesini beklemeden almak gibi görünüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nihatxp

Bu sorunun sorulmaması gerekiyor bence. B segmenti araçlarda her türlü honda tokatlar. İlk arabam opel corsa idi, ikinci arabam opel insignia'ydı. Arada honda ve toyota da kullandım.

Şunu çok net söylüyorum ki, b segment arabalar için honda-toyota dışında araba almak çok akıllıca değil.

Opel gerizekalısı yedek parçada kendini Mercedes zannediyor.

merhaba,

Yedek parça dışında ne bakımdan tokatlar ? Ben sadece iki aracı karşılaştırmak adına soruyorum ?

1. Honda alırsan satarken zarar etmezsin. ben hem opel corsa hemde insigniada zarar ettim. inanılmaz değer kaybediyorlar.
    2. Honda dünyanın en sağlam motorlarını üreten arabadır. dünya üzerinde üretilen araç bölü/servis+bozulma vs endeksine göre 2. arabasıdır . (1. mazdadır )
    3- Honda yol tutuşu ve yokuş desteği daha iyidir. 2017 model arabada deli dehşet beygir koydular.
    4- Opel 2 yıl garanti verir. Honda 6 yıl garanti verir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.