Şimdi Ara

Yeni Honda Civic mi ? Opel Astra HB mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macerhan

yaşınız kaç ? :)

Bana sorduysanız 23 hocam :)
  • dün akşam honda civic 1,6 lpg kullandım. Aracın konforunu ve sürüş kalitesini beğendim. Fakat ani hızlanmalarda değişken zamanlı şanzıman gercekten kendini zorluyor. Bu araba ani hızlanmalara yeterince iyi tepki veremiyor. Ani sollamalarda sizi ürkütebilir dikkat etmek gerekir. Genel anlamda bu fiyat bazında gerçekten alınabilecek bir araba olduğuna karar verdim. Tabii hala karar veremedim :)
  • Eger sakin arac kullaniyorsaniz Honda derim...5 sene garanti ve sorunsuzluk adina..Hem daha genis ve Bagaji size 5 sene yeter de artar bile..Ama performans istiyorsaniz Tabi ki Astra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100.000 tl verip de tarihi eser bir motor kullanan tüplü araç almazdım.
  • O kadar paraya LPG li araç almam asla. Dizel otomatik farkı bile memleket şartlarında 10.000 TL eder. Lakin 5 yılda Astra kesin arıza verir. 2 tane Astra aldım ve bir daha Astra almam tövbe o denli yani.

Lakin Honda demeye devam gönlüm elvermiyor. Motor leş , fiyat çok yüksek.

Size geliş fiyatı nedir bilmiyorum ama elentra filan bakın. En full paketi gayet uyguna alırsınız 7 yıl garanti de cabasi

• Gidin 2014 BMW 320i ed M paket alın Astraya 135 vermek nedir
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Konunun basında belirttim ötv muaf alacam.bu yüzden sıfır bakıyorum...opel astra 81.000 tl bana gelişi

• quote:

aslında şunu eklemeyi unuttum ÖTV muaf alıyorum. honda 70.000 tl ..opel 81.000 TL'ye geliyor

Hocam , İnsignia güncel liste fiyatı ;

Insignia Sedan 1.6 Dizel 136HP AT6 Cosmo 146.20 TL

usta nasıl biri 70 e biri 81 e geliyo ötv 45 ise 0.69 ile çarp, 50 ise 0.66, 60 ise 0.62 ile çarpacan , aydınlatırsan sevinirim. ben de ötvsiz arac alacam hatta mtv si de olmayacak.
  • ozgurkutlu O kullanıcısına yanıt
    opel astra liste fiyatı 135.000 bayinin verdiği fiyat 81.000 ( % 60 ötv )
    honda 101.000 tl - bayii - 67.000 tl fiyat verdi ( % 50 ötv )
    http://otvhesapla.engelliler.gen.tr/

mtv zaten ödemiyeceğimiz için onu hesaba katmadım bile :) 5 sene ortalam 1000 tl olsa = 5.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macerhan -- 2 Mart 2017; 13:0:15 >
  • quote:

mtv zaten ödemiyeceğimiz için onu hesaba katmadım bile :) 5 sene ortalam 1000 tl olsa = 5.000 tl

honda doğru fiyat vermiş ama opel de sıkıntı var haberin olsun vergisiz fiyatı 69,900 den faturalandırıp ötv yi %50 den yapabilir, ya da bayi sana ciddi bir indirim yaptı yoksa 84 e geliyo arada ki 3 bin fark orjinal fiyatta 5 bin fark yapar nerden baksan . ben de almayı düşünüyorum da 60 bin kadar nakit param var % 60 vergili arac almak paran varsa daha cok kazandırır ben honda civic hb dizel otomatik bekliyorum o yüzden :D hem biraz birikim de yaparım.

• evet bayii deki arkadaş tanıdık biraz indirim yaptı bana :) bende aracımı satmaya çalışıyorum...civic dizel bende çok isterdim ama hangi fiyattan geleceği belli değil..130.000 Tl 'bulur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkutlu

quote:

honda doğru fiyat vermiş ama opel de sıkıntı var haberin olsun vergisiz fiyatı 69,900 den faturalandırıp ötv yi %50 den yapabilir, ya da bayi sana ciddi bir indirim yaptı yoksa 84 e geliyo arada ki 3 bin fark orjinal fiyatta 5 bin fark yapar nerden baksan . ben de almayı düşünüyorum da 60 bin kadar nakit param var % 60 vergili arac almak paran varsa daha cok kazandırır ben honda civic hb dizel otomatik bekliyorum o yüzden :D hem biraz birikim de yaparım.

evet bayii deki arkadaş tanıdık biraz indirim yaptı bana :) bende aracımı satmaya çalışıyorum...civic dizel bende çok isterdim ama hangi fiyattan geleceği belli değil..130.000 Tl 'bulur diye düşünüyorum.

• macerhan kullanıcısına yanıt
    full donanıma yakın ya da full olarak getirirler zaten bence astra dizel oto 135 ediyosa civic de hak eder ayrıca dizel de otomatik secenek cvt olmayacak zf 9 ileri galiba deli bir sey olacak civic dizel bir de ingiliz montaj olacak bilgin olsun alacağın aracı 5 yıl satamayacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkutlu

full donanıma yakın ya da full olarak getirirler zaten bence astra dizel oto 135 ediyosa civic de hak eder ayrıca dizel de otomatik secenek cvt olmayacak zf 9 ileri galiba deli bir sey olacak civic dizel bir de ingiliz montaj olacak bilgin olsun alacağın aracı 5 yıl satamayacan

otomatik olmayacaksa benim için zaten defter kapanmış oluyor :)
  • Otomatigi cvt olmayacak , zf9 ileri olacak abi crv de kullandiklarindan :)

• 1.6 ve RS modellerinide denedim civic konfor ses yalıtımı özellikle fren kalitesi konularında ilerlemiş parasını bence hakeder nıtelıkte eğer dahada artmazsa 70 bine inen civic hele hiçbirşey RS alabiliyorsanız RS alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

1.6 ve RS modellerinide denedim civic konfor ses yalıtımı özellikle fren kalitesi konularında ilerlemiş parasını bence hakeder nıtelıkte eğer dahada artmazsa 70 bine inen civic hele hiçbirşey RS alabiliyorsanız RS alın derim.

hocam evet rs cok iyide yakıt tüketimini ne yapacaz :) şehir içi 9 lt'ye dayanıyor.
  • kırmızı superb full
  • Hocam valla Renault kapımdan içeri sokmam...bu arada renaulta ürün veriyorum.kusura bakma

• Astra alırsanız station wagon alın derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.